Skip to content

Content Header

E

E

published on

___

ENTROPIE

___

Cercetarea fundamentală a legilor fizicii ne îndrumă spre legile entropiei. Teoria entropiei și modul în care aceste efecte se manifestă în lumea noastră nu implică faptul că ele se manifestă în toate lumile.

Entropia este cu adevărat activă în lumea noastră, în ființele umane și în lucrările omenești. Autodistrugerea este, de asemenea, o parte a entropiei.

Contracararea entropiei constă în depunerea constantă a unui efort pentru a menține lucrurile, astfel încât acestea să nu se prăbușească sub greutatea entropiei.

Asta ne implică și pe noi înșine, societatea noastră, clădirile din lumea noastră și relațiile umane: tot ceea ce există este supus legilor entropiei, dar Zeii au creat ființele umane cu capacitatea de a sfida și învinge aceste legi dacă depun un efort concentrat în acest sens.

Unitățile energetice puternice pot rezista mai bine entropiei, în contrast cu pasivitatea care permite entropiei să aibă loc. Cu cât clădirile noastre sunt mai puternice, cu atât vor rezista mai bine entropiei; același lucru este valabil și pentru caracterul nostru etic sau pentru civilizația noastră.

Trebuie să ne propunem să ne străduim să învingem aceste forțe ale entropiei care lucrează constant pentru distrugerea noastră.

Învingem entropia prin conștientizarea ei, dar și aplicând virtuțile efortului, urmând învățăturile Astartei.

 

E

___

RUGĂCIUNE:

„O, DOAMNĂ ASTARTE, REGINA CREAȚIEI VEȘNICE,
FACEȚI-NE SĂ NE ÎNDEPĂRTĂM CU TOȚII DE LEGEA ENTROPIEI,
LUAȚI-NE DIN CASA MORȚII,
ȘI STABILIȚI-NE ÎN CASA VIEȚII ETERNE.”

 
sigiliul lui Azazel

___