Skip to content

Content Header

Z

Z

published on

___

FAMILIE ȘI STRĂMOȘI

___

O parte a înțelegerii de sine constă în înțelegerea sinelui nostru fizic și a sub-straturilor corpului nostru fizic și a sufletului.

Fiecare persoană descinde din alți oameni, care au propriul lor trecut, istorie și origine. Corpul nostru este o istorie a strămoșilor noștri și a deciziilor lor de a procrea pentru ca următoarea generație de viață să apară.

Ca atare, religiile antice și satanismul se concentrează intens pe subiectul strămoșilor și al generațiilor viitoare. Se face tot ce este mai bun pentru individul de astăzi, astfel încât trecutul să poată fi adus în glorie și viitorul să fie mai bun decât prezentul.

Anumiți factori care ne leagă de strămoșii noștri sunt prezenți și nu pot fi negați. Suntem legați de ei în același mod în care descendenții noștri vor fi legați de noi.

Un element constitutiv al societății noastre este familia. În timp ce majoritatea valorilor moderne predică despre valorile asimilării și hiper-individualismului, satanismul spiritual stă în balanța recunoașterii strămoșilor noștri și a celorlalți oameni, dar și a noastră ca ființe libere și voluntare.

Familia trebuie tratată cu respect sau, dacă merită, cu sacralitate. Linia strămoșească a cuiva este plină de oameni care au muncit cu trudă pentru ca omul din prezent să poată exista. Respectivul poate fi recunoscător sau nerecunoscător pentru acest lucru, dar realitatea este că acei oameni au luptat și au supraviețuit pentru ca noi să putem exista astăzi.

Copiii sunt sacri în satanismul spiritual și copiii altor SS ar trebui să fie văzuți ca extensii ale unei familii spirituale mai mari, mai ales dacă urmează calea.

Calea satanismului spiritual este o cale care se extinde până la eoni. Care se extinde de la strămoșii noștri, la noi înșine și, în cele din urmă, la viitor prin urmașii noștri.

O mare parte din puterile Astartei / Afroditei au legătură cu procrearea și cu continuarea speciei noastre. Ea este una dintre mamele divine ale speciei noastre, prin nevoie de uniune sexuală care duce la procrearea și la perpetuarea existenței noastre. Aceste forțe reunesc ființele umane în scopul de a procrea și procura viața într-un mod iubitor.

Noi provenim dintr-un râu lung de ființe umane care ne-au transmis lucruri, dar suntem totuși indivizi. Elevația noastră le poate aduce dreptate sau nedreptate: dar cert este că avansarea noastră nu numai că ne avansează pe noi înșine, dar îi avansează și pe ei. Rezultatul direct al acestui lucru este experimentat în propria noastră familie și în mediul apropiat.

Rasa sau locul din care ne tragem poate fi privit ca un râu care curge înainte, pornind de la puterile liniei noastre familiale mai mari, apoi a rasei noastre și apoi a umanității.

În timp ce umanitatea ca termen cuprinde întreaga noastră specie, trebuie să înțelegem că, indiferent de unde venim în ceea ce privește originea noastră, suntem reciproc copii ai „umanității”, dar și copii ai rasei noastre de oameni.

Spre deosebire de religiile de universalism forțat, satanismul spiritual se raportează la adevărul care este realist. Noi ne acceptăm toate aspectele.

Câștigarea onoarei strămoșilor și descendenților noștri este un obiectiv principal în satanismul spiritual. Actualizarea sinelui la cel mai înalt potențial este cea care ne va face mai măreți, atât pe noi, cât și pe ei.

Acceptarea celor de mai sus poate duce la o introspecție sănătoasă, combinată cu acte nobile, oferindu-ne curaj și perspectivă asupra originilor noastre.

De asemenea, poate duce la examinarea defectelor, greșelilor și a comportamentelor rătăcitoare care ar putea avea legătură cu obstacolele „moștenite” care trebuie depășite și setarea unui nou exemplu. Anumite elemente ale „strămoșilor” noștri trebuie să fie curățate – elementele nepotrivite sau greșite din noi care provin de la ei, putem decide să le neutralizăm în noi înșine pentru binele generațiilor viitoare.

Indiferent de originile unui individ, calea satanismului spiritual este deschisă tuturor gentililor din această lume. Motivul se datorează marelui plan al Zeilor de a crea tipuri din ce în ce mai mărețe de ființe umane, până când să putem fi numiți și noi o formă avansată de viață, precum sunt Ei.

 

Z

___

RUGĂCIUNE:

„ASTARTE, MEMORIA DIVINĂ A STRĂMOȘILOR,
REGINA CREAȚIEI CARE SE EXTINDE ÎNAINTE,
RÂU AL VIEȚII VEȘNICE,
DĂ-NE ÎNȚELEPCIUNE ȘI ÎNȚELEGERE,
PENTRU A NE VEDEA TRECUTUL, PE NOI ÎNȘINE ȘI VIITORUL.”

 
sigiliul lui Azazel

___