Skip to content

Content Header

Ritualul standard

Te rog să citești întreaga pagină pentru că sunt explicații la sfârșit.

Satan/Lucifer îi reprezintă pe oamenii de rând. Spre deosebire de bisericile creștine și toate resursele lor vaste, în rând cu spectacolul lor ceremonial, Satan nu așteaptă de la oamenii săi să aibă instrumente scumpe pentru ritual. Dacă tot ceea ce ai ești tu însuți, atunci asta e în regulă cu Satan. El înțelege. Satan, care este adevăratul Zeu Creator, ne-a dat tot ceea ce noi avem nevoie pentru a deveni mai puternici spiritual, din interior. Satan reprezintă și simbolizează randamentul personal și împuternicirea personală, până acolo încât să ne putem controla propriile vieți și destine, fără să venerăm sau să ne bazăm pe ceva din exterior. Satan ne dă cunoștința de care avem nevoie pentru a accesa această putere dinlăuntrul nostru.

 • Este o idee bună să faci duș/baie înainte de ritual. Aceasta denotă respect.
 • Dă foc bețișoarelor parfumate/tămâii și lasă-le să ardă în jur de 10-15 minute pentru a umple camera cu mirosul lor.
 • Scrie orice rugăciuni, mulțumiri și/sau solicitări pe o hârtie curată.
 • Aprinde lumânările (dacă folosești suporturi pentru lumânări, ar trebui să fie din argint).
 • Umple potirul cu vin sau cu o altă băutură (potirul/paharul ar trebui să fie din argint).
 • Îmbracă-te pentru ritual. Dacă nu ai nici-o robă pentru ritual, încearcă să porți negru, dacă este posibil. Asigură-te că hainele respective sunt curate.

RITUALUL:

 1. Sună din clopoțel, întoarce-te în sens invers acelor de ceasornic și invocă-i pe cei patru Prinți Încoronați ai Iadului. Poți face asta cu pumnalul (dacă ai unul) SAU simplu îndreaptă-ți degetul arătător de la mâna stângă și vizualizează un flux de energie de culoare albastru-electric, care îți intră prin vârful degetului și îți umple întreaga ființă. Cu fiecare întoarcere, albastrul devine din ce în ce mai intens, umplându-ți și încărcându-ți întreaga ființă. Începe cu Satan/Lucifer, cu fața spre est și apoi întoarce-te spre nord pentru Belzebut, spre vest pentru Astaroth și spre sud pentru Azazel. Continuă să te încarci cu energia albastră, cu fiecare întoarcere:
  • SATAN/LUCIFER spre EST
  • BELZEBUT spre NORD
  • ASTAROTH spre VEST
  • AZAZEL spre SUD

 2. Apoi recită invocaţia către Satan:

  In nomine dei nostri Satanas, Luciferi excelsi.

  În Numele lui Satan, Conducătorul pământului, Zeu adevărat, puternic și inefabil, care a creat omul să-i reflecte chipul și asemănarea, invit Forțele întunericului să își reverse puterea infernală peste mine. Deschideți porțile Iadului și întâmpinați-mă ca frate/soră și prieten/ă.

  Eliberează-mă, O, Tu, mărețe Satan, de toate erorile și amăgirile din trecut, umple-mă cu adevăr, înțelepciune și înțelegere, ține-mă puternic în credința și lucrarea mea pentru a te urma întotdeauna cu laudă, onoare și glorie să-ți fie date ție în vecii vecilor.

 3. Bea din potir.
 4. Acum, acesta este punctul culminant al ritualului: momentul în care citești rugăciunea către Satan. Când ai terminat, aprinde hârtia în flacăra unei lumânări și las-o să ardă complet, în vasul de ardere (care preferabil este din argint). Acum este timpul pentru meditație și contemplare.

  După meditație ar trebui să vorbești cu Tatăl Satan. După aceasta pot fi spuse mai multe rugăciuni* (citește notița despre rugăciunile satanice de la sfârșitul acestei pagini). În acest moment poți să te rogi în enochiană, să rostești coduri enochiene la alegere sau rugăciuni personale.

  Toți suntem diferiți și avem propriile noastre feluri de a face ritualuri. La început, Demonii mi-au spus că îngenuncherea arată respect; un prieten apropiat a avut aceeași experiență. Însă asta este strict între tine și Tatăl Satan.

 5. La sfârşitul ritualului încheie cu un HAIL SATAN!!
 6. Întoarce-te în sensul acelor de ceasornic şi sună din clopoţel.

*****

Din cauza controlului politic și monetar al bisericii creștine, locurile din care putem cumpăra lumânări negre devin din ce în ce mai rare. Pentru aceia dintre voi care nu pot găsi lumânări negre, există o alternativă: culoarea lui Lucifer este albastru. Albastrul electric. Și Demonii se înfățișează adesea într-o aură albastră. Aceia dintre noi care au văzut Iadul, cădem de acord că acesta e învăluit într-o aură albastră. FOLOSEȘTE ALBASTRU.

Pentru vrăjile care implică magia neagră, folosește roșu (furie) sau bleumarin. De asemenea și maro închis este în regulă. Aceasta este doar o încercare a creștinilor de a ne împiedica să ne practicăm religia și este în special îndreptată împotriva adolescenților și a persoanelor tinere. Satan înțelege acest lucru și alternativele sunt în regulă pentru el. Pentru copiii și adolescenții care nu pot obține aceste instrumente pentru ritual și pentru aceia care au probleme financiare, ritualul poate fi făcut și în propriul vostru templu astral.

 

* „Rugăciunea” în satanism este foarte diferită de ceea ce populaţia a fost îndoctrinată să creadă, date fiind programele creștine, precum şi alte programe inamice.
„Rugăciunea” satanică este:

 1. Comunicare telepatică între noi şi Satan şi/sau Demonii săi.
 2. Un alt aspect al rugăciunii satanice este vibrarea unei mantre, a unor cuvinte de putere (în enochiană) sau a runelor.

Vibrația este esențială pentru vrăji și alte lucrări asemănătoare; în plus, ne împuternicește sufletele și ne avansează spiritual.

Clopoțelul folosit în ritualul satanic simbolizează vibrația, după cum se explică mai sus. Când vibrăm în mod repetat cuvinte pline de putere – mantre, rune, etc., – în timp ce ne concentrăm și direcționăm energiile acestora, are loc un efect de undă în astral, manifestându-ne dorințele în lumea materială. Acesta este simbolismul CLOPOȚELULUI în ritualul satanic.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich