Skip to content

Content Header

Clarauzul

Clarauzul published on

Clarauzul este un termen pentru auzul psihic. Cu sensibilitatea crescută care e dobândită printr-un program coerent de meditație de împuternicire, mintea ți se poate deschide, astfel încât poți auzi sunetele din astral. În stadiile inițiale de deschidere a minții, sunetele astrale pot fi auzite în interiorul capului, ca și în cazul gândurilor. Când progresezi, sunetele pot fi auzite în afara capului, fiind mult mai puternice. De obicei clar-auzul începe cu ascultarea sunetelor astrale la nivelul minții.

La început, cel puțin din propria mea experiență, lucrurile pe care le-am auzit în afara capului meu erau prostii și nu aveau nicio valoarea. Acestea au apărut când mi-am deschis chakra coroanei. Ca orice altceva, clar-auzul are nevoie de timp și meditații. Trebuie să-ți deschizi urechile psihice și chakrele majore pentru a putea accesa această dimensiune a sunetului astral.

Când avansezi, poate fi auzită muzica celestă. Aceasta este una dintre cele mai frumoase muzici. Tatăl Satan l-a vizitat pe muzicianul Giuseppe Tartini într-un vis. El l-a auzit pe Tatăl interpretând cele mai frumoase melodii la vioară; incredibil de frumos. Când s-a trezit a scris ceea ce și-a amintit, însă nu a putut reproduce în totalitate frumusețea muzicii pe care a auzit-o în vis. El a numit sonata The Devil’s Trill.

Toate frecvențele de energie au propriile lor sunete. Întregul univers există prin vibrații. Una dintre cele mai interesante experiențe din clar-auz este ascultarea sunetelor cosmice.

Cu cât mai deschis îți devine psihicul, cu atât mai probabil că vei auzi sunete mai diferite. Orice, de la sunete de clopote, zumzete (toate acestea sunt bioelectricitate; albina a fost o insectă sacră în Egiptul Antic. Partea din spate a capului de pe sicriul lui Tutankhamon, are prins în aur spatele unei albine), sunete de flaut, vuietul oceanului, precum și multe altele. Anumite energii pot fi enervante, aceste simptome vor dispărea când sistemul ți se obișnuiește cu nivelul sporit de forță vitală.

Cele șapte urechi se referă la cele șapte chakre. Prin focalizarea conștientizării pe ele, în timpul meditației, le va deschide și abilitatea clar-auzului se va manifesta. Pentru a le deschide, vizualizează-le pe fiecare în parte deschizându-se și strălucind puternic ca niște stele. După aceea, vizualizează-le crescând în strălucire și diametru. Deschiderea acestor puncte energetice îți va permite să auzi în astral și va debloca căile din suflet iar energia vindecătoare va putea circula în mod liber. Acest lucru poate fi util pentru persoanele care au probleme grave cu vederea, auzul, pentru cei care au dureri de cap și/sau alte probleme. Este foarte important să meditezi pe centrii clar-vederii și clar-auzului, pentru a fi capabil să primești mesaje din astral.

Amintește-ți mereu: dacă se întâmplă vreodată să auzi ceva ce nu-ți place, pur și simplu blochează acel lucru, reducându-l la tăcere.

– ÎP Maxine Dietrich

 

Link-uri utile: