Skip to content

Content Header

Program de formare spirituală pentru sataniști

Program de formare spirituală pentru sataniști published on

*NOTĂ: Toate practicile din această secțiune vin direct de la Satan și sunt exclusiv pentru sataniștii dedicați. Nu te sfătuim să le pui în practică decât dacă ai întreținut în prealabil Ritualul de Inițiere . Aceia care nu sunt dedicați nu beneficiază de nici o protecție spirituală, așadar, aceste exerciții le pot fi extrem de periculoase. Să nu spui că nu ai fost avertizat!

Versiunea PDF al acestui program de formare.

Pentru a continua, este foarte important să citești atent paragraful care urmează și să îl înțelegi.

Aceia dintre voi care au ajuns până aici, vor trebui să facă o alegere importantă. Meditațiile care urmează de aici încolo, pot fi foarte periculoase. Vorbesc din experiență aici. Sunt mulți autori care scriu dintr-o perspectivă pur teoretică și care nu au avut o experiență directă cu anumite meditații și practici psihice. Eu voi împărtăși cu voi experiențele *mele* personale în ceea ce privește meditațiile care urmează. Amintește-ți totuși că, ACESTEA SUNT EXPERIENȚELE MELE DIRECTE IAR TU AI PUTEA SAU NU SĂ LE EXPERIMENTEZI, DEOARECE NOI SUNTEM TOȚI DIFERIȚI. CEEA CE ESTE CERT, E FAPTUL CĂ ACESTE MEDITAȚII *SUNT* EXTREM DE EFECTIVE, PUTERNICE ȘI RISCANTE.

Dacă …

  • nu ești complet sănătos din punct de vedere psihic/mental,
  • îți este administrată *orice* fel de medicamentație psihiatrică sau care îți vizează în mod direct creierul/sistemul nervos,
  • suferi de tensiune arterială,
  • experimentezi frisoane datorită menopauzei,
  • ești însărcinată,
  • ai crize de depresie sau dacă nu te cunoști 100%

… te încurajăm să te întorci și să lucrezi la meditațiile la care ești deficitar sau pe care încă nu le stăpânești pe deplin. Odată ce ai depășit orice problemă amintită mai sus folosind meditația sigură și precaută, poți continua, la un nivel foarte redus, dacă crezi că ești pregătit.

Dă-mi voie să explic:

În cadrul meditațiilor care urmează, o să invocăm elementele. Bun, aici sunt câteva exemple a ceea ce se poate întâmpla:

Prin invocarea focului, te vei încălzi: depinde câte inhalări faci (doar șapte, sau mai puțin de șapte sunt recomandate pentru aceia care nu sunt experimentați cu acest element). Chiar și în cazul adepților, un set de 20 de inhalări poate fi o extremă. În timp ce faci meditația cu elementul focului pentru prima dată, mai mult ca sigur vei simți foarte puțin sau nimic. NU FACE GREȘEALA DE A FACE MAI MULTE INHALĂRI DOAR PENTRU CĂ NU SIMȚI NIMIC DIN PRIMUL MOMENT. Mai mult decât sigur, vei simți efectele începând cu câteva ore de la meditație. Efectele invocării focului includ febră, senzații de arsuri precedate de o incandescență a aurei, insomnie și, deoarece apa este opozitul focului, ai putea avea parte de o reacție negativă a apei, care să se manifeste prin depresie. Aceste efecte pot ține de la câteva ore la câteva zile.

Invocarea aerului, poate stimula sistemul nervos peste măsură. Elementul aerului te poate face foarte iritabil și sensibil, din nou, de la câteva ore la câteva zile: depinde doar de cât de mult invoci.

Este mult mai mult de spus, motiv pentru care am să postez un articol despre fiecare element, în detaliu. Întotdeauna am fost o persoană a extremelor și continui să fiu, așadar nu mi-am pus nici un fel de limite cu privire la meditații, însă mi-am folosit mereu simțurile comune.

Acum, după ce invocăm aceste elemente pentru ceva vreme, începem să devenim rezistenți la călduri extreme, ne putem încălzi sau răci corpurile pe moment și putem fi adepți a pirochinezei, criochinezei și a altor discipline astrale. Nu este nici un câștig fără durere.

Dacă plănuiești să continui, te sfătuiesc cât se poate de serios să ții un jurnal în care să notezi experiențele pe care le ai cu aceste exerciții și felul în care acestea te afectează. Stăpânirea elementelor este una dintre cele mai înalte forme de magie.

Sunt două căi prin care se pot invoca elementele. Prima constă într-o invocare totală și pe care eu personal am practicat-o de la început (nu expiri elementul înapoi în eter și deci este cea mai periculoasă metodă), iar a doua constă în expirarea elementului înapoi în eter, fiind, bineînțeles o variantă mai ușoară, mai precaută – însă poți avansa și prin aceasta, doar că mai lent.

Fiecare dintre noi avem elemente mai puternice sau mai slabe. Aproape fiecare are dezechilibre a unul sau mai multe elemente din suflet. Meditațiile care urmează vor îndrepta acest deficit.