Skip to content

Content Header

Localizarea puterii oculte în creier

Localizarea puterii oculte în creier published on
Creierul
Click pe imagine pentru a o mări.

Glanda pineală este o parte a creierului care împuternicește ceea ce este cunoscut sub numele de „al șaselea simț,” precum și alte abilități paranormale. De asemenea, aceasta este centrul senzației de fericire. Glanda pineală este inactivă în omul de rând. O glandă pineală nefuncțională este analoagă unei coloane vertebrale rupte: într-un astfel de caz, creierul nu poate trimite semnale pentru a mișca părțile corpului aflate sub zona în care coloana a fost afectată. Singura diferență în cazul glandei pineale, este că aceasta afectează sufletul.

De-a lungul secolelor, mulțumită creștinismului și a „religiilor” relaționate acestuia, omenirea a decăzut și a degenerat din punct de vedere spiritual. Acesta este motivul pentru care omenirea ca întreg este lipsită de putere spirituală. Dintotdeauna, scopul bisericii creștine a fost acela de a menține omenirea fără cunoștințe spirituale și fără putere. De fiecare dată când biserica creștină a preluat controlul unei anumite zone geografice, scrierile antice au fost eliminate și/sau distruse. Apoi, biserica a înlocuit cunoștințele pe care le-a îndepărtat, cu minciuni și cu o istorie fictivă. Acesta este motivul pentru care oamenii se află în situația în care se află în ziua de azi, din punct de vedere spiritual. Depresia, bolile, suferința, neputința și ignoranța sunt toate rezultatele pierderii acestor cunoștințe. Omul de rând folosește numai 5-10% din puterea mintală pe care o posedă. Acest lucru este analog unui membru care a fost pus în ghips și este astfel rigid și uscat; însă mult mai rău. Omenirea a pierdut complet accesul la puterile psihice, în urma generațiilor în care i-a fost interzisă utilizarea acestora.

Pentru a-ți activa glanda pineală, meditațiile de împuternicire trebuie făcute în mod regulat. E nevoie de timp pentru a împuternici această glandă și pentru a o activa și utiliza. Glanda pineală lucrează împreună cu glanda pituitară. Amândouă aceste glande sunt stimulate prin meditația care deschide chakra coroanei

Glanda pineală și cea pituitară se adaptează și reduc frecvența curenților bioelectrici. Acestea sunt transformatoare de energie psihică. Energia psihică intră prin chakrele superioare, coboară prin chakra coronală, loc din care intră în glanda pineală din creier. Când aceasta intră în creier, rata vibrației este încetinită. O glandă pineală activă acționează ca un transformator care încetinește și mai mult energia, aducând-o la o frecvență energetică joasă. Mai apoi energia trece în jos din zona hipotalamusului și intră în glanda pituitară. Glanda pituitară (hipofiza) transforma energia la o frecvență și mai scăzută, astfel încât aceasta să poată fi asimilată și citită de către creier.

Omenirea ca întreg operează pe o frecvență joasă. Meditația de împuternicire și învârtirea chakrelor accelerează aceste vibrații la un nivel mai ridicat, astfel încât devenim deschiși și conștienți din punct de vedere psihic. De asemenea, o vibrație ridicată ne protejează de boli și de energiile negative.

Corpul calos face schimbul de informații între cele două emisfere ale creierului. Majoritatea oamenilor nu folosesc partea dreaptă a creierului, prin urmare trăiesc într-o lume guvernată de emisfera stângă a creierului. Meditația vid reduce la tăcere partea stângă a gândurilor și logicii, și ne deschide partea dreaptă intuitivă și transcendentală a creierului.

Lumina este esențială pentru suflet. Atât de mult negativism a fost asociat cu lumina din cauza abuzurilor religiilor de dreapta și a mișcării New Age. Lumina… iluminează – acesta fiind un simbol al creației, un vechi simbol al lui Satan; fulgerul. Putem călători pe lumină și putem folosi lumina pentru propriile noastre scopuri.

Spre deosebire de alte religii, satanismul și știința lucrează mână în mână. Experimentăm, observăm și înțelegem. Satan explică lucrurile.

 

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich