Skip to content

Content Header

Mai multe informații importante despre meditație și Kundalini

Mai multe informații importante despre meditație și Kundalini published on

Mai multe informații importante despre meditație și Kundalini
După cum bine știți, sunt împotriva tăgăduirii cunoștinței de orice fel. Meditațiile pe care le-am postat sunt EXTREM de puternice, în special când acestea sunt întreținute în mod consistent și când sunt combinate între ele.

TOATE CHAKRELE TREBUIE SĂ ÎȚI FIE DESCHISE, DEOARECE ACESTE MEDITAȚII ÎȚI POT STIMULA ȘARPELE KUNDALINI AFLAT LA BAZA COLOANEI VERTEBRALE, ȘI-L POT FACE SĂ URCE.

Semne care te pot alerta că Șarpele Kundalini este pe cale să se ridice, sunt:

• o senzație de căldură la nivelul coccisului sau în acea zonă.
• o senzație de învârtire sau presiune în această zonă, ca și cum ceva este împins de acolo în sus.
• o senzație puternică de energie, care îți atrage atenția spre această zonă.
• un impuls de a te legăna înainte și înapoi, în mod involuntar.

TREBUIE SĂ FII PREGĂTIT PENTRU ACEASTA, ATÂT DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC CÂT ȘI MENTAL. DACĂ EXPERIMENTEZI CELE DE MAI SUS ȘI CONSIDERI CĂ NU EȘTI ÎNCĂ PREGĂTIT, IA LUCRURILE LA MODUL CEL MAI SERIOS. TOT CEEA CE TREBUIE SĂ FACI ESTE SĂ ÎNCETEZI SĂ MEDITEZI PENTRU CÂTEVA ZILE SAU, MAI BINE, CONCENTREAZĂ-TE ȘI ASIGURĂ-TE CĂ ABSOLUT TOATE CHAKRELE ÎȚI SUNT LARG DESCHISE.

TREBUIE SĂ FII TARE ATÂT DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC CÂT ȘI MENTAL. DACĂ ȘARPELE KUNDALINI ÎNCEPE SĂ URCE, ACESTA ÎN MOD LITERAL POATE FI PE ATÂT DE FIERBINTE LA NIVELUL COLOANEI VERTEBRALE, PE CÂT E OȚELUL TOPIT. ÎN ACEST TIMP ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ NU TE PIERZI CU FIREA, CI SĂ TE CONCENTREZI INTENS PE A DIRECȚIONA ACEASTĂ ENERGIE ÎN SUS PRIN COLOANA VERTEBRALĂ ȘI AFARĂ PRIN CHAKRA COROANEI – CARE VA ACȚIONA PE POST DE ORIFICIU DE VENTILAȚIE PENTRU EXCESUL DE ENERGIE.

CÂND KUNDALINI AJUNGE LA NIVELUL CELUI DE-AL TREILEA OCHI, ACESTA POATE SCĂPĂRA PRECUM FULGERE ȘI TUNETE. TOT CEEA CE CONTEAZĂ AICI ESTE O MINTE PUTERNICĂ, CARE ESTE ÎN CONTROL.

Semne care indică blocaje în chakre:

• fierbințeală extremă, în timpul meditației, în orice zonă a chakrelor. Acest lucru indică blocaje.
• cele de mai sus sunt acompaniate de durere.

Atunci când meditațiile sunt combinate între ele, în special cele egiptene, sunt foarte puternice și pot cauza ascensiunea prematură a șarpelui Kundalini.

Acest lucru îți va amplifica forța vitală în proporție de 100% sau mai mult, însă pentru aceasta ai nevoie de un trup puternic care să poată manevra această creștere în energie. (În special) yoga (de orice fel) și exercițiile fizice sunt de mare ajutor aici.

Mai presus de orice, în cazul în care acest lucru se va întâmpla, trupul ți se va adapta indiferent care va fi condiția ta fizică; însă acest lucru poate dura până la un an și poate fi un proces foarte neplăcut. Stăpânirea tuturor emoțiilor este un lucru esențial. Frica este EXCLUSĂ. Ori de câte ori întreții ORICE fel de lucrare spirituală, nu trebuie NICIODATĂ să lași frica să se strecoare. FRICA = FALIMENT. Pentru novici: dacă nu îți poți controla frica, atunci înlocuiește-o cu râsete.