Skip to content

Content Header

Șarpele de foc: transformare prin meditația de împuternicire

Șarpele de foc: transformare prin meditația de împuternicire published on

Există câteva lucruri în ceea ce privește meditația de împuternicire, pe care simt că ar trebui să le menționez. Din nefericire, în viață arareori are loc vreo transformare serioasă fără nicio durere. În cele mai multe cazuri, oamenii care vor putere – așa-numita putere supranaturală – vor realiza că trebuie mai întâi să treacă prin durere pentru a o obține.

Corpurile și mințile noastre sunt obișnuite să opereze pe un anumit nivel de forță vitală (bioelectricitate). Când începem să aducem modificări serioase în cantitatea de bioelectricitate, pot ieși la iveală efecte secundare obraznice. Acest lucru ține de fiecare persoană în parte.

Forța vitală, ca orice alt fel de electricitate, este FIERBINTE. Atât de fierbinte încât literalmente TE ARDE. Există diferite reacții fizice la căldura extremă din interiorul organismului. Unele dintre acestea sunt pe cât se poate de neplăcute. Cele mai frecvente sunt inflamațiile, erupțiile cutanate, senzațiile de arsură, etc.

Cunoștința este totul – să știi la ce să te aștepți, înseamnă să înțelegi lucrurile. Unui membru al Clerului i s-a întâmplat ca pandantivul de metal pe care îl purta dintotdeauna să se înfierbânteze până acolo încât să-i ardă pielea, lăsându-i o cicatrice.

Aceste lucruri trec de la sine, însă pot dura de la un interval cuprins între câteva săptămâni și câțiva ani. Odată ce trupul se ajustează, sufletul a fost transformat în mod complet.

Acest lucru nu se diferențiază deloc de forța și masa musculară pe care o antrenezi prin ridicarea de greutăți. Îmi amintesc că atunci când am început să fac antrenamente fizice pentru prima oară, erau dimineți în care abia mă dădeam jos din pat din cauza febrei musculare. Mi-a luat câțiva ani, însă densitatea osoasă și forța musculată pe care le am acum, sunt permanente.

Ține minte că lucrurile stau la fel în cazul meditației de împuternicire. Însă spre deosebire de exercițiile fizice, odată ce ai trecut o anumită linie în meditație, nu mai e cale de întoarcere. Tot ceea ce poți face e să continui să mergi mai departe. Stoparea meditației poate fi catastrofală în unele cazuri. Poți lua lucrurile mai ușor, însă acest lucru va fi de puțin ajutor, întrucât linia respectivă a fost deja trecută.

****Foarte puține articole sau materiale, asta dacă există vreunele, conțin vreo contraindicație cu privire la meditația avansată:

  • Persoanele care sunt epileptice sau care au atacuri de apoplexie, ar trebui să ia lucrurile fie EXTREM de încet sau chiar să nu se apuce deloc. Prin meditația de împuternicire nu faci decât să îți ridici nivelul de electricitate în organism și creier – asta ar trebui să spună totul. Chiar și în oamenii normali, ajustările fizice la nivelul crescut de electricitate poate cauza convulsii ușoare.
  • Toată lumea ar trebui să se asigure că ÎNTOTDEAUNA aerul pe care îl respiră în timpul meditației este curat. Respirația profundă din timpul meditației nu se diferențiază deloc de aceea din cadrul aerobicelor, a alergatului, etc., și îți va afecta plămânii și sistemul în mod corespunzător. Aerul rece poate provoca pleurezie, în timp ce aerul poluat poate duce la tot felul de alte probleme pulmonare. Ține minte acest lucru.

SEMNE CARE INDICĂ FAPTUL CĂ ȘARPELE KUNDALINI ESTE PE CALE SĂ URCE:

  • Valuri spontane de energie bioelectrică care provoacă smucituri, zvâcniri, tremurări, impulsuri electrice sau chiar convulsii.
  • Conștientizare senzorială accentuată – cald, rece, sunete, gusturi intense, mirosuri, simț sporit al imaginii corpului sau lipsa totală al acestuia, simți că aura îți arde, gânduri deranjante (acesta este motivul pentru care meditația vid, dar și o minte puternică, sunt mai mult decât necesare).
  • Insomnie. O femeie nu a dormit timp de 5 luni.
  • Înțelegere sporită, comunicarea cu Demonii este mult mai facilă, al șaselea simț este accentuat și dezvoltat nespus de mult. Senzații extreme de fericire și pace.
  • Mediul în care te afli nu are nici un fel de efect asupra ta – chiar și atunci când oamenii se înfurie în jurul tău, tu rămâi calm.

Acesta este stadiul de trezire al Șarpelui Kundalini. O mare parte dintre simptomele enumerate mai sus diferă de la individ la individ; sunt strâns legate de sănătatea fiecăruia și de meditațiile făcute în trecut. Cu cât ești mai puternic din toate punctele de vedere, cu atât vei avea parte de mai puține probleme.

KUNDALINI/BIOELECTRICITATEA ESTE FIERBINTE CA OȚELUL TOPIT. O SENZAȚIE CALDĂ LA BAZA COCCISULUI – UNII DINTRE NOI AU AVUT SENZAȚIA CĂ CEVA TE ÎMPINGE ÎN SUS DIN ACEA ZONĂ – UNEORI APARE O SENZAȚIE DE ÎNVÂRTEALĂ. ACEST LUCRU INDICĂ FAPTUL CĂ KUNDALINI ȚI-A FOST ACTIVAT.

TOATE CHAKRELE TREBUIE SĂ FIE DESCHISE ȘI DEBLOCATE. ȘARPELE DE FOC VA URCA, STRĂPUNGÂND PRIN FIECARE CHAKRĂ. PENTRU UNII OAMENI, ACESTA ESTE CA UN FIER INCANDESCENT DE FIERBINTE. TREBUIE SĂ RĂMÂI CONCENTRAT ȘI SĂ DIRECȚIONEZI ENERGIA AFARĂ PRIN CHAKRA COROANEI.

UNEORI KUNDALINI VA TROSNI ȘI VA VUI, ÎNTRUCÂT ACESTA SCÂNTEIAZĂ CA UN FULGER ATUNCI CÂND ATINGE CHAKRA A ȘASEA. ACEASTA POATE PRODUCE O STRĂLUCIRE DINCOLO DE ORICE AI EXPERIMENTAT SAU VĂZUT VREODATĂ ÎN VIAȚA TA. ACESTA ESTE MOMENTUL ÎN CARE INTRĂ ÎN SCENĂ CALMUL ȘI CONTROLUL TOTAL.

Kundalini este individual pentru fiecare. Ceea ce unii trăiesc, alții s-ar putea să nu experimenteze.

Thoth a scris că FRICA este cel mai mare obstacol în calea adevăratei spiritualități. Acesta este locul în care cel puternic va supraviețui, iar cel slab va fi învins. Trebuie să fii neînfricat. Tatăl împreună cu Demonul tău Gardian te vor ghida. De asemenea, aceștia te vor împinge și de la spate, atunci când acest lucru este necesar. Oamenii spun că vor abilități și puteri supranaturale: aceasta este calea; însă în această viață, nimic nu poate fi dobândit fără durere.

Mulți pălăvrăgesc aiurea, în mod eronat crezând că ei „sunt deja Zei.” Pentru mulți, totul este doar o legendă în propriile lor minți.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich