Skip to content

Content Header

Γ

Γ

published on

___

ONESTITATE ȘI INTEGRITATE

___

În satanismul spiritual este o virtute să fii sincer. Nu este întotdeauna ușor să fii sincer, asta necesitând multă muncă lăuntrică.

Cu cât ești mai sincer cu tine însuți și cu Zeii, cu atât mai rapid vei progresa. Întrucât Zeii cunosc umanitatea pe dinăuntru și pe dinafară, este prostesc și inutil să încerci să acționezi înșelător față de ei . Ne înșelăm doar pe noi înșine. Noi suntem aceia care suferă cel mai mult de pe urma minciunilor noastre. De multe ori ne mințim de unii singuri pentru a ne ascunde de noi înșine.

Onestitatea externă va fi strâns legată de onestitatea internă.

Ridicarea vălurilor de minciuni, iluzie și falsitate este corelată cu onestitatea. Ca virtute exteriorizată din noi, sinceritatea – spre deosebire de nesinceritate – este corelată cu adevărul, formarea legăturilor personale și sociale sănătoase și, în consecință, cu o stare de viață mai bună.

Blestemat va fi mincinosul în ochii celorlalți, căci nimănui nu-i plac mincinoșii. Țelul cu adevărat important e de a fi sincer atunci când sinceritatea e binevenită. Căci noi știm că nimănui nu-i plac mincinoșii, dar de asemenea există mulți în lume cărora nu le plac nici cei ce spun Adevărul.

În satanismul spiritual, printre ai noștri, integritatea și sinceritatea reprezintă legătura dintre noi și Zei.

Mai aproape va fi omul sincer de a străpunge voalul minciunilor despre el însuși; căci cu cât dorința de a minți despre sine și pe sine însuși va scădea, cu atât se va reduce dorința de a ne minți pe noi înșine și pe ceilalți.

 

Γ

___

RUGĂCIUNE:

„AZAZEL, LORD AL JUSTIȚIEI,
ÎNVAȚĂ-MĂ CUM SĂ FIU ONEST,
PENTRU CA TREBUIE SĂ FIU ÎN PRIMUL RÂND SINCER CU MINE ÎNSUMI,
ATÂT DE MULT, ÎNCÂT ÎNȘELĂCIUNEA SĂ FUGĂ DEPARTE DE MINE,
DEPARTE DE CEI CARE IAU PARTE LA MĂREAȚA CALE A ZEILOR.”

 
sigiliul lui Azazel

___