Skip to content

Content Header

Deschiderea turnurilor de veghere

Deschiderea turnurilor de veghere published on

Rețineți: ca răspuns pentru cei care au cerut această meditație din cartea Satanic Power Meditation Vol. III (una din cele două cărți care n-au fost postate pe site din cauza lipsei de timp), am pus această meditație aici, ÎNSĂ este învechită și spun asta pentru că Satan și Lilith mi-au dat cunoștințe noi, făcând rezultatele meditațiilor pe chakre mult mai puternice. Vibrațiile de mai jos sunt versiuni mai slabe, însă fac parte din meditația originală. Dacă dorești rezultate extreme, atunci folosește vibrațiile pentru fiecare chakră și extensie din articolul acordarea chakrelor.

Cu cât mai mult învățăm din ocult, cu atât nu mai există nici-un dubiu că creștinismul nu este nimic mai mult decât o farsă și că este complet fals în orice privință. Am învățat de la Satan faptul că turnurile enochiene, cele trei noduri și învățăturile esoterice ale Necronomiconului sunt cu toate niște alegorii. Inamicul înșală omenirea prin a ne face să credem că toate sunt lucruri propriu-zise, personalități și locuri adevărate, când, în adevăr, toate sunt concepte spirituale. Calea adevărată spirituală ne ghidează către a deveni zei, astfel încât să ne atingem scopurile, dorințele și să devenim stăpânii propriilor noastre destine.

Observă în sigiliul lui Seth și al lui Barbatos de mai jos, cum capetele crucilor au borduri mai late înspre partea de dinafară, evidențiind chakrele. Se referă la extensiile chakrei sexuale, a patra și a șasea, care sunt aliniate sub forma unei cruci cu brațele egale. Pentru a împuternici complet aceste chakre, trebuie să vibrezi mantra în toate cele patru, plus a 5-a din mijloc, pe rând; iar de aici ia naștere zvastica, deoarece zvastica este forma energiei spirituale. Încearcă să simți fiecare vibrație pe chakra pe care lucrezi. Concentrează-te intens. Poate fi dificil, însă încearcă să faci cât de bine poți.

Dacă ești începător, ar trebui să lucrezi pe o singură chakră pe sesiune și să acorzi 48 de ore înainte de a trece la sesiunea următoare. O senzație de apăsare sau durere indică faptul că ai deschis aceste chakre cu succes, însă, din experiență, acestea se pot închide la loc și s-ar putea ca aceste exerciții să trebuiască să fie repetate până când sunt deschise în mod permanent. Nu există un număr de repetiții precis, experiența este individuală.

Deschiderea chakrelor superioare ale turnurilor de veghere (al treilea nod):

Diagrama de mai sus ilustrează o vedere de deasupra capului. Observă cele patru colțuri. În acestea se află cele patru turnuri de veghere ale chakrei a șasea. Chakra din mijloc, din spatele celui de-al treilea ochi, este chakra principală.

 1. Începe cu al treilea ochi. Inspiră energie în acesta până când plămânii sunt plini la un nivel confortabil și apoi când expiri, vibrează „THOTH.” Această vibrație este efectuată prin vibrarea silabelor „TH” și „O” în același timp, la fel ca atunci când ți-ai deschis cel de-al treilea ochi pentru prima oară. Când inspiri energie, vizualizează fiecare chakră în felul corect în care trebuie aliniată (cele patru colțuri cu vârful spre centru, iar cea de-a șasea chakră cu vârful în jos) și luminează-le cu energie.
 2. Repetă pașii de mai sus, însă cu chakra tâmplei stângi.
 3. Repetă pașii de la nr. 1 cu extensia din spate, care se află în spatele celei de-a șasea chakră.
 4. Fă același lucru cu chakra tâmplei drepte.
 5. Acum, fă la fel cu cea de-a șasea chakră care se află în centru, în spatele celui de-al treilea ochi și imediat sub chakra coroanei.
 6. Repetă pașii 1 – 5 de 7 ori.

Deschiderea chakrelor mijlocii ale turnurilor de veghere (al doilea nod):

 1. Începe cu extensia din față a chakrei a patra/mediane. Inspiră energie în această chakră până când plămânii sunt plini la un nivel confortabil și apoi când expiri, vibrează „AMON.” Când inspiri energie, vizualizează fiecare chakră în felul corect în care trebuie aliniată (cele patru colțuri cu vârful spre centru) și luminează-le cu energie. Chakra a patra, care se află în centru, are vârfuri și în sus și în jos, în forma unui yoni (vagin) și este ilustrată în poza din dreapta.
 2. Repetă pașii de mai sus, însă de data aceasta cu chakra umărului stâng.
 3. Repetă pașii de la punctul 1 cu extensia din spate, care se află în șira spinării.
 4. Fă același lucru cu chakra umărului drept.
 5. Acum, fă la fel cu chakra a patra care se află în centrul pieptului.
 6. Repetă pașii 1–5 de 7 ori.

 

Deschiderea chakrelor inferioare ale turnurilor de veghere (primul nod):

 1. Începe cu extensia din față a chakrei sacrumului. Inspiră energie în această chakră până când plămânii sunt plini la un nivel confortabil și apoi, când expiri, lasă-ți bărbia în piept și vibrează „REIđ” (ca în runa Reiđ). Litera „đ” e vibrată ca sunetul „TH,” atâta doar că e mai accentuat. Vârful limbii e plasat în la baza celor doi dinți frontali superiori, în locul în care se întâlnesc dinții cu gingiile. Asigură-te că vibrezi litera „R” în mod corect.
 2. Când inspiri energie, vizualizează fiecare chakră în felul corect în care trebuie aliniată (cele patru colțuri cu vârful spre centru) și luminează-le cu energie. Chakra bazei principală, care se află în centru, e aliniată cu vârful în sus.
 3. Repetă pașii de mai sus, însă, de această dată, cu chakra din șoldul stâng.
 4. Repetă pașii de la punctul 1 cu extensia din spate, care se află în șira spinării, chiar pe osul coccis.
 5. Fă același lucru cu chakra șoldului drept.
 6. Acum concentrează-te pe chakra sacrală principală, situată la perineum (la jumătatea distanței dintre anus și organele sexuale) și fă la fel.
 7. Repetă pașii 1–5 de 7 ori.

 

Deschiderea celorlalte chakre

Chakra gâtului:

 1. Începe cu extensia din față a chakrei gâtului. Inspiră energie în această extensie și vibrează „NINNGHIZHIDDA.” Amintește-ți că pronunția cabalistică este diferită de pronunția de zi cu zi. „GH” se pronunță gutural și sunetul vine din gât, nu ca un „K” gutural, ci ca un sunet fin. „ZH” este pronunțat ca „J-ul” din franceză – de exemplu ca în numele Jacques. Din nou, „D” se pronunță ca mai sus. Aliniază-ți chakra după cum e ilustrat în imaginea din dreapta.
 2. Acum concentrează-te pe chakra principală a gâtului, care se află în centru, și repetă cele de mai sus.
 3. Apoi, fă la fel cu extensia chakrei gâtului din spate care se află în șira spinării, în spatele gâtului.
 4. Repetă pașii 1–3 de 7 ori.

Chakra plexului solar (666):

 1. Inspiră energie în extensia din față a chakrei solare, lasă-ți bărbia în piept și vibrează „RA.” Asigură-te că durigi litera „R” și aliniază-ți chakra ca în diagrama din dreapta.
 2. Repetă puntul 1 cu chakra solară din mijloc (principală), după care fă la fel și cu extensia din spate a acesteia.
 3. Repetă cele de mai sus de 7 ori.
 4. Repetă pașii 1–3 de 7 ori.

Chakra sacrumului: 

 1. Inspiră energie în extensia din față a chakrei sacrumului, lasă-ți bărbia în piept și vibrează „NERGAL.” Asigură-te că durigi litera „R” și alinează-ți chakra după cum e ilustrat în imaginea din dreapta.
 2. Repetă puntul 1 cu chakra sacrumului din mijloc (principală), după care fă la fel și cu extensia din spate a acesteia.
 3. Repetă cele de mai sus de 7 ori.