Skip to content

Content Header

GHID: CUM SĂ DONEZI MINISTERELOR BUCURIA LUI SATAN FOLOSIND CRIPTOMONEDE

GHID: CUM SĂ DONEZI MINISTERELOR BUCURIA LUI SATAN FOLOSIND CRIPTOMONEDE published on

Mai jos veți găsi o serie de ghiduri foarte ușor de înțeles despre cum să donezi cu Bitcoin. Aceste moduri diferite de a cumpăra și de a trimite cripto vor fi destul de ușor de făcut. După ce ai făcut-o o dată, vor fi foarte ușor de folosit. Pentru cei care sunt deja obișnuiți cu asta, durează literalmente doar câteva minute și nu este foarte diferită de o donație prin PayPal, însă este mai sigură pentru toți cei implicați.

 


Address Updated 21/November/2022

Bitcoin:

bc1q6cml4c23yeeh7nv3vl0dk2wzgm8lp8kkjt847r

 

Metoda de donare 1 – Prin Exodus Wallet
-Nivel: Foarte Simplu-

 1. Descarcă aplicația Exodus Wallet din Play Store sau Apple Store.
 2. Pornește aplicația, deschide-o și așteaptă până când îți generează un portofel funcțional. Apasă pe imaginea Bitcoin, apoi apasă pe pictograma cu săgeata orientată în jos din partea dreaptă a ecranului. Copiază această adresă a portofelului tău, apoi revino la interfața inițială.
 3. Apasă pe pictograma cu 4 pătrate din colțul din dreapta jos.
 4. În acest moment, ar trebui să apară o imagine care spune „Buy Crypto”. Apasă pe aceasta, apoi apasă pe „Next”.
 5. Completează cu o sumă pe care vrei să o trimiți, de exemplu 200 de dolari.
 6. Apasă “Agree and Continue”.
 7. Vei fi direcționat spre o pagină din browser. Asigură-te că suma este corectă și apasă pe “Proceed – Total amount X.XX”.
 8. Apoi, completează adresa de e-mail. Vei primi un e-mail de verificare și va trebui să introduci o parolă. Este recomandat să folosești o adresă diferită de e-mail, nicidecum adresa personală.
 9. După verificare, ți se va arăta o pictogramă cu adresa ta BTC. Această adresă ar trebui să fie cea de la pasul 2.
 10. Apasă pe “Proceed”, ți se va spune să completezi detaliile cardului, și după câteva minute vei primi suma în Bitcoin, direct în portofelul tău Exodus.
 11. După ce ai primit suma [acest lucru poate dura ceva timp, să nu te îngrijorezi de această întârziere, este perfect normală în cripto], poți să te întorci la portofelul tău Bitcoin din aplicația Exodus. Ar trebui să ai o sumă de Bitcoin pe care ai cumpărat-o mai devreme.
 12. Apasă butonul “Send”, care este butonul din stânga sus cu o săgeată îndreptată spre exterior.
 13. Acum, apasă pe cuvântul “All”, care înseamnă că vei trimite întreaga sumă pe care tocmai ai achiziționat-o.
 14. Acum trebuie ori să copiezi și să inserezi adresa Bitcoin de pe pagina de donații Bucuria lui Satan, ori să apeși pe pictograma QR și să scanezi codul QR de pe pagina de donații Bucuria lui Satan. În cazul al doilea, adresa va fi completată automat.
 15. Asigură-te că adresa este aceeași cu cea de pe pagina noastră de donații.
 16. Apasă “Next”, apoi glisează pentru a trimite Bitcoin.
 17. Suma ar trebui să fie trimisă.
 18. FELICITĂRI, TOCMAI AI DONAT MINISTERELOR BUCURIA LUI SATAN/JOY OF SATAN!

 

Metoda de donație 2 – Prin Trust Wallet
-Nivel: Foarte Simplu – [Această metodă permite cumpărarea BTC cu RON]

 1. Descarcă aplicația Trust Wallet din Play Store sau Apple Store.
 2. Pornește aplicația, deschide-o și așteaptă până când îți generează un portofel funcțional.
 3. După ce portofelul iți este deschis, apasă pe Bitcoin și vei vedea adresa ta BTC
 4. Apasă pe butonul “BUY” din colțul din dreapta sus.
 5. Apasă pe butonul din colțul din dreapta sus pentru a selecta moneda cu care dorești să cumperi BTC [ACEASTĂ METODĂ PERMITE CUMPĂRAREA ÎN RON PENTRU A EVITA EVENTUALELE COSTURI DE CONVERSIE]. Șterge suma prestabilită, apoi completează cu suma cu care dorești să achiziționezi Bitcoin. Unele aplicații pot refuza unele carduri. Dacă se întâmplă acest lucru, folosește altă metodă de a dona.
 6. În următoarele pagini, va trebui să completezi datele cardului, iar în unele cazuri, să verifici e-mailul. După ce toate acestea sunt făcute, apasă “Next” pană la ecranul final.
 7. Primirea sumei de Bitcoin achiziționate ar trebui să dureze un anumit timp, să nu te îngrijorezi de această întârziere, este perfect normală în Crypto.
 8. Apasă “Send”, în colțul din stânga sus al ecranului.
 9. Completează adresa beneficiarului [în cazul de fată adresa de Bitcoin de pe pagina de donații Bucuria lui Satan], apoi apasă “Max”, ceea ce înseamnă că vei trimite suma de Bitcoin pe care tocmai ai achiziționat-o, sau completează suma pe care dorești să o trimiți. Poți de asemenea să scanezi codul QR de pe pagina de donații, acest lucru va completa adresa automat. Asigură-te că adresa completată este aceeași cu cea de pe pagina de donații Bucuria lui Satan.
 10. Apasă “Continue” în colțul din dreapta sus al ecranului.
 11. O fereastră unde scrie “Transfer” va apărea. Apoi, apasă “Confirm”
 12. FELICITĂRI, TOCMAI AI DONAT MINISTERELOR BUCURIA LUI SATAN!

 

Metoda de donare 3 – Printr-un schimb centralizat de Bitcoin
-Nivel: Simplu-

 1. Înregistrează un cont cu oricare dintre următoarele schimburi Bitcoin: Binance, Gemini, Kraken, KuCoin, Crypto.com, ByBit. În mod normal, acest lucru durează în jur de 5 minute.
 2. În majoritatea acestor schimburi, trebuie să treci un test de verificare a informațiilor personale. Este posibil ca alți distribuitori să permită tranzacțiile de mici dimensiuni doar cu verificări preliminare. PayPal și altele asemenea au acest tip de metodă, dar nu este nimic negativ în asta. Aceste schimburi sunt Bănci Cripto în devenire.
 3. După aceste verificări, poți cumpăra Bitcoin, sau în unele dintre aceste schimburi, XMR sau ZCASH. Este mai bine să folosești Bitcoin ca începător în Cripto care vrea să doneze.
 4. Când ai cumpărat suma [cardul de credit va trebui să fie pus pentru a face achiziționarea], suma de Bitcoin ar trebui să apară în “Spot Wallet”-ul schimbului respectiv, în general situat în colțul din dreapta jos al ecranului.
 5. Apasă acolo, apoi găsește BTC și apasă acolo. O nouă fereastră va fi deschisă. În această fereastră, va fi un buton “Withdraw”. Acest buton înseamnă că vrei să transferi Bitcoin către o adresă. După ce ai apăsat, va trebui să completezi o adresă. Copiază și inserează adresa de Bitcoin de pe pagina de donații Bucuria lui Satan, sau scanează codul QR de pe aceeași pagină. Asigură-te că adresa completată este aceeași cu cea de pe pagină.
 6. Treci prin pașii de verificare, apoi confirmă transferul. Transferul ar trebui să înceapă.
 7. FELICITĂRI, TOCMAI AI DONAT MINISTERELOR BUCURIA LUI SATAN!

* La pasul 5, poți alege portofelul tău Exodus, Trust sau adresa ta MyCelium Bitcoin, pentru a transfera în ele înainte de transferul către Bucuria lui Satan. Această metodă este pentru utilizatorii puțin mai experimentați.

 

Metoda de donare 4 – Printr-un ATM Bitcoin
-Nivel: cel mai simplu-

 1. Aceasta este una dintre cele mai ușoare metode și cea care este cea mai posibilă de făcut în mod anonim. Nu este neapărat să fie anonimă, iar în unele țări poate fi posibilă, pe când în altele nu.
 2. Găsește un ATM Bitcoin local. Ar trebui să existe destule în majoritatea orașelor din Europa, Statele Unite și alte țări.
 3. Asigură-te că ai la tine suma pe care vrei să o donezi, în bancnote [niciun ATM de acest fel nu acceptă monede].
 4. Când ai ajuns acolo, urmează procesul de înregistrare, dacă iți este cerut. Dacă nu iți este cerut, este posibil să poți dona fără a da vreo informație personală.
 5. În mod normal, ATM-urile Bitcoin au câțiva pași pe care trebuie să ii urmezi. Aceștia cuprind setarea sumei, introducerea banilor în ATM, apoi apăsarea butonului “Next”, pană când vei fi întrebat de adresa către care vrei să faci transferul, care trebuie ori scrisă manual [trebuie să fii atent când scrii adresa Bucuria lui Satan], sau poți scana codul QR de donații în Bitcoin de pe pagina de donații Bucuria lui Satan, prin mărirea imaginii și apoi apropierea de cititorul ATM-ului. Apoi apasă “Next” până când trimiterea este completă. Suma în Bitcoin ar trebui să ajungă la Bucuria lui Satan.
 6. FELICITĂRI, TOCMAI AI DONAT MINISTERELOR BUCURIA LUI SATAN!

* Un dezavantaj al acestei metode este faptul că majoritatea ATM-urilor Bitcoin solicită o taxă de transfer. Aceasta este cerința pentru ușurința acestei metode, ceea ce nu este diferit față de orice alt ATM prin care trimiți bani.

 

Metoda de donare 5 – Printr-un schimb Bitcoin centralizat – dar cu XMR Cripto
-Nivel: mediu-

 1. Deoarece acest tip de donație este mai avansat, ai de urmat pașii de la ghidul cu numărul 3, dar trebuie să te asiguri că schimbul valutar pe care l-ai ales are moneda XMR.
 2. Cumperi această monedă și apoi o transferi prin metoda de mai sus, în portofelul tău Exodus, Trust sau altul.
 3. După ce suma a fost transferată și a intrat în portofel [tranzacțiile în XMR durează un anumit timp], vei putea trimite XMR către Bucuria lui Satan, tranzacție care va fi anonimă și nu poate fi urmărită înapoi către tine.
 4. FELICITĂRI, TOCMAI AI DONAT MINISTERELOR BUCURIA LUI SATAN!
 5. Este o idee bună să dezinstalezi portofelul din telefon și să scapi permanent de el, folosind o reinstalare de fiecare dată când vei vrea să donezi. Sau poți să îl păstrezi pentru o tranzacție viitoare. Aici totul depinde de ce nivel de anonimitate vei vrea să păstrezi.

*Mai multe metode prin care acest lucru poate fi făcut, cineva poate cumpăra XMR pentru a-ți ține portofelul și alte tot felul de derivații. Acestea cresc anonimitatea, însă ar putea crește și taxele de transfer și este necesară o cunoștință mai dezvoltată pentru a evita acest lucru.

 

Metoda de donare 6 – Cumpărarea printr-un prieten
-Nivel: simplu-

 1. Găsește un prieten sau o rudă care are cunoștințe despre Bitcoin și care nu va fura de la tine.
 2. Roagă-i să cumpere suma de X Bitcoin, la schimb pentru suma X de bani.
 3. Trebuie să ai un portofel funcțional pe telefonul tău pentru acest lucru. Spune-i apoi să iți trimită suma în Bitcoin acolo [portofelele Exodus și Trust sunt ușor de folosit și sunt recomandate].
 4. Suma în Bitcoin ar trebui să fie primită, apoi poți trimite suma întocmai ca în pașii descriși în ghidul 1 și 2, în general presupunând apăsarea butonului “Send” după ce ai selectat Bitcoin și completarea adresei de Bitcoin de pe pagina de donații Bucuria lui Satan.
 5. FELICITĂRI, TOCMAI AI DONAT MINISTERELOR BUCURIA LUI SATAN!

 

Metoda de donare 7 – Donație privată
-Nivel: mediu-

 1. Decide ce sumă vrei să donezi. Din cauza efortului pe care îl presupune această metodă pentru ambele părți implicate, este recomandată această metodă doar în cazul în care vrei să donezi peste 200$ și nu poți utiliza altă metodă.
 2. Trimite un e-mail către Ministerele Bucuria lui Satan pe adresa [email protected] [de preferat de pe o adresă care nu este cea personală], în care să specifici că vrei să faci o donație privată.
 3. Îți vom primite un e-mail în decursul a câteva zile cu o adresă privată de Bitcoin unde poți trimite această sumă în Bitcoin.
 4. Apoi, poți urma pașii din oricare din ghidurile de mai sus pentru a face o donație în Bitcoin.
 5. FELICITĂRI, TOCMAI AI DONAT MINISTERELOR BUCURIA LUI SATAN!

Putem, de asemenea, să primim o donație privată în XMR pentru cei ce au o intensă nevoie de intimitate personală.