Skip to content

Content Header

Exerciții de vizualizare

Exerciții de vizualizare published on

Scoate imaginile de mai jos la imprimantă sau desenează-le pe o hârtie curată:

cerc
Imaginea 1

 

 

 

 

 

 

 

Imaginea 2
Imaginea 2

 

 

 

 

 

 

 

Imaginea 3
Imaginea 3

 

 

 

 

 

 

 

Imaginea 4
Imaginea 4

 

 

 

 

 

 

 

Imaginea de mai sus cu Sigiliul lui Satan (Imaginea 4) a fost folosită foarte frecvent în multe loje satanice din Europa între anii 1920-1930. Acest simbol (împreună cu puținele variații pe care le avea), era simbolul principal înainte ca pentagrama Bisericii Satanice să fie creată, târziu în anii 1960.

Imaginea 5
Imaginea 5

 

 

 

 

 

 

 

Zilele 10-12
Stai confortabil și așază Imaginea 1 în fața ta. Relaxează-te și fixează-ți privirea pe această imagine pentru 3-4 minute. Concentrează-te pe imagine și nu îți lăsa mintea să fie distrasă. Dacă totuși iți scapă, readu-o mereu înapoi la imagine. Închide ochii și vizualizează imaginea; ea ar putea să dispară și să reapară sau să zboare în afara ariei vizuale. Continuă însă să o aduci înapoi. Fa asta pentru 3-4 minute

Închide ochii și vizualizează imaginea; ea ar putea să dispară și să reapară sau să zboare în afara ariei vizuale. Continuă însă să o aduci înapoi.
Fa asta pentru 3-4 minute

Zilele 13-15
Repetă exercițiul din zilele 10-12, însă cu Imaginea 2.

Zilele 16, 17, 18
Repetă exercițiul din zilele 10-12, de data asta însă, cu Imaginea 3.

Zilele 19, 20, 21
Repetă exercițiul din zilele 10-12, cu Imaginea 4.

Zilele 22, 23, 24
Repetă exercițiul din zilele 10-12, cu Imaginea 5.

La ce ajută aceste exerciții:

Exercițiile de vizualizare construiesc și împuternicesc viziunea astrală. Vizualizarea este necesară în majoritatea meditaților. Printr-o vizualizare intensă, direcționam energia într-o acțiune specifică din lumea materială. Orice invenție din lumea materiala a început în minte, fiind precedată de o idee.

Pe urmă ideea a fost concentrat și pusă în acțiune. La fel stau lucrurile și în cazul energiei. În timpul unui ritual sau a unei lucrări ale minții, mai întâi se produce energie. Această energie trebuie mai apoi programată și direcționată, pentru a nu rămâne doar energie simplă. Energia este direcționată prin concentrare și vizualizare intensă. Când o persoană se poate concentra neîntrerupt și poate păstra în minte imaginea unui obiect la alegere timp de 5 minute, acea persoană este adeptă a vizualizării.