Skip to content

Content Header

Magia sexuală

Magia sexuală published on

Orgasmul sexual este echivalent în putere cu forţa vitală. Folosirea orgasmului sexual în ritualuri şi în lucrările tale magice, poate creşte exponenţial puterea acestora şi implicit rezultatul. Magia sexuală este antică, extrem de puternică şi este principiul creativ.

În momentul orgasmului, intri automat într-o scurtă  stare de transă. Puternica energie orgasmică poate fi direcţionată. Acest lucru se face prin vizualizarea acesteia sub forma unei lumini intens strălucitoare, precum Soarele şi poate fi direcţionată în forme-mentale, dorinţe, talismane şi așa mai departe.

Femeile şi bărbaţii sunt diferiţi în ceea ce priveşte energia sexuală. Femeile tind să crească în putere în acord cu fazele ciclului menstrual. Lucrările psihice, proiecţia astrală, precum şi celelalte practici care ţin de o senzitivitate înaltă, sunt foarte propice după un orgasm puternic. Orgasmul este de asemenea o modalitate excelentă de a-ţi induce relaxare, înainte de meditaţie.

Fluidele sexuale, atât semenul cât şi secreţiile vaginale şi sângele menstrual, conţin puterea forţei vitale.

La momentul orgasmului, este important să îţi direcţionezi întreaga concentrare şi dorinţă spre ţelul tău, dorindu-l cu toată fiinţa ta. Vizualizează energia orgasmică sub forma unei raze, bile sau vortex de energie, care penetrează obiectul/individul pe care vrei să îl influenţezi, iluminând-ul într-o aură strălucitoare și programându-l. Aceasta este baza magiei sexuale simplă.

Magia sexuală poate fi efectuată singur, cu un partener sau un Demon, ori în grup. Atunci când mai multe persoane lucrează împreună pentru acelaşi lucru, este foarte important — precum este în toate practicile magiei — ca toţi să fie uniţi într-un fel de efort organizat. Amestecarea energiei orgasmice cu un Demon/iţă, rezultă într-o magie extrem de puternică.

Voi scrie mai multe articole, cu mult mai multe informaţii referitoare la magia sexuală avansată, atât pentru cei care vor să lucreze singuri, cât şi pentru cei care vor să lucreze cu un partener sau în grup, despre sincronizarea lucrărilor cu fazele Lunii, cu stelele, etc.