Skip to content

Content Header

Meditația fundamentală

Meditația fundamentală published on

Următoarea meditație este una dintre cele mai importante pentru că se ocupă cu invocarea energiei. Manipularea energiei stă la baza tuturor puterilor minții/magiei. Abilitatea de a simți diferitele nuanțe ale energiilor, de a le invoca și de a le direcționa, stă la baza puterii vrăjitoreşti.

  1. Stai într-o poziție confortabilă și relaxează-te.
  2. Imaginează-ți că atunci când inspiri, nu numai plămânii ți se umple cu oxigen, ci întregul tău corp absoarbe și se încarcă cu energie. Inspiră energie cu întregul tău corp. Respirația poate acționa și poate fi direcționată înspre a absorbi energie.
  3. Conștientizează că, împreună cu plămânii, fiecare bucățică din corp îți absoarbe energie, în mod simultan. La fel cum un burete uscat scufundat în apă absoarbe apa, tot așa și corpul tău ar trebui să absoarbă energie, cu fiecare inspirație.

Din moment ce toți suntem diferiți, fiecare va percepe și va simți energia în mod diferit.

Pentru a inversa această meditație, atunci când expiri poți direcționa energia în exterior. Acest lucru te poate obosi și nu ar trebui practicat în mod regulat, decât dacă vrei să experimentezi și acest lucru, sau dacă vrei să încarci cu energie talismane, sigilii, dacă vrei să vindeci pe cineva, etc.

Energia poate fi de asemenea inspirată/absorbită, iar apoi direcționată într-o parte specifică a corpului tău pentru vindecare.

Într-un timp scurt, ar trebui să devii conștient de energie în momentul în care o inspiri. Pe măsură ce avansezi, vei fi capabil să o vezi fără a mai încerca să o vizualizezi.

În acest exercițiu, este foarte important să simți energia, în special dacă ești nou. Nu încerca să vezi energia, pentru că aceasta te poate distrage. Doar simte-o!

Această practică este foarte importantă în puterile minții și în manipularea energiei, lucru care stă la baza magiei.

Pe măsură ce avansezi, te poți folosi de această tehnică pentru a absorbi energie de la Soare sau din orice altă sursă.
Dar, în loc să îți extinzi aura, expiră energia înapoi în eter. Inspiră energia și apoi expir-o, trimițând-o înapoi, cu fiecare expirație. Fă exercițiul de mai sus în cadrul a 15 respirații complete.

La ce ajută acest exercițiu:
Acest exercițiu îți va da abilitatea de a expira energie în oameni, obiecte, de a încărca sigilii și talismane și de a programa orice dorești, cu această energie. Acest exercițiu te va pregăti pentru următorul pas – lucratul cu elementele.