Skip to content

Content Header

Meditația Șarpelui

Meditația Șarpelui published on

Această meditație este foarte puternică și ar trebui întreținută numai de aceia care sunt avansați în meditație și ale căror chakre sunt îndeajuns de puternice. Azazel m-a ajutat la revizuirea acestei meditații și adăugarea părții în care șarpele este extins. După cum demonstrează și imaginile din Egiptul Antic în care șarpele iese prin al 3-lea ochi, extensia șarpelui este un senzor psihic de care ne putem folosi. Acesta poate fi extins cu mult mai mult de 0.5 metrii. Această meditație lucrează la împuternicirea senzorului.

 1. Așază-te într-o poziție confortabilă cu spatele drept.
 2. Concentrează-te pe chakra bazei și vizualizeaz-o aprinsă într-o culoare roșu-aurie, puternică și vibrantă.
 3. Vizualizează șarpele strălucind și el într-o lumină sclipitoare și puternică, iluminând chakra bazei într-o culoare alb-aurie precum cea a soarelui și ieșind din chakra bazei prin partea stângă.
 4. Șarpele se curbează la stânga, iese din chakra bazei, după care se întoarce înapoi și intră în chakra sacrumului prin partea stângă. Când acesta intră în chakra sacrumului, vizualizează această chakră aprinzându-se într-un portocaliu-auriu intens.
 5. Șarpele iese prin partea dreaptă a chakrei sacrumului (a 2-a chakră), se curbează și intră în chakra plexului solar prin dreapta, aprinzând această chakră într-un galben-auriu intens.
 6. Ieșind prin partea stângă a chakrei plexului solar, șarpele se curbează în sus și intră în chakra a patra/mediană prin partea stângă. Când acesta intră în chakra a patra, o aprinde într-un verde-auriu intens și vibrant.
 7. Ieșind prin partea dreaptă a chakrei a patra și, curbându-se în sus, intră în chakra gâtului prin partea dreaptă, iluminând și împuternicind această chakră într-o puternică energie de un albastru deschis.
 8. Șarpele iese prin partea stângă a chakrei gâtului, se curbează în sus și intră în chakra a 6-a (situată în spatele celui de-al 3-lea ochi) prin partea stângă, iluminând și încărcând această chakră cu o lumină violet-albăstruie intensă și vibrantă.
 9. De data aceasta șarpele iese prin partea din față a chakrei a 6-a. Va lua o rută alternativă. Vizualizează șarpele intrând în al 3-lea ochi prin partea din spate și ieșind prin față. Extinde șarpele în afara celui de-al 3-lea ochi pe o distanță de aproximativ 0,3 – 0,5 m. Încearcă să îi simți proiecția în aură.
 10. Retrage șarpele înapoi prin al 3-lea ochi, până în chakra a 6-a, după care începe drumul descinderii.
 11. Direcționează șarpele să coboare și să intre în chakra gâtului prin partea dreaptă, iluminând-o; iese prin partea stângă a chakrei gâtului și intră în chakra a patra/mediană prin stânga, iluminând-o și pe aceasta.
 12. Iese din chakra a patra prin partea dreaptă, se curbează și intră în chakra plexului solar prin dreapta, iluminând-o și împuternicind-o.
 13. Continuă să coboare și iese din chakra plexului solar prin stânga, se curbează și intră în chakra sacrumului prin stânga, iluminând-o și împuternicind-o.
 14. După ce iluminează chakra sacrumului, iese prin partea dreaptă a acesteia, se curbează și intră în chakra bazei prin dreapta încărcând-o cu o energie și o lumină intensă. Petrece câteva minute aici și meditează pe chakra bazei, împuternicind-o cu lumina și energia intensă și puternică generate de șarpe.

Meditația de mai sus poate fi repetată. Este extrem de puternică.