Skip to content

Content Header

Jupiter 136

Jupiter 136 published on

PĂTRATUL CABALISTIC/MAGIC AL LUI JUPITER, PENTRU ÎMPUTERNICIREA CHAKRELOR, CONSOLIDAREA UNUI JUPITER DEBIL ŞI PENTRU AJUTOR ÎN SĂNĂTATE ŞI AVANSARE SPIRITUALĂ GENERALĂ, RELAŢIONATĂ PLANETEI JUPITER

Jupiter_SpiritualPĂTRATUL CABALISTIC/MAGIC AL LUI JUPITER, PENTRU SUCCES MATERIAL, PROSPERITATE ŞI AFACERI PĂMÂNTEŞTI [NE-SPIRITUALE]

Jupiter_MaterialMantra lui Jupiter durează 16 de zile consecutive. Este important să nu sari peste nicio zi, întrucât acest lucru îţi va anula întreaga lucrare, iar tu vei fi nevoit să reiei totul de la început.

Începe mantra când Jupiter este puternic în unul din semnele sale zodiacale de casă, Săgetător sau Pești sau când se află în semnul exaltării sale, Rac.

NU ÎNCEPE această mantră dacă Jupiter se află în Capricorn [detriment] sau în Gemeni ori Fecioară [decădere].

Începe mantra joia, în timpul orelor lui Jupiter.

Ar fi bine ca în fiecare zi să vibrezi mantra în timpul orelor lui Jupiter. Acest lucru este ideal, însă dacă nu este posibil, vibrează mantra în orice altă oră, numai nu sări peste nici o zi!

Puterea ritualică/magică a planetei Jupiter: spiritualitate, succes și noroc, călătorii pe distanță lungă, educație superioară, filozofie, prosperitate, optimism, expansiune, bunăvoință, sporturi, recreație, ieșirile în aer liber, abundență, fericire, sincronizare bună, bogăție, îngrășare, justiție, iertare, culturi și pământuri străine, indulgență, plăcere.

Părțile corpului guvernate de Jupiter: ficatul, șoldurile, coapsele și pancreasul.

Boli și afecțiuni: diabet, tulburări ale zahărului în sânge, icter, obezitate și boli ale șoldurilor.

Profesii: profesori universitari, judecători, clerici, bancheri, filantropi și legislatori.

În diagrama astrologică: casa în care este poziţionată planeta Jupiter, împreună cu casa/casele care au zodiile Săgetător sau Pești în cuspidă.

Lucrarea cabalistică/magică cu pătratul planetar împuterniceşte Chakra Coroanei şi întăreşte un Jupiter slab/debil în diagrama astrologică. De asemenea ajută în afacerile guvernate de casa/casele care au zodiile Săgetător și Peşti în cuspida/e şi casa în care se află Jupiter.

 

MANTRA PLANETEI JUPITER:
„AUM GRAAM GRIM GRAUM SAU GURUAVE NAMA”

Dacă lucrarea ta este pentru câştiguri spirituale, înlocuieşte NAMA cu SVAHA ٠ [S-VA-HA]٠.

*Toate literele ‘R’ trebuiesc durigate.