Skip to content

Content Header

Sfaturi pentru păstrarea intimității

Sfaturi pentru păstrarea intimității published on
  1. Nu îți ține toate cărțile dragi, uneltele pentru ritual, lumânările, etc. în același loc. (În cazul în care unele dintre acestea sunt găsite, nu vor fi aruncate la gunoi deodată, așa cum mi s-a întâmplat mie cu ceva timp în urmă. Să nu mai povestesc de „grătarul” pe care părinții mei l-au făcut cu unele dintre cărțile și jurnalele mele negre pe care le-au găsit odată.)
  2. Încearcă să strecori lumânări pe post de decorațiune în diverse locuri; fă acest lucru în mod treptat, astfel încât nimeni să nu le bănuiască adevăratul scop (însă ține-le pentru tine, astfel încât nimeni altcineva să nu le poată aprinde.)
  3. Începe să folosești tămâie cu diferite ocazii: spre exemplu atunci când citești sau când îți vezi de treaba ta la tine în cameră. Am observat că mai nou utilizarea tămâii a devenit din ce în ce mai populară printre adolescenți și nu numai. Dacă utilizarea tămâii devine o rutină, atunci este mai puțin remarcabilă de părinți atunci când o folosești în ritualuri. Și apropo, poți folosi bețișoare parfumate pe post de tămâie – astea le găsești peste tot și sunt și ieftine.
  4. Apucă-te și scrie un script spre exemplu; comportă-te ca și cum acesta este noul tău interes sau hobby. Acest lucru nu numai că îți va masca motivele pentru care ai accesorii mai ciudate (pentru ei) dar îți va permite să deții și o „Carte a umbrelor/Jurnal Negru” – în care ți-ai putea trece experiențele din meditații, precum și multe alte lucruri. Te-ai putea folosi de această metodă până devii mai independent.

În mod CATEGORIC inventează o poveste dacă ești prins și nu dezvălui niciodată creștinilor ceea ce faci sau ceea ce crezi. Le poți spune că îți place să scrii scripturi pentru filme despre oameni obișnuiți cu puteri supranaturale… sau orice altceva. În felul acesta, în cazul în care ți-au găsit jurnalul, le va fi greu să facă diferența dintre real și imaginar. Fii mereu inteligent. Este o zicală:

„Să apari nevinovat și inocent precum un porumbel, dar fii ager și șiret precum un șarpe!”