Skip to content

Content Header

published on

Am primit multe e-mailuri personale și au fost postate multe mesaje pe e-grupurile Joy of Satan, cu privire la evocarea Demonilor, precum și despre problemele pe care unele persoane le-au avut legat de abilitatea de a-i vedea, auzi sau de a simți prezența acestora.

Oamenii care aderă la satanism se află pe nivele diferite în ceea ce ține de abilitățile psihice. O abilitate psihică este atunci când sufletul cuiva îi este îndeajuns de deschis pentru a simți lucruri pe care majoritatea nu le pot simți. Acesta este scopul satanismului spiritual: de a împuternici omenirea din punct de vedere spiritual. Sufletele oamenilor au fost legate, astfel încât foarte puțin poate fi accesat, în afară de planul material. Bisericile iudeo-creștine au fost dintotdeauna o unealtă de îndepărtare a cunoștințelor spirituale și de înlocuire a acestora cu minciuni și cu un materialism total. Efectul a fost atrofierea sufletului și a spiritului din generație în generație, timp de secole. Oamenii care au avut parte de experiențe psihice, adesea se pierd când trebuie să le explice sau chiar să le înțeleagă.

Aceia dintre noi care au fost cu Satan de-a lungul mai multor reîncarnări, sunt mult mai deschiși psihic. Acest lucru se aplică și celor care au lucrat la împuternicirea sufletului și a puterilor lor psihice, în viețile anterioare.

Există mulți oameni care nu și-au dezvoltat puterile nici în viețile anterioare și nici în aceasta, motiv pentru care sunt incapabili de a simți prezența Demonilor atunci când îi evocă. Mulți dintre acești oameni se simt ignorați sau deziluzionați. Nu este nevoie ca cineva să se simtă în felul acesta, deoarece simțurile și abilitățile psihice pot fi dezvoltate oricând, prin meditații de împuternicire, care stă la baza satanismului spiritual.

Pentru aceia dintre voi care au probleme, vă rog să fiți răbdători și încercați să lucrați pe aceste aspecte pentru o perioadă, cu un program de meditații. După aceea, ar trebui să încercați din nou să chemați un Demon. Conștientizarea este de asemenea importantă. Fii atent la coincidențe și la răspunsurile întrebărilor și preocupărilor tale. Nu te limita, deoarece răspunsurile pot veni din multe surse diferite, în unele dintre cele mai neobișnuite căi și la care te-ai aștepta cel mai puțin.

Dacă ai încercat evocarea de mai multe ori fără nici un rezultat, trebuie să meditezi regulat. Orice satanist spiritual ar trebui să mediteze în mod regulat, indiferent de abilitățile actuale.

Link spre meditaţiile satanice de împuternicire