Skip to content

Content Header

Întrebări frecvent puse despre Demoni

Întrebări frecvent puse despre Demoni published on

Întrebare:
Am întreţinut ritualul de evocare, însă Demonul nu a apărut

Răspuns:
Am primit multe e-mailuri de la peroane cărora, după mai multe încercări de evocare, în cele din urmă Demonul le-a apărut, iar după aceea toate evocările au decurs bine. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când cineva e nou şi/sau nu este îndeajuns de deschis psihic, nu poate simţi prezenţa Demonului. Persistenţa şi răbdarea aduc rezultate. Satan pune o mare emfază pe răbdare.

 

Întrebare:
De unde ştiu dacă mi-a auzit chemarea?

Răspuns:
Din nou, acest lucru este probabil pentru că eşti la început. Uită-te după semne subtile, gen pâlpâiri sau sfârâieli mai neobișnuite ale lumânărilor sau a tămâii; uneori, dacă eşti îndeajuns de deschis, Demonul te va atinge fizic. De multe ori Demonii aşteaptă să vină la noi în vise. Obiecte pot fi mişcate, uşile pot fi închise sau deschise, adieri venite de nicăieri, simţi energia Demonului şi așa mai departe. Doar fi deschis şi conştient. Acordă atenţie coincidenţelor.

 

Întrebare:
Ce mă fac dacă nu pot găsi lumânări în culorile potrivite?

Răspuns:
Fă tot ce poţi pentru a te apropia de culoarea respectivă. Din cauza presiunii şi a controlului creştin, locurile în care se pot achiziționa lumânările negre sau de alte culori folosite în ritualurile satanice, devin din ce în ce mai rare. Dorinţa şi ceea ce este în inima şi în mintea ta sunt mult mai importante decât culoarea lumânării.

 

Întrebare:
Pot Demonii fi chemaţi numai noaptea?

Răspuns:
În mod ideal, primul ritual de evocare ar trebui întreținut în timpul nopții. De regulă, noaptea este mult mai liniștită și favorabilă lucrărilor psihice. Partea dreaptă (psihică) a creierului, este în mod natural mai activă în timpul orelor de noapte. Odată ce ai stabilit o relație cu un Demon, îl poți chema oricând prin telepatie, doar concentrându-te, în afară de cazul în care Demonul simte diferit. Acesta iți va face cunoscut un astfel de lucru. Dacă Demonul este ocupat, lucru care se întâmplă adesea, acesta îți va răspunde mai târziu, de obicei într-o zi.

 

Întrebare:
Trebuie să întreţin întotdeauna un ritual întreg pentru a chema un Demon?

Răspuns:
Nu. După ce o relaţie este stabilită, tot ce trebuie să faci este să te concentrezi pe Demon şi să îl/o contactezi telepatic, cu sau fără sigiliu; asta ar trebuie să fie îndeajuns pentru ca el/ea să apară oriunde şi oricând, prevăzându-se faptul că tu eşti extrem de respectuos şi nu încerci să forţezi niciodată. Uneori un Demon nu apare dacă are un motiv, însă va apărea mai târziu. *Când evoci un Demon cu care nu ești familiar, întotdeauna ar trebui să întreții un ritual.

 

Întrebare:
După ce chem un Demon şi am un contact apropiat cu acesta (invocare), am senzaţii de mâncărime pe piele, simt furnicături, o energie foarte puternică, etc.

Răspuns:
Demonii au o cantitate mult mai mare de bioelectricitate, decât avem noi, oamenii. Adesea, contactele apropiate rezultă într-un exces de bioelectricitate care rămâne cu noi după contact. Deoarece sistemul nostru fizic nu este obișnuit cu acest lucru, putem experimenta o sporire a nivelului de energie, care în unele cazuri poate produce disconfort fizic, pentru o scurtă perioadă după ce Demonul a plecat. Când ne construim o bioelectricitate mai mare (prin meditațiile de împuternicire), suntem capabili de a manevra contacte mult mai intense şi intime cu Demonii, fără a simţi nimic neliniştitor.