Skip to content

Content Header

Abuzarea spiritelor

Abuzarea spiritelor published on

Am scris această predică cu mult timp în urmă, când eram nouă. Multe s-au întâmplat de atunci. Această predică este despre abuzarea spirituală. Demonii nu mai sunt legați. Cinci preoți dedicați ai lui Satan au lucrat energetic asupra fiecărui Demon, conectându-și sufletele de ale lor în decurs de patru luni. Ce am aflat este că Demonii Goetici nu sunt monștri, ci Zei Păgâni importanți, multi dintre ei fiind Zeii Egiptului Antic. Oricine este îndeajuns de nesăbuit pentru a chema un Demon folosind metodele abuzive predate de popularele grimoare scrise de evrei, cum ar fi “Cheia lui Solomon”, își vor asuma o trezire nepoliticoasă.

Există foarte mult gunoi efectiv care umple rafturile bibliotecilor cu privire la practicile oculte și magice. Multe dintre așa-numitele societăți și ordine ezoterice nu sunt altceva decât creștini, deoarece îi onorează și lucrează direct cu îngerii lui Iehova, folosesc simboluri creștine și evreiești și practică abuzul spiritual.

Am citit una dintre aceste cărți scrise despre evocarea goetică. * În pregătirea pentru “chemarea unui Demon”, autorul, care nu este altceva decât un vrăjitor abuziv, descrie, cu serioasă gravitate, toate ritualurile zilnice, rugăciunile către “YHVH”, împreună cu diete speciale, abstinență sexuală, îmbăieri ritualice și “fumigație”. În plus, acest individ nesăbuit este terifiat de Demonul de care este atât de interesat să-l abuzeze, asa că, desigur, trebuie să le ceară ajutor îngerilor.

După încercările repetate și epuizante ale abuzatorului, Demonul apare, în sfârșit ,după câteva luni și răcnește, speriindu-i de moarte pe agresor și pe partenerul său. “Proștilor!”, a urlat Demonul. Acest autor este atât de stupid încât nici măcar nu poate vedea că Demonul se joacă cu el. Abuzatorul spiritual tremură împreună cu partenerul său în limitele unui cerc de 3 metri.

Cartea continuă: după încercări repetate folosind constrângere și amenințări, autorul este capabil să-și mai asigure câteva vizite și devine suficient de îndrăzneț pentru a cere ajutor financiar. Demonul răspunde că “nu poate îndeplini” această cerere, întrucât nu are “nicio putere asupra economiei din zilele noastre”. Tot ce a scos autorul din această experiență au fost minciuni, vorbe cu dublu înțeles și multă energie irosită. Autorul precizează faptul că experiența “a luat totul din el”, îmbătrânindu-l fizic, mental și spiritual. A primit ceea ce merită! Acești proști nu se gândesc niciodată că în moarte nu există niciun cerc protector de 3 metri și când sufletul cuiva părăsește corpul definitiv, Demonii pe care și i-au făcut dușmani îi vor aștepta. Energia unui spirit uman nu este nimic în comparație cu puterea unui Demon. Știu asta pentru că am invocat atât Demoni, cât și suflete umane decedate.

Când ne adresăm lui Satan cu o inimă curată [onestitate totală], suntem recompensați cu cunoștințe și înțelepciune spirituală pe care puțini sunt vreodată capabili să le primească. Demonii îmi apar pe altarul meu, îmi vorbesc în diferite momente și îmi dau sfaturi și sprijin foarte des. Pur și simplu vin la mine. Nici nu trebuie să le cer asta, să nu mai vorbim de bani. Nu știu de câte ori am găsit sau am mers direct spre bani. Nu am rămas niciodată fără bani. De asemenea, este reconfortant pentru mine să știu că am adevărați prieteni spirite care au grijă de mine. Ii voi întâlni cu fericire când moartea va veni. Întotdeauna tratez Demonii cu un respect extrem și încerc mereu să dau ceva înapoi în semn de recunoștință.

Am descoperit în relația mea cu Tatăl Satan că unul dintre cele mai importante lucruri pentru el este onoarea. Satan îi urăște pe mincinoși, pe ipocriți, pe cei slabi, pe lași și pe oamenii al căror cuvânt nu este bun de nimic. Satan este puternic în angajament și, mai presus de toate, în onestitate. Îi faci o promisiune Tatălui Satan și el te va accepta, de asemenea, onorându-și partea lui din înțelegere.

Am fost plăcut surprinsă să am Demoni ca prieteni, Denoni pe care nici măcar nu i-am evocat sau întâlnit vreodată, care să-și ofere asistența când am avut probleme. Andras, care are o reputație în a-i omorî pe cei ce încearcă să-l evoce cu rea intenție, mi s-a arătat și mi-a oferit ajutorul. Motivul pentru care a fost supărat este din cauza lipsei extreme de respect și abuzului spiritual cu care el și alți Demoni au fost tratați timp de secole de către idioți, precum e autorul cărții menționate mai sus.

În plus față de Demonii care au suferit abuzuri îngrozitoare [mai rău decât cele de mai sus] din cauza acestor evrei odioși timp de secole, acești abuzatori și-au extins influența asupra ființelor ca elementalii, zânele și alte ființe astrale. Vrăjitorii abuzivi sunt urâți pretutindeni de ființele astrale și vor plăti și în moarte, și în viețile lor viitoare.

Satanismul este singura cale către spiritualitatea adevărată. În final, aș dori să adaug că nu este necesară vreo recuzită, ALTA decât, desigur, cea folosită din respect, precum tămâia pentru a îndulci aerul, lumânările, un altar și alte semne de respect, dacă cineva dorește să întrețină un ritual. Întotdeauna fac duș/baie înainte de un ritual, din respect față de Tatăl Satan și port haine curate.

Demonii nu au nevoie de “permisiune pentru a pleca”. Acest lucru este la fel de insultător ca și cercul de 3 metri. Țineți minte, suntem Sataniști și Demonii sunt prietenii noștri.

-Înalta Preoteasă Maxine Dietrich


*Goetic Evocation: The Magician’s Workbook Volumul 2 de Steve Savedow, a doua tipărire, 1999

Autorul a scris despre experiența sa în chemarea lui Bim/Bune. Ea este prietenoasă și de ajutor atunci când este tratată cu respectul cuvenit și este chemată prin Satan. Lucrul trist este că acești Demoni sunt ființe prietenoase și au fost abuzați cu cruzime timp de secole sub conducerea acelor îngeri extratereștri și a entităților extraterestre care operează ca Iehova cel fictiv și care lucrează prin vrăjitorii abuzivi care folosesc magia parazită, în principiu evrei.