Skip to content

Content Header

Demoni de Ordin Inferior

Demoni de Ordin Inferior published on

Mulţi dintre noi au interacţionat cu aceşti Demoni de rang inferior. Sunt Demonii cu ochi roşii înflăcăraţi, aripi cauciucate, unii având chiar şi blană. Îndeaproape, mulţi dintre aceşti Demoni au cei mai frumoşi ochi: precum nişte rubine vii cu o culoare aprinsă şi intensă. Originar sunt de pe alte planete însă mulţi locuiesc acum cu Tatăl Satan şi cu ceilalţi Demoni.

Pazuzu
Pazuzu

 

Demonii inferiori sunt cei protectori, precum este Demonul sumerian Pazuzu, care este protectorul copiilor şi a femeilor însărcinate. Pazuzu a primit o lovitură rea în filmul “Exorcistul” din 1973, film scris de catolicul William Peter Blatty. Aceasta a reprezentat replica creştină pentru filmul “Rosmary’s Baby” din 1968, film care l-a prezentat pe Satan într-o perspectivă pozitivă. “Exorcistul” i-a înspăimântat pe mulţi, împingând credinţa în “posesia” demonică. Din nou frica este folosită ca unealtă pentru a ţine oamenii ignoranţi şi înrobiţi din punct de vedere spiritual. Spre deosebire de “dumnezeul” creştin şi cohortele sale, Satan şi Demonii săi nu se folosesc de constrângere şi nici nu îşi împing căile nimănui.Satan reprezintă voinţa liberă iar cei care vin la el, vin de bunăvoie şi nicidecum forţaţi sau mânaţi de frică. Mulţi dintre noi am invocat Demoni (lăsându-i să ne inhabiteze trupurile) şi i-am lăsat să vorbească prin noi; nimeni nu a fost vreodată vătămat. De cealaltă parte stau ființele angelice care sunt faimoase pentru acest fel de comportament. Însă bineînțeles, că şi în acest caz se dă vina pe Satan.

Bes
Bes

 

 

Bes este un alt exemplu de Demon Inferior. Demonii cu ochii frumoși ca de rubin, fac parte din această rasă. Acești Demoni sunt protectori, mecenații muzicii și a dansului, vindecători și gardieni. În Egiptul Antic, Dwarverii (acești Demoni inferiori) erau venerați și foarte respectați. Sunt de statură mică, de regulă în jur de 60 – 90 cm.