Skip to content

Content Header

Crearea unei forme mentale

Crearea unei forme mentale published on

IMPORTANT!! URMĂTOARELE INSTRUCŢIUNI SUNT PENTRU CREAREA UNEI FORME MENTALE, PENTRU MAGIE ALBĂ. ÎN CAZUL MAGIEI NEGRE, NU TREBUIE SĂ TE CONECTEZI CU ENERGIA ÎN NICIUN FEL, DIN MOTIVE EVIDENTE!! TE ROG CITEŞTE ACEST ARTICOL ÎNAINTE SĂ CONTINUI. PENTRU MAGIE NEAGRĂ, ÎN LOC SĂ INVOCI ENERGIA, ADUNI ENERGIA ÎN EXTERIORUL TĂU, TRĂGÂND-O DIN SURSE CE NU AU NICI-O LEGĂTURĂ CU TINE. MOTIVUL PENTRU CARE VRĂJILE „SE ÎNTORC ÎMPOTRIVA TA,” ESTE LIPSA DE CUNOȘTINȚĂ.

De adăugat aici, din propria-mi experienţă – o formă mentală nu trebuie întotdeauna distrusă după ce aceasta şi-a făcut treaba. De secole, vrăjitoarele, au păstrat adesea un asistent magic de încredere. Unele au petrecut chiar şi o viaţă întreagă împreună cu acelaşi asistent. Asistentul magic trebuie sa fie „hrănit” într-un mod regular. „Hrănit” înseamnă să-i dai energie şi să îl programezi. Este prostesc să distrugi un servitor de încredere şi pe care te poţi baza.

O formă mentală este un mic pachet de energie psihică condensată. Ca toată energia, forma poate fi programată pentru a îndeplini anumite cerinţe şi/sau poate fi direcţionată să călătorească în diferite locuri. Succesul formei depinde de puterea mentală şi aura creatorului. O formă slabă, se va disipa rapid, neîndeplinind nimic.

Dacă formele sunt puternice, atunci când sunt neîngrijite, pot crea haos. Energia se hrăneşte cu energie și o formă care a existat mai multe săptămâni, va acumula tot felul de influenţe diferite, emoţii şi alte energii din jurul ei. Asta poate părea amuzant pentru unii, însă o formă mentală care a suferit o mutaţie, adesea revine acasă la propriul creator, doar pentru a crea haos, datorită energiilor exterioare acumulate.

Pentru a crea o formă mentală:

  1. Aşază-te într-o poziţie confortabilă.
  2. Intră într-o transă adâncă.
  3. Ţine ochii închişi. Când eşti complet relaxat şi nu îţi mai simţi corpul, eşti pregătit să începi.
  4. Acum, vizualizează o rază de lumină ce intră în corpul tău prin coroana capului şi îţi iluminează aura. Culoarea luminii trebuie să corespundă cu scopul creării formei mentale. Saturează-ţi întreaga fiinţă cu această energie colorată, până când vibrează puternic în tine.
  5. Dată fiind natura lucrării, alege chakra corespunzătoare (în concordanţă cu culoarea), loc în care vei elibera energia. Menţinând ochii închişi, vizualizează această energie curgând din chakra respectivă, formând o sferă energetică în faţa ta. Pentru lucrări ce implică chakra bazei, (în mod normal această chakră este utilizată în magie neagră), ar trebui să vizualizezi energia ieşind din ea, iar sfera energetică acumulându-se între picioarele tale. Pentru lucrări ce implică chakra coronală, direcţionează energia în sus, deasupra capului tău. Este important ca energia să fie eliberată într-o linie dreaptă. Continuă să concentrezi energia în sfera energetică, până când aceasta devine din ce în ce mai solidă.
  6. Când energia este destul de puternică, poţi începe să îi dai orice formă doreşti pentru a-ţi îndeplini dorinţa. Vizualizează ceea ce doreşti ca această creatură să facă şi insuflă creatura cu aceaste lucruri. Păstrează programarea cât mai simpă. Instrucţiuni complexe şi detaliate nu sunt efective cu formele mentale.
  7. Folosind o frază foarte scurtă, 1-5 cuvinte, încet sau tare, ţinând ochii închişi, comandă-i creaturii; apoi elibereaz-o ca pe un glonţ în gol.

Această creatură se va hrăni cu emoțiile oricui i-o trimiţi. Chiar o poţi programa să se ataşeze de aura unei persoane.

De exemplu:
În cazul în care vrei să provoci dragoste/poftă sexuală, te poţi masturba şi direcţiona energia în creatură, la momentul orgasmului, programând-o. Pentru incitarea poftei sexuale, ar trebui să foloseşti chakra bazei şi chakra sacrumului. Pentru lucrări de afecţiune/iubire, foloseşte chakra a patra/mediană. În cazul lucrărilor pentru dragoste sexuală, foloseşte chakra a patra/mediană şi cea sacrală. Culoarea dominantă a energiei va sta la baza lucrării. Dacă îţi doreşti multă dragoste, însă şi puţină poftă sexuală, atunci vizualizează energia de o culoare verde, cu o uşoară tentă portocalie. Anumite culori pot fi combinate însă cele care formează o culoare cu totul diferită cum este cu verde şi portocaliu = maro, energia nu va fi în armonie cu lucrarea. Apoi, tot ceea ce-ți mai trebuie pentru a-i da comenzile, este numele persoanei de care doreşti ca forma mentală să se ataşeze. Ideal, ar trebui să îi comanzi formei să se ataşeze de chakra potrivită lucrării, de exemplu, pentru poftă sexuală, aceasta ar trebui să se ataşeze de chakra sacrală.

Formele mentale pot fi ataşate şi de obiecte. Ele le pot atât proteja, cât şi distruge.

Pentru a distruge forma mentală:

  1. Cheam-o. Vizualizeaz-o venind la tine, plutind în aerul din faţa ta.
  2. Concentrează-te şi vizualizează energia disipându-se ca fumul în aer. Spune ceva de genul: „Nu mai exişti!”

S-ar putea să trebuiască să faci asta de câteva ori.