Skip to content

Content Header

Utilizarea formelor mentale

Utilizarea formelor mentale published on

Există momente în care dorim să influențăm mai mulți oameni în același timp. Acest lucru poate fi făcut cu o formă mentală, programată și plasată într-o anumită încăpere sau zonă. Noi toți știm cum unele zone ajung bântuite sau au anumite vibrații mai reci. De obicei, astfel de lucruri se întâmplă datorită unui eveniment care a provocat emoții intense unor oameni, iar acele emoții au rămas în acel loc.

Atunci când suntem îndeajuns de puternici, ne putem proiecta energia prin mâini – prin concentrare și focalizare intensă – și apoi să o modelăm într-o sferă (ar trebui să fim capabili de a simți dacă aceasta este suficient de puternică pentru o astfel de lucrare) sau să proiectăm energie într-o sferă în fața noastră, utilizându-ne chakrele. Sfera energetică poate fi așezată într-un loc în care să nu fie deranjată, în cazul în care vrem să proiectăm mai multă energie în ea pentru a o face mai puternică. Atunci când proiectăm energia, aceasta ar trebui să aibă culoarea corespunzătoare lucrării pe care vrem să o manifestăm; spre exemplu: galben pentru prietenie; roz pentru iubire romantică; roșu pentru ură, ceartă și accidente; verde pentru a atrage bani, și așa mai departe.

În timp ce proiectăm această energie colorată, trebuie să programăm forma mentală cu intensitate și focalizare. Când forma mentală este pregătită, îi comandăm să plece în locul pe care dorim să-l influențeze. Putem așeza mai multe forme mentale în zonele largi, precum sunt sălile de spectacol, locul de muncă, scoală, etc. După o vreme, acestea trebuie înlocuite, întrucât se disipă în timp ce influențează oamenii. O formă mentală bine creată poate influența până la 100 de persoane sau chiar mai multe.

Creează o formă mentală.