Skip to content

Content Header

Creația lui Satan: omenirea

Creația lui Satan: omenirea published on

În Capitolul IV din Cartea Neagră a lui Satan — Al Jilwah — acesta spune: „Am permis crearea a patru substanțe, patru timpuri și patru direcții; deoarece ele sunt lucruri necesare creației.”

Aceasta este o descriere a moleculei ADN! Oricine este familiar cu compoziția și structura ADN, cunoaște că această este în formă de spirală și încolăcită precum un ȘARPE. De asemenea, ADN-ul are punți care sunt așezate sub formă de scară. Aceste punți sunt practic din PATRU componente, numite baze. Aceste baze sunt adenina, citozina, tiamina și guanina (abreviate A, C, T și G). Aceste PATRU baze se pot grupa în perechi, în secvențe de o varietate nelimitată.

ADN-ul STĂ LA BAZA VIEȚII! Fără ADN viața nu ar exista. Șarpele este simbolul vindecării atât a trupului cât și a sufletului. Șarpele este și simbolul medicinii. Caduceul medical are doi șerpi încolăciți în jurul unui sceptru – acest simbol este prezent în aproape fiecare cabinet medical și este o reprezentare a șarpelui Kundalini, care este al lui Satan. Șarpele mai este și un simbol al înțelepciunii și cunoștinței. ȘARPELE A FOST DINTOTDEAUNA UN SIMBOL AL LUI SATAN ȘI REPREZINTĂ ÎNȚELEPCIUNEA, CUNOAȘTEREA, VINDECAREA ȘI VIAȚA.

Tatăl Satan a mai spus în Cartea Neagră: „Nimeni nu va trăi în această lume mai mult decât timpul stabilit de Mine.” Satan ne-a creat și ne-a determinat durata de viață, ca oameni. Atunci când acesta a încercat să ne facă asemenea Zeilor, conferindu-ne imortalitatea, ceilalți Zei (extratereștrii care s-au ridicat împotriva lui Satan și a Demonilor) l-au împiedicat.

Învățăturile falsului și străinului „dumnezeu” creștin a pervertit și infectat tot ceea ce este bun pentru noi. Creștinii au încercat să transforme șarpele într-un simbol al groazei. Dacă nu ar fi fost creștinismul, știința medicală ar fi avut deja un remediu pentru fiecare boală și afecțiune existentă, inclusiv pentru îmbătrânire.