Skip to content

Content Header

Protejează-te. Predică satanică, 17 oct. 2011

Protejează-te. Predică satanică, 17 oct. 2011 published on

Mulți oameni sunt preocupați cu situația globală care se înrăutățește pe zi ce trece, cum este cazul economiei, și altele.

Singurul lucru pe care îl poți face, este să îți menții energiile ridicate și să lucrezi pentru a le amplifica. Indiferent ce meditații faci (toți suntem individuali), după o sesiune de meditații/yoga, ar trebui să stai complet nemișcat pentru a experimenta „zvâcnirea” energetică. Acesta este momentul în care ai senzația că ești inundat cu energie, vibrezi odată cu ea și îți simți energia sufletului, care a fost amplificată de lucrarea pe care tocmai ai întreținut-o.

Meditatorii experimentați cunosc această senzație. Apare la câteva momente după o sesiune de yoga, după ce faci exerciții de respirație, după ce invoci energie de la soare și, adesea, după ce îți cureți chakrele și aura. Prin simplul fapt că stai nemișcat și te concentrezi pe această zvâcnire energetică, o și amplifici. Aceasta este energia ta; puterea ta. Când începi să experimentezi acest lucru după sesiunea de meditații/yoga, atunci este momentul propice pentru rostirea afirmațiilor. Afirmațiile ar trebui să fie la timpul prezent, o frază scurtă și la obiect. Spre exemplu: „Sunt protejat, adăpostit și în siguranță, în toate felurile.” „Sunt plin de succes la locul de muncă.” „Locul meu de muncă este protejat, adăpostit și în siguranță, în toate felurile.” „Am acum un loc de muncă stabil, iar salariul este adecvat pentru mine.”

Toate afirmațiile trebuie formulate la timpul prezent, deoarece mintea/sufletul nu înțelege timpul viitor („va”, „o să”). Vizualizează lumina alb-aurie de jur-împrejurul tău, întrucât aceasta este energia astrală care va lucra pentru a-ți materializa afirmațiile. Construiește această energie astrală. Fii relaxat, însă rostește afirmațiile cu intenție și concentrare. Nu te enerva dacă mintea îți fuge pe ici pe colo, ci pur și simplu continuă să o aduci înapoi.

Afară de cazul în care ești foarte puternic, lucrările ar trebui făcute în fiecare zi, timp de 40 de zile. 40 este un număr al lui Satan. Din nefericire, acest număr la fel ca și numărul 7 (pentru chakrele principale), a fost furat și corupt de către inamic; doar ignoră acest lucru și folosește-l. Are de-a face cu ciclurile naturii.

Nu îți începe lucrările atunci când Luna este în vid. Lucrările în care dorești să atragi un ceva, lucrările de creștere sau de îmbunătățire a unui lucru, ar trebui începute atunci când Luna este în creștere. Informații despre pozițiile în timp real ale Lunii pot fi găsite peste tot pe Internet, iar aceia care nu cunosc prea multe despre acest subiect, pot oricând cere ajutorul pe Forum. Lucrările care vizează sfârșitul anumitor lucruri, ar trebui începute atunci când Luna este în descreștere.

Cunosc de cineva apropiat mie care a trecut prin niște alinieri planetare oribile, în sensul că tranziția lui Saturn făcea aspecte retrograde cu majoritatea planetelor lui personale și, pe lângă asta, Saturn îi tranzita prima casă (una dintre cele mai rele timpuri din viața unei persoane). Acesta medita consistent în fiecare zi (lucra în jur de 60 de ore pe săptămână, așa că nu avea prea mult timp liber), însă știa cât de rea îi era situația planetară, așa că s-a axat pe rostirea de afirmații pozitive, ca cele amintite de mine mai sus. Acesta a mai invocat și energie de la Soare – cu cât aceasta este mai intensă și mai strălucitoare, cu atât este mai puternică. De necrezut, a trecut prin această perioadă neatins. S-au manifestat câteva probleme minore, însă nimic devastator.

Nu aștepta până când viața îți iese de sub control sau până când problemele sunt atât de rele încât ești în căcat până la gât. Cunosc, din anii mei buni de experiență cu atenția spirituală acordată unei probleme – să spunem vindecarea: dacă boala este descoperită în stadiile incipiente, este nevoie de mult mai puțină energie și timp pentru a o elimina. Odată ce s-a vârât cu totul în viața ta, folosirea puterilor spirituale pentru a scăpa de ea, îți poate lua mult timp și, fiind mult mai dificilă, va necesita și mai multă energie.

Nu te teme de situația globală și nu te îndoi niciodată de lucrările tale. Încearcă să te gândești la alte lucruri și distrage-ți mintea de la lucrarea pe care o întreții, astfel încât aceasta să își poată face treaba. Energia sufletului se aseamănă mult cu deținerea unor economii. Cei mai mulți oameni au o rezervă financiară în vreun fel sau altul. La fel ar trebui să se procedeze și cu energia sufletului.

Mai vreau să vorbesc aici despre atunci când sari peste meditații, despre meditațiile sporadice, lucrările făcute de mântuială și așa mai departe. Toate lucrurile își au punctul de pornire în minte — PC-ul pe care îl folosești, scaunul pe care șezi, biroul la care te afli, clădiri, supermarketuri, ferestre … aproape toate lucrurile materiale – IDEEA A APĂRUT ÎNAINTEA MANIFESTĂRII MATERIALE! Cineva s-a gândit la ceva și l-a proiectat mai întâi în minte și doar mai apoi l-a materializat.

La fel stau lucrurile și cu lucrările tale în astral. Tu construiești o situație pentru tine însuți, fie că e vorba de un loc de muncă stabil, succes personal, situație financiară stabilă, protecție și orice altceva. Atunci când energiile tale scad — cum se întâmplă atunci când sari peste sau când ești sporadic cu meditațiile – acest lucru deschide o ușă în viața ta pentru evenimente și circumstanțe nefericite. Nu lăsa ca acest lucru să se întâmple. Menține-ți energiile ridicate și vei trece cu bine prin toate acestea.

Practicarea regulată de yoga hatha (fizică) îți va deschide mintea și îți va spori intuiția. Intuiția se va dovedi a fi de un ajutor indispensabil, în depășirea perioadelor dificile în această lume, fără nicio zgârietură.

În încheiere, ține minte că comunicarea telepatică este predispusă la tot felul de interferențe, fără a se diferenția de placa ouija. Înainte de toate bazează-te pe propriile tale puteri și abilități. Prea mulți oameni sunt dependenți de Demoni și de spirite. Puterile Iadului sunt pe cât se poate de ocupate acum. Mesajul lui Satan este să fim tari. E nevoie de un caracter puternic și de multă tărie personală pentru a te ține morțiș de un program de meditații. Fă o obișnuință din asta.

Confucius spunea: „Acela care este strict cu el însuși, arareori falimentează.”