Skip to content

Content Header

Meditația energiei

Meditația energiei published on

Meditația aceasta este excelentă pentru începători fiindcă îi ajută să primească o sensibilitate pentru energie. De asemenea, această meditație împuternicește aura, atunci când este făcută în mod regulat.

  1. Începe prin a-ți relaxa tot corpul. Cu cât transa este mai adâncă, cu atât este mai bine (această meditație poate fi făcută oricând, fără ca o transă să fie necesară).
  2. Inspiră și în același timp, atrage energie prin toate parțile corpului tău: față, spate, creștetul capului și tălpile picioarelor. Pentru început, ar trebui vizualizată o lumină albă strălucitoare, ca cea a soarelui. Folosirea culorilor este o lucrare ceva mai avansată și este mai efectivă atunci când ești puțin mai experimentat.
  3. Expiră și vizualizează energia extinzându-ți aura.
  4. Inspiră din nou și vizualizează energia din ce în ce mai luminoasă și mai puternică, emanând din întreaga ta ființă.
  5. Expiră din nou și vizualizează energia extinzându-ți aura, iar centrul corpului tău strălucind minunat, ca soarele.
  6. Repetă asta de câteva ori, de fiecare dată vizualizând energia din ce în ce mai luminoasă și crescând în intensitate.

Când lucrezi cu culori, vizualizează culoarea devenind din ce în ce mai puternică și mai rezonantă. Vei observa că fiecare culoare îți dă o senzație diferită. Culorile pot fi folosite pentru a atrage diferite lucruri, în concordanță cu natura lor.

De asemenea poți să inspiri energie din partea din față și cea din spate în același timp, iar energia să se întâlnească în mijloc, apoi părțile laterale și creștetul/tălpile. După asta lasă-ți aura să se extindă dinlăuntru spre afară.

Cu această meditație poți practica și extinderea și contracţia aurei.

*Meditația de mai sus este cea mai importantă meditație pe care cineva o poate face, pe lângă deschiderea chakrelor. Lucrează cu această practică, acordându-i toată atenția și cu implicare. Dacă ești în procesul de însănătoșire a aurei și nu ești gata să o extinzi, concentrează-te doar pe energia strălucitoare pe care o inspiri în interiorul tău și nu pe extinderea aurei. Aceasta este la fel de efectivă.*