Skip to content

Content Header

Despre cabala runică

Despre cabala runică published on

Puţini oameni înţeleg ce este cabala, datorită secolelor întregi în care cunoștința ocultă a fost îndepărtată, iar oamenii care o deţineau, au fost omorâţi în masă (în numele Bisericii Catolice), în special preoţii păgâni şi conducătorii spirituali.

Dacă începi să studiezi istoria a bine cunoscutelor manuscrise despre disciplinele oculte şi despre grimoare, vei descoperi că aproape toate au fost alterate în mod drastic. Se pare că în cazul fiecărui manuscris important, cel puţin un evreu era de faţă fie pentru a lucra la „descifrarea” şi „traducerea” lui sau, pur şi simplu, ca să „ajute” la asamblarea acestuia. Pentru populaţia relativ mică a acestui popor evreu, se pare că aceşti oameni lucrează neobosiţi pentru a ajunge în control în punctele cheie. Rezultatul este profanarea textelor spirituale ale Neamurilor, cu scopul eliminării învăţăturilor şi cunoștințelor magice şi dezbrăcarea acestora de orice putere ocultă.

Se pare că runele au reprezentat o ameninţare majoră la adresa Bisericii Catolice, deoarece cei care le foloseau sau pur şi simplu aveau cunoștință despre ele, erau pedepsiţi cu moartea. Evreii, cu creştinismul pe post de unealtă, au vânat şi omorât în masă preoţii druizi, liderii religioşi şi mulţi alţi Magi păgâni, până la exterminare. Datorită acestui fapt, ceea ce se găseşte azi în cărţile populare despre magia runică, este defectuos şi eronat.

Spre exemplu, lucrul cel mai important în cazul runelor – pronunţia – este de regulă dată în engleza americană. Această greşeală este flagrantă. Runele sunt original germanice şi scandinave, aşadar, de ce am vrea să le vibrăm folosind engleza americană?? Şi apropo, vibrarea runelor este extrem de puternică şi este un fundament pentru adevărata cabală runică. Este evident că în informaţia uşor de găsit oriunde, diacriticele germanice au fost omise, împreună cu pronunţia guturală, care sunt extrem de importante în folosirea corectă a runelor.

Cândva, cu mult timp în urmă, eram în meditație profundă şi vibram o anumită rună, Satan a venit la mine şi mi-a zis să „rostogolesc” litera ‘R’ în mod complet. Pentru aceia care nu au acest lucru în limba nativă, este nevoie de practică, fiind dobândit în timp; însă odată ce stăpâneşti vibraţiile corecte, vei descoperi că eforturile tale în aplicarea magiei vor da roade mult mai rapid. Puterea şi succesul lucrării depinde de câte ori şi de cât de corect vibrezi o anumită rună.

Necunoscut multora, printre altele, există şi o cabala egipteană, una goetică, una feniciană şi una greacă. Fraza original egipteană „La început a fost cuvântul” a fost furată din Egiptul Antic (falsul Yaweh everiesc ia locul Zeului egiptean Ptah).*

Întregul Univers vibrează şi prin vibraţie ne împuternicim sufletele şi ne amplificăm magia, în mod drastic. Alfabetul original îşi are bazele în constelaţii. Şi în cazul acesta, evreii au încercat să afirme că „ebraica este limba originală, iar alfabetul ebraic este alfabetul original,” însă acest lucru NU ESTE DELOC AŞA. În urma unui studiu temeinic, vei descoperi că „ebraica” a derivat din feniciană şi din alte limbi care au precedat-o. De asemenea, s-a dovedit ca ebraica are şi rădăcini hinduse, deoarece, în multe cazuri, literele se aseamănă cu cele hinduse şi multe cuvinte îşi au rădăcinile în această limbă. Orice persoană care are un oarecare nivel de cunoștințe, știe că biblia a fost scrisă pentru a le da evreilor o istorie şi un statut pe care aceştia niciodată nu le-au avut şi la care nici nu sunt îndreptăţiţi.

Runelor li se poate trasa urma până în Fenicia Antică, în scripturile cuneiforme. Aceasta este puterea lor. Din nefericire, multe dintre pronunţiile corecte au fost pierdute, datorită distrugerii sistematice a încunoștințatelor spirituale şi înlocuirea lor cu rahat evreiesc.

 

*Referinţă: 101 Mituri ale Bibliei, de Gary Greenburg © 2000, paginile 11 – 13.