Skip to content

Content Header

Meditația RAUM

Meditația RAUM published on

Mulțumiri speciale Antihristului nostru care mi-a transmis această meditație în mod telepatic. El este unul dintre puținii care au completat Magnum Opus.

Această meditație este una dintre cele mai puternice pe care le-am efectuat. Este un pic cam lungă.

 1. Vibrează RAUM în chakrele inferioare:
  • RRR în chakra bazei,
  • AAA în chakra sacrumului,
  • UUU în plexul solar,
  • MMM în chakra a patra/mediană.

   Cele de mai sus reprezintă o rundă. Efectuează aceasta de 108 ori folosind un rozariu satanic.

 2. Începe din nou să vibrezi RAUM, însă de data asta în chakrele superioare:
  • RRR în chakra a patra/mediană,
  • AAA în chakra gâtului,
  • UUU în cea de-a 6-a chakră,
  • MMM în chakra coroanei.

   Cele de mai sus reprezintă o rundă. Efectuează 108 runde folosind un rozariu satanic.

 3. Pe urmă, vibrează IO:

  Vibrează I-I-I-I în partea dreaptă a corpului și apoi O-O-O-O în partea stângă (de la dreapta la stânga), de 108 ori. Adică, vibrează I-I-I-I în dreapta ta și imediat vibrează O-O-O-O în stânga. Aceasta este o rundă. Apoi, imediat vibrează I-I-I-I în dreapta și imediat O-O-O-O în stânga, aceasta reprezentând a doua rundă. Efectuează 108 runde folosind un rozariu satanic.

 4. Apoi, vibrează EA:

  E-E-E-E în partea din față a corpului și A-A-A-A în partea din spate a corpului/șira spinării (gen, înainte-înapoi, înainte-înapoi, până expiri de tot)

Așa-numitul „Tetragrammaton” este, de fapt, meditația pentru cele patru colțuri ale sufletului. Numele „divin al lui dumnezeu” este un cuvânt de cod pentru mantra extrem de puternică a sufletului. „Dumnezeu” este cuvântul de cod pentru „sine.” Evreii au corupt aceste cunoștințe cu severitate.

Aceasta împuternicește sufletul în totalitate, chiar dacă ia ceva mai mult timp din cauză că meditația este un pic lungă. Chakra a patra/mediană este un conector iar energia vibrată în ea de dedesubt (în partea 1 a meditației) mai apoi se va conecta și transfera în chakrele de sus (în a doua parte a meditației). Însă ar trebui să fii conștient că această meditație este extrem de puternică și cu siguranță îi vei simții efectele de prima dată când o efectuezi.

Maxine Dietrich
25/09/2013