Skip to content

Content Header

Dezlegarea sufletului

Dezlegarea sufletului published on

Mulți oameni experimentează probleme în viața actuală, care își au originea în una sau mai multe vieți anterioare. Următoarea meditație, precum și cuvântul de putere (mantra) în sanscrită, pot fi folosite pentru a dezlega sufletul din a fi blocat în anumite situații, din a fi legat în anumite feluri; această meditație precum și cuvântul sanscrit, au puterea de a te scăpa de energiile din trecut, care se dovedesc a fi un obstacol în viața actuală.

După cum am mai spus în unele dintre postările anterioare, viața amoroasă a anumitor persoane poate fi șubredă în viața actuală sau poate fi chiar inexistentă, datorită angajamentelor luate în una sau mai multe vieți anterioare. Aceasta este una dintre cele mai rele și mai puternice legături, deoarece adesea implică orgasmul sexual și sentimente puternice de iubire – care este unul dintre cele mai potente sentimente umane. Mulți se îndrăgostesc de o altă persoană și jură să „fie împreună cu el/ea pentru totdeauna”. Adesea, aceste jurăminte, fie ele verbale sau nerostite, sunt exprimate în timpul actului sexual și/sau al orgasmului, lucru care le fac și mai puternice. Se ajunge la rezultate nedorite pentru că persoanele în cauză nu sunt în totalitate în control, iar multe lucruri din viață, soarta sau destin, intervin și le împiedică să se reîncarneze în aceeași viață viitoare, în timp ce jurămintele rămân. Pentru a avea o viață amoroasă cât se poate de decentă în viața actuală, aceste persoane trebuie să rupă și să îndepărteze cu succes jurămintele și legăturile de la nivelul sufletului.

La fel pot sta lucrurile și în cazul sărăciei. Este un joc total, împuternicit și încurajat de biserica creștină, care propovăduiește și își îndoctrinează victimele că „sărăcia este o virtute”, lucru care, în mod evident, nu este decât un rahat împachetat frumos și vândut în strada mare. Acest joc merge până acolo încât aceste instituții își pun o fațadă de „organizație caritabilă”. Victimele (la fel ca în toate aceste programe și jocuri EVREIEŞTI pentru Neamuri/neevrei), se osândesc singure într-o viață sau chiar mai multe vieți de sărăcie, astfel încât toată bogăția și averea să poată să fie agonisite și păstrate cu grijă în mâinile jidanilor.

Citate din talmudul evreiesc:
Seph. Jp., 92, 1: „Dumnezeu le-a dat evreilor putere peste posesiunile și sângele tuturor națiunilor.”

Schulchan Aruch, Chosezen Hamiszpat 348: „Când un evreu are un neevreu prins la înghesuială, un alt evreu îi poate împrumuta bani aceluiași neevreu și, în schimb, să îl înșele, astfel încât neevreul să fie ruinat. Căci în acord cu legea noastră, proprietățile neevreilor sunt ale nimănui, iar primul evreu care dă de ele, are dreptul să le confiște.”

Cele de mai sus creează un cerc vicios care se auto-perpetuează, iar victimele sunt prostite să creadă că „caritatea creștină“ este ceva pozitiv și că ea „îi ajută pe săraci” și pe cei care suferă din lipsa banilor. Adevărul să fie cunoscut: nu există nici o diferență între jidanii care, în primul rând CREEAZĂ problemele, după care vin și OFERĂ SOLUȚIILE – SOLUȚIILE LOR la probleme pe care ei înșiși le-au creat de la bun început.

Lista continuă la nesfârșit: de la legături astrale, până la mult prea multe lucruri ca să le amintesc aici; însă prinzi ideea. De asemenea, mai vreau să adaug că nu trebuie decât să înțelegi evreii, ceea ce fac și felul în care aceștia lucrează, pentru a-i înțelege pe deplin pe inamicii cenușii, reptilieni și spurcăciunile îngerești asociate acestora. Aceste entități fac exact ceea ce evreii fac, numai că la un nivel mult mai ridicat, cum sunt atacurile psihice și intruziunile – fără a se diferenția cu nimic nici de felul în care creștinii și musulmanii îndoctrinați îi atacă pe ceilalți, împingându-și murdăriile și rahatul lor împuțit.

 

CONTROLUL CREŞTIN AL MINŢII

Una dintre tehnicile pe care creștinii le-au folosit timp de secole, este aceea a controlului minții. Aceia care iau parte la serviciile creștine, se supun programării mentale. În mod natural te plictisești și începi să visezi cu ochii deschiși, în timp ce multor altora le pică capul de somn. Acesta este momentul în care ești cel mai susceptibil și predispus la programarea subconștientului. În timpurile coloniale, serviciile creștine durau întreaga zi. Aprodul bisericii purta cu el o prăjină cu o bilă în vârf, pentru a-i pocni în cap pe aceia care ațipeau. Mersul la biserică era obligatoriu, iar aceia care nu se supuneau, erau umiliți în public sau erau întemnițați pentru anumite perioade de timp. Toate acestea fac parte dintr-o conspirație. Adunările și serviciile creștine sunt MENITE a fi plictisitoare, pentru a induce o stare pasivă și receptivă a minții, moment în care poți fi programat fără să îți dai măcar seama.

Aceia care controlează programul creștin știu prea multe despre mintea umană și despre felul în care populația poate fi manipulată. Nu sunt decât o adunătură a celor mai mari criminali. Toate acestea sunt înfăptuite în mod conștient și premeditat, pentru a crea un stat al sclaviei – care este scopul final al creștinismului (vezi articolul Creștinismul și comunismul: gemenii evreiești)

Creștinii care își pun acel zâmbet bolnăvicios și artificial pe față, ca și cum ar fi în transă, sunt aceia care se supun îndoctrinării în mod conștient și continuu.

Frecventarea bisericii și reconsolidarea acestei îndoctrinări din ce în ce mai des, îi transformă în niște roboți condiționați. Acesta este unul dintre motivele pentru care mulți dintre cei care sunt în proces de evadare din creștinism, trec prin perioade grele, experimentând confuzie și uneori frică. Oamenii nu conștientizează că ei sunt de fapt hipnotizați. Studierea adevărului va duce, în cele din urmă, la deprogramarea minții. În cele din urmă, frica, incertitudinea și confuzia vor face loc rațiunii și logicii.

 

Bun! Și acum meditația:

Începe când Luna e în descreștere. Ar trebui să folosești un rozariu satanic.

Vibrează mantra „MUNKA” de 108 ori. TREBUIE SĂ FACI ACEST LUCRU TIMP DE 40 DE ZILE FĂRĂ ÎNTRERUPERE ÎNTRE ZILE.

Pronunția cuvântului este `MMMUUUU-NNNIII-CAAA´. `N´ se pronunță precum litera spaniolă `Enyay – ñ´. Pronunția de mai sus este 100% corectă și funcționează de minune.

Dacă vrei să utilizezi Rune:

URUZ, AUROCHS
Anglo-Saxon: UR
Germanic: Uraz (Uruz)
Gotic: Urus
Islandic: Ur
Norvegian: Ur

SAU

ANSUZ (Zeu) [Amintește-ți mereu că adevăratul sens pentru `Zeu´ este `sinele´]
Germanic: Aza (Ansuz)
Gotic: Ansus
Scandinava Veche: Óss, Áss
Anglo-Saxonic: Aesc, (Os, Ac)
Islandic: Óss, Áss
Norvegian: As

Vezi pagina cu runele

După ce termini cu vibrarea mantrei, trebuie să rostești afirmația de 9 ori. În cazul acestui tip de lucrări, 9 este numărul `sfârșitului´.
Spre exemplu, înconjoară-te cu o lumină puternică și strălucitoare precum Soarele și afirmă:
„Sunt liber în mod complet și absolut de ____ (numește ceea ce te leagă).”

Un alt exemplu:
„Sunt liber și absolvit în mod complet și absolut, de orice fel de jurăminte și legături din viețile anterioare cu privire la viața mea amoroasă, care au fost extinse până în viața mea actuală.´ `Sunt acum liber să am o viață amoroasă fericită și împlinită, cu oricine îmi doresc acum în mod conștient.”

Indicații pozitive că lucrarea de mai sus funcționează, este manifestarea spontană a aripilor sufletului, în timp ce întreții lucrarea. Aripile sufletului simbolizează libertatea și puterea spirituală.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich