Skip to content

Content Header

Eliberarea sufletului

Eliberarea sufletului published on

Așa-numita „karmă” poate fi eliminată prin intermediul puterii și a cunoștinței. Cu toții suntem conștienți de reîncarnare; pe multe persoane din viața ta le-ai cunoscut și în viețile anterioare, în special membrii familiei. Aceste relații pot dura de-a lungul mai multor vieți. Unele dintre ele au un efect negativ asupra noastră și sunt distrugătoare pentru creșterea și bunăstarea noastră. Aceleași relații negative sunt repetate de mai multe ori, prin căi, timpuri și corpuri diferite.

Însă vestea bună este că prin cunoștința potrivită și prin folosirea acesteia pentru a lua măsuri adecvate, putem elimina acești oameni negativi din viețile noastre; astfel, eliberându-ne pe noi înșine și pe cei ce ne-au ofensat de controlul diabolic al puterilor ticăloase.

Pentru început, intră într-o transă și du-te în trecut, spre prima ta amintire. Scrie numele persoanelor implicate în orice relație negativă/destructivă pe care ai experimentat-o. Lasă de-o parte relațiile pozitive/benefice deoarece acestea sunt persoane cu care vrem să continuăm.

Persoanele negative pot fi părinții și în multe cazuri, frații, surorile, rudele, profesorii, prietenii vechi, inamicii, soții, iubiții, și/sau oameni care te-au folosit sau rănit într-un mod prelungit, fizic sau psihologic. Relațiile de familie sunt cele mai puternice, incluzând soți sau persoane semnificative.

Nu te grăbi cu acest exercițiu. Te poți întoarce oricând și adăuga mai multe nume pe listă, în funcție de cât îți amintești. Relațiile negative din punct de vedere karmic sunt ceva ce trebuie să eliminăm din viața noastră. Amintește-ți că atunci când judeci fiecare relație, niciuna nu este perfectă.

Cele mai negative relații vor fi evidente așa că poți lucra devreme cu acestea. Dacă există mânie suprimată pe care nu o poți manevra, atunci întreține ritualul (ritualurile) de răzbunare potrivit. Rezolvă totul aici și acum, și asigură-te că te descarci total. Aceasta va acționa cathartic și este foarte terapeutic. După aceea vei fi capabil să te vindeci în mod emoțional și psihologic.

Cel mai bine este să efectuezi lucrarea în timp ce Luna este în descreștere. Luna *NU* poate să fie în Rac sau Balanță și nici vidă.

Alții se atașează de sufletul tău folosind legături asemănătoare celor din proiecția astrală. NU toate sunt „argintii,” așa cum majoritatea cărților conduc oamenii să creadă. Am văzut şi legături aurii și arămii; și alte culori pot fi posibile, așa că nu asuma nimic. Efectuează exerciţiul de detașare pentru a elimina aceste legături.

Asigură-te că atât tu cât și cealaltă persoană sunteți complet sigilați atunci când elimini atașamentul. Nu încerca să lucrezi cu mai mult de o persoană pe sesiune. Începe cu cele mai negative persoane, care trăiesc sau au murit. Dacă nu știi dacă trăiesc sau au murit, nu contează. Când termini, curăță-ți aura.

Cel mai bine este să rezolvi problemele pe rând, în sesiuni diferite. La sfârșit, ar trebui să te simți ușurat, mai liber și mai împăcat. Mulțumește-I Tatălui Satan la sfârșitul fiecărei sesiuni. El este cel care ne aduce cunoștința de care avem nevoie pentru a fi liberi.