Skip to content

Content Header

Elementele și magia

Elementele și magia published on

Uneltele ritualice ar trebui să fie de ajutor în direcționarea elementelor. Bagheta pentru foc, pumnalul pentru aer, etc. Magia sexuală – orgasmul produce fluide – este bun în magia de apă, cum sunt vrăjile pentru iubire. Pentagrama ne reprezintă pe noi, oamenii. Elementul pământ ține laolaltă toate celelalte elemente. Acesta este unul dintre mesajele pentagramei satanice cu vârful în jos; puterea elementului pământ invocat. Pentagrama ne reprezintă pe NOI oamenii și NU este doar o decorație pentru altar.

Magia de foc este amplificată prin invocarea și direcționarea elementului foc. Magia de foc include:
Confidență, faimă, succes la jocurile de noroc, plăcere, asigurarea popularității/carismei, sporirea sănătății și a vitalității, vindecare, protecție, succes, putere magică, creativitate, entuziasm, energie, vigoare, schimbări majore, adaptabilitate, atracție, schimbări bruște, stimulare, dobândirea controlului, schimbarea norocului și incitarea justiției/dreptății. Răzbunare, mânie, poftă sexuală pură și gratificare trupească, curaj, determinare și tot ce ține de afacerile cu inamicii. Pentru incitarea accidentelor, a incendiilor și rănilor. Încredere de sine, atletism, forță, energie magică pentru magia neagră, intensitate. Incită poftă, energie, forță, energie sexuală, dinamism, dragoste pasională, dorință fizică, curaj, tăria voinței și atletism (în special cel competitiv). Bun pentru auto-împuternicire înainte de lucrările de magie neagră. Atunci când este folosit în magia neagră, focul, spre deosebire de pământ, este folosit pentru a produce atacuri bruște, accidente, vărsare de sânge, violență și ură bruscă. Focul mai poate fi folosit și la incitarea războaielor, anarhiei și cruzimii. Atunci când este evocat și direcționat în mod corespunzător, elementul foc va crește temperatura oricărui obiect sau ființă în care este direcționat.

Magia de apă este magia sexuală și magia în care se folosesc fluidele trupești. Magia sexuală poate fi folosită și cu alte elemente, însă este guvernată de elementul apă. Magia de apă este amplificată prin invocarea elementului apă:

Vindecare, iubire, a face dragoste (dragostea afectivă; focul este pentru poftă sexuală pură), fidelitate, reconciliere, frumusețe, tinerețe, prietenii, atracție, armonie, funcții sociale, indulgență, plăcere. Meditație, abilități psihice, telepatie, citirea minții, comunicarea cu spiritele, absorbirea cunoștinței în mod telepatic. Bun pentru începuturi și dezvoltare. Casa și împrejurările imediate ale acesteia, imaginație, memorie, gradul de conștientizare psihică, vise, spiritualitate, meditație. Pentru tot ceea ce ține de domeniul psihic, starea meditativă/hipnotică, fertilitate, căsătorie și echilibru. Incitarea geloziei, a lăcomiei, suspiciunii, resentimentului, maladiei, a bolilor și a dizarmoniei. Atunci când apa este direcționată într-o altă persoană, o poate face să devină excesiv de emoțională, să aibă reacții violente, să se dezlănțuie și să întâmpine greutăți serioase în a fi obiectiv.

Magia de pământ este amplificată prin invocarea și direcționarea elementului pământ, și include:
Bani, fertilitate, abundență, câștiguri materiale, avere, vindecare, comunicare cu spiritele pământului, câștiguri financiare, creștere salarială, posesiuni, bogății, indulgență și plăcere. Elementul pământ este folosit în ritualurile morții și poate fi folosit împreună cu energia morții. Mai este utilizat și în vrăjile de legare, și pentru a absorbi, a tăinui, pentru autocontrol, rezistență și pentru răbdare.

Magia de aer este amplificată prin invocarea elementului aer, și include:
Intelect, computere, comunicare, audio, video, TV, electronice, cărți,  literatură. Voința. Pentru trecerea examenelor, îmbunătățirea minții, concentrare, putere mentală, abilitate de învățare, discurs, scriere, publicare, ceea ce ține de mass-media, bârfă, defăimare, interviuri, frați, surori, vecini, zvonuri, furt, toate domeniile învățării și comunicării, proiecția astrală, depășirea dependențelor, ruperea moravurilor. Bun pentru prietenii, imaginație, inspirație creativă și carismă. Aerul mai incită și confuzie, haos, iritabilitate, nervozitate, epuizare nervoasă, certuri și discordie.