Skip to content

Content Header

Fizica sufletului

Fizica sufletului published on

Există o sub-particulă descoperită în 1956, numită neutrino. Datorită dimensiunii sale extrem de mici și a comportamentului său evaziv, aceasta este destul de dificil de studiat. Se crede că 9/10 din univers este compus din neutrini și particule asemănătoare acestora. Cu toate că neutrinii au masă, aceștia trec prin materia fizică. S-a estimat că dacă un neutrino de la Soare ar fi să treacă printr-o bucată groasă de oțel întinsă de la Pământ și până la cea mai apropiată stea, acesta nu s-ar ciocni de nicio altă particulă în drumul său.

Dezvoltările din fizică, astronomie și neurologie, pun la dispoziție un progres neprevăzut în ceea ce privește înțelegerea fenomenelor psihice și paranormale. Atomii din corpurile noastre fizice conțin neutrini și particulele asemănătoare acestora, care sunt mult mai mici și care vibrează mult mai repede. Aceste particule cu vibrație ridicată și dimensiuni extrem de mici, intră în substanța din care sufletul e creat – care la rândul său este atașat de corpurile noastre fizice printr-un cordon magnetic, care se rupe în momentul morții. Sufletul se desprinde de trupul fizic atunci când trupul nu mai poate funcționa ca locaș pentru acesta.

Cânt practici meditația de împuternicire în mod constant, chakrele ajung să îți vibreze la o viteză ridicată. Acest lucru necesită antrenament, pregătire și promptitudine; însă prin vibrațiile ridicate – apropiate de viteza luminii – ești capabil de a accesa alte dimensiuni după bunul tău plac.

La momentul de față, omenirea se află într-o dimensiune inferioară. Acest lucru are mult de a face și cu pământul nostru și cu poziționarea acestuia în spațiu. În dimensiunile superioare, culorile, formele, sunetele și gândurile sunt mult mai aprinse și vii; poți vedea prin pereți și poți avea senzația de omniprezență. Telepatia este extrem de intensificată, iar celelalte simțuri devin mult mai puternice și cu mult peste lucrurile pe care cei mai mulți oameni le-au experimentat vreodată.

– ÎP Maxine Dietrich