Skip to content

Content Header

Împărtășania creștină: cum se leagă aceasta în crimele ritualice evreiești

Împărtășania creștină: cum se leagă aceasta în crimele ritualice evreiești published on

Datorită secolelor de suprimare vehementă a cunoștințelor spirituale, cei mai mulți oameni se află nu numai în neștire, ci le este și cu neputință să vadă anumite adevăruri. Acesta este metoda de cucerire a inamicului: crearea unui punct orb în suflet, prin care victima este dezarmata spiritual; așa-numitul „al șaselea simț” este atrofiat în majoritatea oamenilor, în timp ce în mulți acesta este complet absent.

Milioane de oameni nefericiți sunt și au fost înșelați de programele creștinismului și a islamului; iar unica intenție a acestor două programe este de a distruge cunoștința spirituală și de a o înlocui cu minciuni, cu scopul de a distruge omenirea și toate celelalte creaturi de pe acest pământ.

Biblia iudeo-creștină îi avertizează pe credincioși împotriva utilizării puterilor minții și a „vrăjitoriei,” și ca urmare (cu toate că ei înșiși se află sub o vrajă puternică) nu sunt în stare să vadă prin minciunile care sunt chiar sub nasul lor, toată ziua bună ziua.

Evreii – care sunt paraziți din fire – întotdeauna au folosit neamurile (ne-evreii) drept gazdă spirituală, din care să se hrănească… fără a se deosebi de extratereștrii cenușii care se hrănesc din propria lor colecție de suflete. Mulți dintre voi sunteți deja obișnuiți cu „crimele ritualice evreiești.” În timpul sărbătorilor evreiești, rabinii de top răpesc copii pe care mai apoi îi sacrifică lui Iehova, în ritualurile lor. Copilul este dus într-una din încăperile secrete ale sinagogii, este legat pe o cruce și torturat până la moarte, lăsându-i sângele să se scurgă prin cele patru direcții (mâini și picioare) în timp ce copilul este viu și conștient, după care sângele copilului este băut de către rabini. Acest act atroce a fost practicat în mod repetat de-a lungul secolelor, motiv pentru care evreii au suferit nesfârșite revolte (în care neamurile au masacrat sate întregi cu evrei), au fost expulzați cu forța din aproape toate țările din lume – cu excepția Statelor Unite ale Americii – și au fost urâți cu patimă de fiecare rasă a gentililor (ne-evreilor). Acesta este doar unul dintre motive… aș putea continua la nesfârșit cu crimele pe care evreii le-au săvârșit împotriva neamurilor, însă tema predicii de față este felul în care toate acestea se leagă în serviciile de împărtășanie (și nu numai), din adunările și bisericile creștine.

Am remarcat pe raftul unei biblioteci publice titlul unei cărți scrise de un rabin evreu și anume „Thou Shalt Prosper” (Vei prospera). Această expresie apare și în biblie. Acest titlu făcea referire la evrei. Aproape toată lumea este conștientă de averile materiale inimaginabile, succesul și puterea pe care această rasă evreiască le-a avut timp de secole. Aceste lucruri rezultă în mod direct din faptul că ei abuzează de puterile oculte, iar toate acestea se leagă în mod profund de creștinism.

După cum am mai menționat de multe ori până acum, biblia iudeo-creștină este o carte de vrăjitorie evreiască. Versetele, numerele acestora și așa mai departe. Pentru a putea vedea clar acest lucru, trebuie să cunoști felul în care funcționează vrăjitoria, cuvintele de putere și, mai ales, felul în care funcționează puterile minții și cele subliminale, pentru a manifesta în realitate intențiile operatorului.

La fel ca în multe dintre lucrările evreiești, și aici se folosește subliminalul cu scopul de a stabili conexiunea subconștientă necesară pentru fixarea unei conexiuni energetice. Repet, pentru a fi conștient și pentru a înțelege pe deplin acest lucru, trebuie să știi cum funcționează vrăjitoria și puterile minții. Acesta este motivul pentru care biblia avertizează și depune eforturi consistente pentru a înspăimânta și pentru a ține neamurile departe de tot ceea ce este spiritual… „să nu lași nicio vrăjitoare în viață” împreună cu alte rahaturi, gen „vei arde în iazul de foc,” etc. Pe lângă asta, am remarcat încă de la început, că erau implicate și blesteme în cazul în care cineva si-ar fi folosit puterile minții, pentru a preveni și pentru a-i speria pe cei „slab de înger” din a se apuca de așa ceva.

„Mănâncă-mi trupul… Bea-mi sângele”

Întreaga temă a împărtășaniei adunării/bisericii creștine, este simularea unui sacrificiu uman. Cei mai mulți oameni nu pot vedea acest lucru și nici nu sunt conștienți de el, întrucât mințile le sunt oblonite. În fiecare împărtășanie, nazarineanul este crucificat într-un sacrificiu de sânge înaintea lui Iehova. Îmi amintesc foarte bine frazele folosite de preot și repetate la nesfârșit pentru a se stabili conexiunea necesară „acesta este trupul lui Hristos care se frânge pentru noi” urmat de bucata aia stupidă de prescură… prin care credinciosul mănâncă „trupul lui Hristos.” Acum, cu toții știm că nazarineanul a fost pironit pe cruce, în mâini și picioare (cele patru direcții) – fără a se diferenția de copii neamurilor pe care evreii îi folosesc în sacrificiile lor. Acest lucru creează conexiunea și legătura spirituală necesară prin care energiile credincioșilor alimentează crimele ritualice, aducând succes rasei evreiești, în special succes în averi materiale.

În absolut fiecare împărtășanie, aceste versete sunt TRÂMBIȚATE în mințile congregației, din nou și din nou și din nou:

„Domnul Iisus, în noaptea în care a fost vândut, a luat o pâine. Și, după ce a mulțumit lui dumnezeu, a frânt-o și a zis: „Luați, mâncați; acesta este trupul meu care se frânge pentru voi; să faceți lucrul acesta spre pomenirea mea.”
„Tot astfel, după cină, a luat paharul și a zis: „Acest pahar este legământul cel nou în sângele meu; să faceți lucrul acesta spre pomenirea mea, ori de cate ori veți bea din el.”

OBSERVI CONEXIUNEA???? ACESTA ESTE PE FAȚĂ UN SACRIFICIU UMAN!!!!

Oamenii nu pot vedea acest lucru pentru că au fost orbiți din punct de vedere spiritual. Eu pot vedea toate aceste lucruri, precum și multe altele, întrucât mi-am doborât zidurile din minte. Îmi amintesc cum, cu ceva timp în urmă, atunci când am auzit cântecele de crăciun care bâzâiau în magazinul în care mă aflam, mi-a fost foarte evident cum acești creștini nebuni cântau pentru propria lor distrugere.

Pentru a crea distragerea necesară și pentru a-și induce victimele în confuzie, evreii au pretins dintotdeauna că ar fi persecutați de creștini. Aceștia pretind că s-ar afla în conflict cu creștinismul. Dacă zidurile din minte îți sunt doborâte, atunci poți vedea clar ceea ce se află chiar acolo, sub nasul tău, în fiecare zi. Întreaga biblie are cuvântul „evreu,” „evrei,” „Israel” și alte cuvinte relaționate acestora, pe fiecare pagină; și prin toate acestea, poporul evreu împreună cu patriarhii lor sunt onorați și exaltați. Biblia urmează o temă subliminală prin care neamurile sunt cucerite de evrei și de Iehova lor, în repetate rânduri în vechiul testament. După toate aceste cuceriri și înrobiri ale neamurilor, apare în scenă nazarineanul – mult așteptatul „mesia evreiesc.” Evreu de la naștere și până la moarte.

Caracterul nazarineanului evreiesc a fost inventat dintr-un concept și, anume, acela al „puterii vrăjitorești a șarpelui Kundali.” Din nou, în cele mai multe cazuri pentru ca o lucrare magică să aibă succes, trebuie să se creeze vreun fel de legătură în mintea victimei. Cei mai mulți dintre creștini nu pot vedea că Iehova a fost un „ucigaș și un mincinos,” încă de la bun început. Noul testament continuă aceeași temă din vechiul testament, însă de data aceasta cu nazarineanul care în cele din urmă devine un sacrificiu uman… omorât și sacrificat pentru Iehova – „tatăl” criminal, sadic și însetat de sânge. În felul său sucit, acest lucru se transpune în omorul de copii. Datorită faptului că, în cele mai multe cazuri, mintea copiilor este precum o manta albă – în sensul că au puțină experiență personală care să le modeleze atitudinea și să le coloreze personalitatea – aceștia devin victime primare. Creștinismul este renumit pentru felul în care se năpustește asupra copiilor; la fel și îngerii și, bineînțeles, împuțiții și spurcații de jidanii. Aceștia cunosc faptul că se pot folosi de energiile copiilor ca pe nimic, întrucât în cazul lor întâmpină foarte puțină sau chiar nicio rezistență spirituală.

Apoi, în fruntea tuturor acestor lucruri se află „a doua venire a lui Hristos,” care în adevăr e o altă farsă, creată cu scopul de a canaliza energiile spirituale și credințele neamurilor, prin mintea colectivă, pentru a materializa venirea acestui „mesia evreiesc.”

Citat din talmudul evreiesc:

Simeon Haddarsen, fol 56-D: „Când vine mesia, fiecare evreu va avea 2800 de sclavi.”

Cei mai mulți oameni nu sunt conștienți de cele de mai sus și nu le pot pricepe. Deja am scris într-o altă predică despre felul în care evreii folosesc puterea ocultă. Mai jos este un fragment:

****

Video-ul de mai jos (pe care îl recomand tuturor) nu este nimic nou și îi expune în mod clar pe evrei și felul în care aceștia abuzează de puterea ocultă, de puterea sugestiei și a subliminalului, pentru a stabili conexiunea subconștientă necesară manifestării în lumea fizică a lucrărilor lor.
Împușcăturile au avut loc cu scopul de a implementa legea de controlare a armelor. Mulți oameni – cum este și cazul autorului video-ului de mai jos – nu au nicio idee că, în realitate, în spatele tuturor acestor lucruri, se află puterea evreilor de a se hrăni și direcționa energia pusă la dispoziția maeștrilor rabini de nebunii care urmează programul creștinismului, așa că tot ce pot face este să dea cu ghicitul:
https://www.youtube.com/watch?v=c8nTZKpmtlQ

Abuzul puterilor oculte de către evrei își are rădăcinile în gematria lor. 11 septembrie este un alt exemplu… foarte țipător. Acum câțiva ani, un coleg de muncă mi-a arătat cum vechea bancnotă de $20.00 putea fi îndoită într-un anumit fel, astfel încât să apară imaginea celor doua turnuri gemene arzând și lăsând în urmă o coloană de fum. Caută singur pe internet despre asta, întrucât nu am destul timp să mă uit după site-urile care vorbesc despre acest lucru. Apoi, dintr-o dată, după incidentul de pe 11 septembrie, bancnotele de $20.00 care puteau fi îndoite în felul acesta, au fost scoase imediat din circulație. Iar publicului i-a fost băgat pe gât rahatul că „bancnotele respective erau prea ușor de falsificat.” Acestea au dispărut din uz pe cât se poate de rapid, întrucât prea multe persoane știau șmecheria cu îndoitul lor. Bancnota de 20 este cea mai populară și cea mai circulată bancnotă în S.U.A.

Alte exemple includ asasinarea de președinți. Am cercetat puțin despre președintele Lincoln, iar numele, dățile și numerele toate vin împreună într-un mod sinistru, indicând utilizarea versiunii lor de vrăjitorie. 11 septembrie este foarte țipător, în ceea ce ține de dată, zboruri, numere – cum e „New York City” 11 litere; apucă-te și cercetează singur pe tema asta.

****

În încheiere, doctrinele suicidale conform cărora sărăcia și respingerea bogăției materiale este o virtute, lucrează pentru a asigura faptul că evreii prosperă și că averea și puterea rămân în mâinile lor. Aceste învățături suicidale sunt trâmbițate în mințile neamurilor de la o vârstă foarte fragedă, asigurându-se în felul acesta că le sunt adânc înrădăcinate în suflet și că se vor extinde chiar și în viețile viitoare, garantând sărăcie.

Seph. Jp., 92, 1: „Dumnezeu le-a dat evreilor putere peste averile și sângele tuturor Națiunilor.”

Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: „Toate posesiunile celorlalte Națiuni aparțin națiunii evreiești care, în consecință, are dreptul să le confiște fără scrupule.”

Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 156: „Când un evreu are un gentil (ne-evreu) prins la înghesuială, un alt evreu îi poate împrumuta bani aceluiași gentil și, în schimb, să îl înșele, astfel încât gentilul să fie ruinat. Căci în acord cu legea noastră, proprietățile gentililor sunt ale nimănui, iar primul evreu care dă de ele, are dreptul să le confiște.”

În spatele tuturor acestora, evreii sunt aceia care promovează creștinismul, cu toate că încearcă să amăgească lumea să creadă opusul. Văd asta la tot pasul, întrucât sunt foarte conștientă de acest lucru. Până și în micile și neimportantele cărți de cuvinte încrucișate – multe dintre acestea sunt scrise de autori evrei – dai peste nenumărate referințe la creștinism și la împuțita aia de biblie, ca și cum toată lumea ar trebui să cunoască pe dinafară spurcăciunile de caractere și arhetipuri evreiești. Ca și cum acestea se presupun a face parte din cunoștința mondenă general acceptată.