Skip to content

Content Header

AUM

AUM published on

Cunoștința spirituală a fost coruptă; un exemplu țipător este cazul mantrei sanscrite „AUM,” care a fost schimbată în „OHM,” în multe din cărțile și sursele populare în domeniu. În realitate, această mantră trebuia pronunțată „AAAA–UUU–MMM” și NICIDECUM „OOOOO – MMMM”!! „OHM” este o corupere intenționată, pentru a dezbrăca cuvântul de orice putere spirituală.

Acesta este locul în care știința dă nas în nas cu spiritualitatea. Mulțumiri Marii Preotese Zildar Raasi care a scos acest lucru la suprafață, în ceea ce privește prea-importantul „AUM.” În Tabelul Periodic al Elementelor (în chimie), „Au” reprezintă Aurul. Pe lângă ridicarea completă a șarpelui Kundalini, lucrarea Magnum Opusului implică și transformarea „metalelor de bază” în aur. „Metalele de bază” sunt „metalele” chakrelor. Pentru cei ce l-au întâlnit pe Satan față în față, cunosc faptul că el are o aură aurie. AU are de-a face și cu aura.

„AUM” este de asemenea și Zeul egiptean „AMON RA.” Amon este cunoscut drept „Regele Zeilor.” Cum majoritatea dintre voi știți, cuvântul-cod „Zei” înseamnă „chakre.” Deosebit de importantă, chakra „666”, este chakra plexului solar; „Regele Zeilor” („Chakra chakrelor”).

Tot acesta este și locul din care evreii și creștinii au furat cuvântul „amin,” corupând „AUM” în „amin.” Iar pentru că biblia iudeo/creștină este o carte de vrăjitorie evreiască, pentru ca aceasta să poată avea putere, trebuie stabilită o conexiune. Pentru mai multe informații legate de asta, click aici pentru un articol în legătură cu împărtășania creștină: cum se leagă aceasta în crimele ritualice evreiești

„AUM” mai înseamnă și „așa să fie.” Întotdeauna vibrez „AUM” la sfârșitul fiecărei lucrări pe care o fac cu rozariul satanic sau ori de câte ori folosesc sanscrita. Aproape toate cărțile moderne împreună cu instrucțiunile populare în legătură cu mantrele, îi învață pe cititori să folosească „AUM” la începutul mantrei. De asemenea, folosirea ei la sfârșit este de fapt mai puternică; la sfârșitul *întregii* lucrări.

Sanscrita este o limbă spirituală și așa cum am mai menționat înainte, am găsit numele a mulți dintre Demonii noștri din Goetia în dicționare sanscrite. Uitându-ne la numele lor în sanscrită, ni se oferă mult mai multă informație la un nivel spiritual. Toate legendele cu Zei sunt aluzii spirituale importante, care conțin cunoștințe ascunse.

Numărul extrem de mare de repetiții recomandat de către foarte multe surse populare pentru mantre nu este necesar. Motivul pentru mii de repetiții este, din nou, cunoștința coruptă. Mantrele pe care le știm de la Satan sunt vibrate silabă cu silabă. Adepții new age împreună cu alți idioți continuă să repete mantrele drept cuvinte întregi, fără a le vibra. Puterea se află în vibrație. Nu este deloc nevoie să se repete o mantră de sute de mii de ori.

„AUM” a fost observat în occident în mai multe lucrări de artă alchimice/oculte antice. În acest caz (ca de obicei), inamicul a corupt arta și semnificațiile acesteia. Inamicului i-a luat mult pentru a șterge litera „A” din ilustrațiile antice dar și din cele moderne; apoi s-a încercat înlocuirea lui „AUM” cu corupția „OHM.”

Un alt lucru nou… aproape toate cuvintele din sanscrită se termină în litera „A.” Am o carte despre Laya Yoga (The Definitive Guide to the Chakras and Kundalini, de Shyam Sundar Goswami), iar în textul acestei cărți autorul scrie litera „a” cu font italic, ca și cum ar încerca să transmită un fel de cod.

Acum, observă în această ilustrație luată din Aum 1“Heroglyphica Sacra” din 1764, de Dionysius Andreas Freher – un urmaș al lui Jakob Bohme (ambii mistici creștini) și la fel și în cartea lui Roob – litera „A” a fost ștearsă din cercul de sus. Știu asta pentru că am dat peste ilustrații asemănătoare în care „A”-ul este intact, la fel cum puteți observa și mai jos. Nu există doar „M U”.

Alexander Roob a scris în cartea „Alchemy & Mysticism” (nu știu dacă acest individ spune minciuni în mod intenționat sau dacă doar dă mai departe informații coruptă); drept descriere pentru aceste ilustrații:
„Situația inițială arată unde se situează trinitatea divină incluzând flăcările gazdei cerești. Sunt divizate în ierarhia arhanghelilor Mihail (M) și Uriel (U). A treia și cea din vârf este neocupată deoarece cel ce o ocupa înainte, reprezentantul lui Isus a comis trădare de grad înalt, din propria încăpățânare. Lucifer se înălţase, condus spre cădere de către propria-i voință mândră, însă Mihail și Uriel îi slăbesc forțele prin foc.”

Aceasta este o corupere țipătoare, mai ales prin folosirea acestor litere sacre pentru a reprezenta mizeria evreiască; acesta este și motivul pentru care niciunul din cei care cred că acest lucru este real și/sau se conectează cu energiile iudeo/creștine NU avansează niciodată în puterea spirituală. Acești păcălici intră sub controlul inamicului atunci când se înhamă cu această informație coruptă și pângărită.

Aum 2

Belial

 

 

Aici puteți observa o altă ilustrație în care litera „A” lipsește. Se poate vedea cum forma ilustrației este foarte similară cu partea de sus a sigiliului lui Belial.

 

 

 

Alte ilustrații au fost corupte cu litere ebraice și alte simboluri evreiești care au fost furate, la fel ca toate celelalte lucruri. În filmul „The Ninth Gate” – click aici pentru mai multe informații despre acest film, care este unul dintre preferatele mele; în carte ilustrațiile care aveau marca „LCF” erau cele cu informație corectă. Cu toate că acest film este  ficțiune, *există* niște adevăruri în el. Într-una din ilustrații, ușa de la sfârșitul labirintului care a fost zidită cu cărămizi, indică faptul că calea spre adevăr a fost coruptă și că nu există nicio rută de ieșire. Verifică acest film dacă nu l-ai văzut deja. Au șters o scenă… Baronesa Kessler era nemțoaică și satanistă.

76. Clădirea Kessler: Int/Ziua Biroului

O fotografie alb-negru umple ecranul: prezintă o tânără și frumoasă baroneasă Kessler flancată de doi oameni în uniformă SS. Unul dintre ei este Heinrich Himmler.

BARONEASA KESSLER se încruntă la un număr de război al revistei „Signal,” revistă de propagandă nazistă. Aceasta se afla deschisă pe biroul ei, lângă asta aflându-se un plic Balcan.

Pentru scenariul original în engleză al filmului The Ninth Gate, dă click aici.

Privește aceste ilustrații..

Aum 3
A-ul încă mai e în partea de jos
Aum 4
Altă ilustrație în care A-ul nu a fost șters
Aum 5
Și aici.. privește A-ul de sub coroană

 

De asemenea am observat „AUM”-ul din ilustrațiile Francmasoneriei; cele care au stâlpii sufletului. Datorită faptului că inamicul a lucrat de-a lungul timpului și încă lucrează pentru a elimina cunoștința spirituală, este foarte dificil să găsești un exemplu online, eu am petrecut ceva timp încercând. Am văzut asta într-o carte. Cercetează de unul singur și vei găsi asta fie online, fie în cărți.