Skip to content

Content Header

published on

AstarothBannerA fost cunoscută canaaniţilor ca ASTARTE, sumerienilor ca INANNA, babilonienilor ca ISHTAR, asirienilor şi acadienilor ca ASHTART, ASHTORETH, ASHERAH şi ASTORETH; egiptenii o ştiau ca ISIS, ASHET şi ASET, iar fenicienii ca TANIT-ASHTART şi ASHTAROTH. Poporul ugaritic o numeau ANAT.

 • Poziţia zodiacală: 10 – 20 grade în Capricorn;
 • 31 decembrie – 9 ianuarie;
 • Carte tarot: a 3-a pentagrame (Azazel mi-a zis că este asul cupelor);
 • Planetă: Venus;
 • Culoarea lumânării: maro şi verde;
 • Animal: cobra şi vipera;
 • Metal: cupru;
 • Element: pământ;
 • Rang: mare Ducesă peste regiunile Vestice ale Iadului; Prinţesă încoronată;
 • Astarte este un Consilier îndrumător atât pentru oameni cât şi pentru Demoni. Se implică în cele mai multe chestiuni ce-i privesc pe oameni;
 • Astarte este o Demoniţă de zi şi guvernează peste 40 legiuni de spirite;
 • Astarte mai este şi Trezoreriţă a Iadului.

Astarte este o Zeiță foarte antică; a fost împreună cu noi, la fel ca și Satan și Belzebut, încă de la început. Astarte e fiica lui Satan. Nu a vrut ca acest lucru să fie cunoscut, decât de foarte puțin timp (octombrie 2016). A fost mereu foarte populară, preaiubită și onorată în zonele în care a fost venerată. Având în vedere că ea a fost printre noi încă de la început, a fost cunoscută după mai multe nume, fiind o Zeiță de căpetenie în multe zone și culturi diferite. Era cunoscută ca Zeiță a fertilității, a dragostei și a războiului.

Experiența personală a Înaltei Preotese Maxine cu Astarte:
„Astarte este foarte frumoasă, cu părul blond deschis. Cu toate că este înaltă, are o construcție delicată. Culorile lui Astarte sunt roșu și albastru. Uneori apare cu aripi – acestea au dungi roșii și albastre. Mă vizitează adesea atât pe mine cât și pe ceilalți membrii ai Clerului Joy of Satan (Bucuria lui Satan), din proprie inițiativă, fiind o prietenă și o sfătuitoare foarte bună.”

Experienta Inaltului Preot Hooded Cobra 666:
„Astarte este cea mai importantă Zeiță a Lumii Antice. Ea este iubită la nivel global, este forța atotputernică a ceea ce este feminin, emoția dragostei, puterii și gloriei. Fiind una dintre cele mai avansate Zeițe, nu există comparație cu Ea. Ea a fost alături de Azazel, una dintre Zeitățile patrone ale umanității, conducând omenirea spre Magnum Opus și în misterele urcarii Sarpelui Kundalini. Cunoștințele, puterea și frumusețea ei sunt fără comparație, iar profunzimea misterelor ei este abisală și ceva ce omenirea încearcă dintotdeauna să înțeleagă – fie acesta în ceruri sau pe pământ. Regina Stelelor, Naturii, Purității și Frumuseții, ea reprezintă cea mai înaltă înălțare a sufletului uman dar și a femeii prin definiție.”

InannaCuneform Astarte AstarteSigil AstarteWall

Gruparea de trei puncte, aflate la vârfurile stelei din sigiliul ei, sunt extrem de antice şi denotă rangul spiritual înalt pe care îl are. Sigilul ei descrie, de asemenea, puncte importante ale sufletului uman, așa cum se poate vedea din simbolul Venus cu crucea inversată simbolizând chakra solară extrem de importantă și stâlpii sufletului de fiecare parte. Sub numele de „Inanna,” aceasta era cunoscută sumerienilor ca o Zeiță războinică puternică, animalul ei sacru fiind leul. Mai jos sunt câteva poze cu leii care îi păzeau Templul din Nimrud.

lion_Ishtar_Nimrud Lion_Guardian_Ishtar_Temple AtarothTemple InannaTemple_Ruins

Oraşul ei sacru a fost Uruk, unul dintre cele mai vechi oraşe din Sumeria, loc în care ea îşi avea Templul (se pot vedea ruinele acestuia, în poza de deasupra). Sub conducerea ei, poporul sumerian împreună cu comunităţile lor, au prosperat şi înflorit. Avea temple şi altare în multe oraşe din Orientul Mijlociu antic.

Astaroth_Map

Titlul ei sumerian de „Regină a cerurilor” a fost furat de către creştini şi atribuit fictivei „fecioară Maria.”

Astarte a fost Zeiţa babiloniană „Ishtar.” Scripturile babiloniene o numesc „Lumina lumii,” „Zeiţa zeiţelor” şi „Cea care dă puterea/tăria.”

Ishtar_Gate

„Poarta Ishtar,” construită aprox. în anul 575 î.e.n., a fost intrarea principală în Babilon. Era a opta din cele nouă porți a părții interioare a orașului. Regele Nebucadnețar al II-lea al Babilonului a dedicat această poartă lui Ishtar. A fost unul dintre cele mai impresionante monumente din Orientul Apropiat. Poarta Ishtar a fost decorată cu dragoni, tauri și lei. Când iudeo-creștinismul a intrat în scenă, Ishtar – împreună cu Ea (Satan) și Enlil (Belzebut) – a sfârșit în grimoare ca una dintre Prințesele încoronate de top ale Iadului. Aceste trei zeități au fost cele mai populare și bine cunoscute zeități din Estul Mijlociu. Reputația le-a fost distrusă, ei au fost defăimați, blasfemiați și demonizați în mod vicios, și au fost etichetați ca „diabolici.”

„Cu toate că Sidonul este respectat, nu poate fi uitat faptul că Zeița lui a fost Ashtart: un nume pe care scribii israeliți îl transcriau cu cele cinci consoane ‘strt’, consoane care, atunci când erau vocalizate, dădea naștere familiarul cuvânt evreiesc sinonim cu ‘rușine’, făcând-o astfel pe Zeița Sidonului să apară sub nelegitima formă ‘Astoreth’. “ – Extras din cartea „Recuperarea Sareptei, un Oraș Fenician,” de James B. Pritchard, 1978

„Din numeroasele forme ortografice ale acestui nume, Astarte apare în scrisorile Tel Amara. Varianta evreiască – Astoreth – a prins viață odată cu hotărârea școlii rabinice din Massoretes, de a adopta, în secolul al VI-lea, un sistem convențional de compensare a lipsei vocalelor din ebraica scrisă; în același timp s-a hotărât introducerea zeităților străine sub cuvântul vocalizat ‘boshet’, cuvânt care înseamnă ‘scârboșenie’. “ – Extras din cartea „Who’s Who Non-Classical Mythology,” de Egerton Sykes, 1993

Isis_Temple_Philae
Ruinele Templului lui Isis, iniţial aflate pe Insula Philae, au fost mutate pe Insula Agilqiyya în timpul construcţiei Aswan dam-ului, pentru a le salva de la inundaţii.

Astarte dă răspunsuri exacte despre trecut, prezent și viitor. Descoperă toate secretele și este o învățătoare excelentă în toate științele liberale.

Poate da cuiva vise profetice sau viziuni despre viitor, dar și discernământ în lucruri necunoscute. Ea, în aceiași măsură, sfătuiește oamenii care îi sunt apropiați lui Satan, lucrând pentru acesta în mod activ.

Obține prietenia celor aflați la putere și reprezintă luxul și tihna.

Paștele (inițial cunoscut ca „Ashtar”) a fost furat de către creștini din sărbătoarea păgână închinată acesteia.

SIGILIU
IMAGINE de Marcos Marcias