Skip to content

Content Header

Sigiliul lui Belzebut

Sigiliul lui Belzebut published on

Beelzebub

 

 

 

 

 

 

Citeam o carte despre hieroglifele egiptene, când am dat peste ceva foarte interesant: hieroglifa egipteană pentru “aer” şi “vânt”, seamănă foarte mult cu unul dintre Sigiliile lui Belzebut. Este evidentă evoluţia acestuia. Ideea este că Belzebut e “Prinţul Aerului”. Mi se face rău când mă gândesc la cât de mult ne-au denigrat inamicii Zeii, afirmând că Belzebut este “Domnul Muştelor/Zburătoarelor”. Multe grimoare evreieşti l-au ilustrat pe Belzebut sub forma unor muşte urâte; împreună cu el, şi ceilalţi Zei au fost ilustraţi sub forma unor monştrii.

De asemenea, de multe ori în studiile mele, am descoperit că există foarte puţine informaţii adevărate despre multe dintre popoarele antice, cum e cazul aviţilor, a căror Zeu era Adramelech. Tot ceea ce am găsit despre ei, a fost în biblia evreo-creştină, în care evreii i-au invadat în mod brutal, ucigându-i în masă (genocid); acest lucru s-a întâmplat cu multe alte popoare. Bineînţeles, toate acestea nu sunt decât mesaje subliminale despre victoria evreilor asupra Gentililor (ne-evreii). Librăriile antice care au fost rase de faţa pământului, nu conţineau numai cunoştinţe oculte şi spirituale, ci şi istorie.

Exemplul de mai sus este unul flagrant, despre felul în care istoria a fost distrusă în mod deliberat şi înlocuită cu minciuni.