Skip to content

Content Header

Mai multe informații despre elemente

Mai multe informații despre elemente published on

În opoziție cu multitudinea avertismentelor din textele mai vechi cu meditații, ar trebui să îți construiești toleranța la elemente în mod treptat. Am găsit că aceste avertismente nu au cu nici un pic mai multă credibilitate decât căcatul de lege wicca, conform căreia orice vrajă ți s-ar întoarce înapoi de trei ori mai puternică. Unii dintre noi – inclusiv eu – au inhalat elementul foc în cadrul a mai mult de 100 de inspirații, ÎNSĂ, am lucrat treptat o bună durată de timp până când am ajuns la acest nivel. Pentru a fi capabil să lucrezi magie cu o intensitate formidabilă, trebuie să fii în stare să ții elementul foc în tine în cantități mari și să ai o toleranță ridicată la acesta. La fel stau lucrurile și cu celelalte elemente. Dacă ești capabil să ții elementul foc în cantități mari, atunci ești capabil să incinerezi o victimă – care nu are toleranță la acest element – în totalitate, în cadrul unei vrăji de magie neagră. Acest lucru se dobândește în timp.

Am constatat că elementul akasha/eter/chintesență este de bază. Chintesența intensifică orice lucrare. Acest element este îndeaproape relaționat focului și vei descoperi că energia corporală îți va crește dacă lucrezi cu acesta zilnic. Creșterea temperaturii corporale pare să fie de durată. Atunci când vrei ca ceva anume să se întâmple, îl poți întipări în chintesență și prin acest lucru îl vei face mult mai puternic. Un fel de a vizualiza chintesența – care este lumină ultravioletă – atunci când o absorbi, este să vizualizezi o „lumină neagră” – care a fost foarte populară în anii 70, la iluminarea posterelor. Culoarea luminii negre este culoarea chintesenței.

Mai multe informații cu privire la elemente și utilizările lor specifice sunt pe drum. Verifică din când în când pagina principală cu meditațiile sau pagina cu articole noi, pentru a fi la curent cu aceste actualizări.