Skip to content

Content Header

Meditația pe flacără

Meditația pe flacără published on
  1. Aprinde o lumânare și privește la flacăra acesteia pentru 2 minute. Ai grijă să îți menții concentrarea.
  2. Închide ochii și așază-ți mâinile într-o poziție relaxată peste ochi și concentrează-te pe imaginea flăcării ce s-a imprimat în mintea ta, în întuneric. Imaginea va tinde să se miște și să îți iasă din aria vizuală. Continuă să o aduci mereu înapoi, menținându-ți concentrarea pentru 4 minute.
  3. Relaxează-te și golește-ți capul de gânduri, concentrează-te pe respirația ta pentru câteva minute.

Ce face acest exercițiu:

Acest exercițiu pregătește mintea pentru concentrarea pe un singur lucru, ceea ce este foarte important în orice lucrare psihică/astrală. În cazul unei persoane normale, gândurile sunt amestecate și disipate în toate direcțiile. Când o minte e antrenată și când se poate concentra intens, gândurile sunt sortate și canalizate într-un singur punct, precum un laser, și astfel devin puternice.

O concentrare totală face diferența în lucrările astrale.

Acest exercițiu îți mai dezvoltă și voința, căci o voință puternică nu poate fi distrasă. Nu deveni frustrat și nu îți pierde răbdarea; la început e normal ca gândurile să te distragă. Pentru a avea o concentrare totală este nevoie de timp și de antrenament. Acesta este unul dintre cele mai dificile aspecte din antrenarea minții.