Skip to content

Content Header

Meditații specifice

Meditații specifice published on

Când folosești meditațiile de împuternicire pentru un scop anume, prin afirmația pe care o folosești este foarte important să acoperi fiecare aspect legat de modul în care vrei ca energia să se manifeste. De exemplu, când construiești o afirmație pentru a atrage bani, dacă afirmi doar: „atrag bani”, vei avea bani și îi vei ține în mâini, însă fără ca aceștia să îți aparțină (ca un lucrător în bancă, ca un casier sau, s-ar putea ca banii să nu-ți aparțină sau să fie luați de altcineva). Înțelegi? Mintea face exact ceea ce îi este spus și nu înțelege particularitățile dacă nu i le spui *EXACT*; cu alte cuvinte, energiei trebuie să îi dai mură în gură. Întotdeauna mintea și aura vor urma cea mai ușoară cale, indiferent care e aceasta. De aceea este atât de important să acoperi toate aspectele în afirmațiile tale, în cât mai puține cuvinte posibil. Energia face exact ceea ce îi este cerut.

Afirmațiile pe care le-am inclus aici sunt fundamentale. Le poți folosi sau modifica așa cum ți se pare mai bine.

Alt exemplu este cu pierderea în greutate. Este inutil și chiar periculos să afirmi pur și simplu: „pierd din greutate”. Cu siguranță nu ai vrea să pierzi din greutate printr-o boală cum este cancerul. Este important să afirmi „Eu pierd grăsimea corporală care este în exces și nu este folositoare, într-un mod foarte sănătos.” Înțelegi la ce mă refer? Acest lucru este foarte serios.

Toate lucrările trebuie să se poată manifesta în realitate. Adică trebuie să fie posibile din punct de vedere fizic. Afirmațiile de genul: „Îmi cresc aripi de zmeu” nu o să se manifeste niciodată…

Alcătuiește afirmațiile la timpul prezent, deoarece partea dreaptă a creierului nu înțelege timpul viitor – de exemplu, „o să…” nu se întâmplă niciodată pentru că mintea nu înțelege timpul viitor.

La fel ca și cu toate lucrările, trebuie să ai încrederea și voința că ceea ce dorești se va manifesta. Dorința este foarte importantă!

Când termini meditația, indiferent pentru ce e – NU TE MAI GÂNDI LA ASTA! Lasă energia să lucreze și să își urmeze cursul! Nu te gândi la lucrare deoarece vei  interfera cu energiile acesteia.

Nu-ți împrăștia energiile. Lucrează cu o singură problemă o dată. Cu cât energiile tale sunt risipite în mai multe locuri, cu atât mai slabe devin. Energia ar trebui direcționată ca un laser.

La fel ca un computer, ne putem programa aurele/sufletele pentru lucruri specifice iar acestea devin permanente odată ce încep să se manifeste. Programul va rămâne în aură până când îl eliminăm, dacă vreodată vrem asta. Din timp în timp s-ar putea să fii nevoit să o reîmputernicești prin meditații și afirmații, însă acestea vor rămâne în suflet, chiar și în viețile viitoare.