Skip to content

Content Header

Necromanția — chemarea, contactarea și comunicarea cu morții

Necromanția — chemarea, contactarea și comunicarea cu morții published on

Multe cărți despre vrăjitorie, mediumi și sesiuni de canalizare, vorbesc despre un proces foarte elaborat pe care trebuie să îl urmezi, dacă vrei să contactezi morții. În realitate, nu este deloc dificil să chemi pe cineva care pribegește prin astral.

Sunt multe suflete „pierdute” și prinse în astral. În cazul celor care au fost deja reîncarnați, dacă ești destul de sensibil, vei fi capabil de a recepta acest lucru și vei ști că este de prisos să încerci să îi contactezi, deoarece ei se află deja într-o altă viață.

Oamenii morți sunt „spirite.” Acestea sunt de ordin inferior. Nu sunt la fel de puternice ca Demonii sau îngerii, cu excepția cazului în care și-au împuternicit sufletele.

Pentru aceste suflete, astralul este de obicei un loc pustiu, iar ele își doresc să aibă contact cu cei întrupați. Fantomele care sunt văzute sau simțite în casele vechi (adesea persoanele respective au murit acolo), sunt cei care nu se pot despărți de membrii familiei care mai sunt în viață ori de cei dragi; adesea fantomele se atașează de ceva – de casă, locul de muncă, familia care mai este în viață, familia gazdă, etc.

Uneori pot exista treburi neterminate, în care decedatul are nevoie de ajutorul celor în viață; poate fi cazul îngropării, rezolvării unei omucideri, a unei persoane date dispărute sau orice alt lucru, datorită căruia decedatul nu se poate „odihni.” De cele mai multe ori, acesta se va face cunoscut. Anumite obiecte pot fi rătăcite sau mutate, aparatele electrice pot fi pornite și oprite, el/ea poate fi simțit/ă chiar și de către indivizii neantrenați.

Cum să stabilești un contact:
Nu este necesar ca decedatul să se afle în zonă, pentru a fi chemat. Dacă este mort, poate fi contactat: atâta timp cât nu este reîncarnat. O astfel de chemare poate fi efectuată oriunde te poți concentra.

Cărțile de tarot pot fi folosite pentru a stabili un contact. Placa ouija și pendulul pot fi folosite pentru a comunica cu acesta. În cazul în care chemarea se face de către un grup, toți participanții ar trebui să fie în ton și serioși. Una dintre persoane va fi pe post de medium.

  • Persoana cea mai apropiată decedatului (în cazul unui spirit cunoscut) amestecă cărțile, concentrându-se pe contactarea și citirea informațiilor despre cel chemat. Apoi mediumul începe să citească cărțile. Se procedează la fel dacă se are la îndemână o placă ouija. În cazul unei astfel de plăci, mediumul ar trebui să stea în fața persoanei care dorește să cheme decedatul. Poate fi de ajutor un obiect care a aparținut decedatului, în cazul celor care sunt închiși din punct de vedere psihic sau neexperimentați și care sunt pe post de medium.
  • De obicei, persoana care este cea mai apropiată decedatului, îi va simți prezența înaintea celorlalți. Persoana pe post de medium va trage spiritul în ea și va vorbi pentru el. Când ai terminat, direcționează spiritul să plece. Nu te lega în nici un fel de acesta. Păstrează o atitudine cât mai impersonală posibil.

De asemenea poate fi folosit un pendul. Mediumul, dacă decide să folosească această metodă, ar trebui să fie cât de cât experimentat cu acesta. Începe prin a întreba dacă este vreun spirit în cameră/casă/zonă. Dacă pendulul răspunde „da,” atunci poți continua și să întrebi mai multe întrebări sau poți folosi o placă ouija pentru a purta o conversație.

Spiritele umane sunt destul de ușor de invocat. Acestea nu au sub nici o formă energia pe care o au Demonii; cunosc acest lucru deoarece am invocat atât spirite cât și Demoni. De regulă, energia unui om poate fi simțită numai când acesta îți intră în corp. Pe de altă parte, energia unui Demon este electrizantă, iar energia care rezidă în urma invocării, îți poate cauza furnicături ale pielii câteva zile bune.

Niciodată nu încerca să forțezi un spirit să răspundă la întrebările la care acesta nu vrea să răspundă. Dacă ești nemanierat, aura ta va primi vibrații neplăcute în astral, vibrații care pot zădărnicii încercările viitoare de contactare sau invocare a spiritelor.

Meditația Vid este esențială aici, la fel cum este o minte și un spirit puternic, cu control total asupra propriilor gânduri și emoții. Abilitatea de a opri și bloca orice lucru nedorit, este de o importanță extremă atunci când se invocă ceva din astral. Unele spirite se hrănesc cu frică, dintr-o minte neantrenată, sau cu diverse alte emoții.

Oamenii plini de frică, foarte impresionabili sau predispuși la emoții excesive/isterie sau cei cu un comportament instabil, nu ar trebui să participe la astfel de practici! Trebuie să fii liniștit, calm și adunat pe întreaga durată a unei astfel de sesiuni. Mediumul trebuie să aibă tot timpul control asupra situației.

Când sunt contactate spiritele morților, acestea sunt la fel ca atunci când erau în viață. Personalitatea nu se schimbă, cel puțin din experiențele pe care le-am avut. Acesta este un alt motiv pentru care noi toți ar trebui să ne facem viața aici, lucrând pentru dezvoltarea și evoluția noastră spirituală.