Skip to content

Content Header

Mercur 2080

Mercur 2080 published on

PĂTRATUL CABALISTIC/MAGIC AL LUI MERCUR, PENTRU ÎMPUTERNICIREA CHAKRELOR, CONSOLIDAREA UNUI MERCUR DEBIL ŞI PENTRU AJUTOR ÎN SĂNĂTATE ŞI AVANSARE SPIRITUALĂ GENERALĂ, RELAŢIONATĂ PLANETEI MERCUR:

Mercur_SpiritualPĂTRATUL CABALISTIC/MAGIC AL LUI MERCUR, PENTRU SUCCES MATERIAL, PROSPERITATE ŞI AFACERI PĂMÂNTEŞTI [NE-SPIRITUALE]:

Mercur_MaterialMantra lui Mercur durează 64 de zile consecutive. Este important să nu sari peste nicio zi, întrucât acest lucru îţi va anula întreaga lucrare, iar tu vei fi nevoit să reiei totul de la început.

Începe mantra când Mercur este puternic în unul din semnele sale zodiacale de casă, Gemeni sau Fecioară sau când se află în semnul exaltării sale, Vărsător.

NU ÎNCEPE această mantră dacă Mercur se află în Leu [detriment] sau în Săgetător ori Pești [decădere].

Începe mantra miercurea, în timpul orelor lui Mercur.

Ar fi bine ca în fiecare zi să vibrezi mantra în timpul orelor lui Mercur. Acest lucru este ideal, însă dacă nu este posibil, vibrează mantra în orice altă oră, numai nu sări peste nici o zi!

Puterea ritualică/magică a planetei Mercur: comunicare, scriere, discurs, cuvinte, educație, vecini, mesageri, mintea, intelectul și inteligența, mentalitatea, cărțile, ziarele, revistele, calculatoarele și software-urile, coordonare și agilitate, dexteritate manuală, media, mișcarea, călătoriile pe distanță scurtă, tinerețea, viteza. Aspectul mental al sufletului.

Părțile corpului guvernate de Mercur: toate organele de simț, plămânii, brațele, mâinile, reflexele, creierul și sistemul nervos.

Boli și afecțiuni: tulburări nervoase, probleme de vorbire, astmă [împreună cu Marte], tremori, tuberculoză.

Profesii: jurnalism, scriitori, contabili, profesori, vorbitori, interpreți, secretari, mesageri, cei care lucrează la poștă, vânzătorii de cărți, bibliotecari, grefieri. Mercur guvernează peste abilitățile tale intelectuale și peste interesele pe care le ai. Mercur guvernează peste tineri, tinerețe, cărți, fotografii, materiale de scris și peste tot ceea ce ține de educație și comunicare.

În diagrama astrologică: casa în care este poziţionată planeta Mercur, împreună cu casa/casele care au zodiile Gemeni sau Fecioară în cuspidă.

Lucrarea cabalistică/magică cu pătratul planetar împuterniceşte chakra inimii şi întăreşte un Mercur slab/debil în diagrama astrologică. De asemenea ajută în afacerile guvernate de casa/casele care au zodiile Gemeni și Fecioară în cuspida/e şi casa în care se află Mercur.

 

MANTRA PLANETEI MERCUR:
„AUM BRAAM BRIM BRAUM SAU BUDHAAYA NAMA”

Dacă lucrarea ta este pentru câştiguri spirituale, înlocuieşte NAMA cu SVAHA ٠ [S-VA-HA]٠.

*Toate literele ‘R’ trebuiesc durigate.