Skip to content

Content Header

Venus 1225

Venus 1225 published on

PĂTRATUL CABALISTIC/MAGIC AL LUI VENUS, PENTRU ÎMPUTERNICIREA CHAKRELOR, CONSOLIDAREA UNUI VENUS DEBIL ŞI PENTRU AJUTOR ÎN SĂNĂTATE ŞI AVANSARE SPIRITUALĂ GENERALĂ, RELAŢIONATĂ PLANETEI VENUS

Venus_SpiritualPĂTRATUL CABALISTIC/MAGIC AL LUI VENUS, PENTRU SUCCES MATERIAL, PROSPERITATE ŞI AFACERI PĂMÂNTEŞTI [NE-SPIRITUALE]

Venus_MaterialMantra lui Venus durează 49 de zile consecutive. Este important să nu sari peste nicio zi, întrucât acest lucru îţi va anula întreaga lucrare, iar tu vei fi nevoit să reiei totul de la început.

Începe mantra când Venus este puternic în unul din semnele sale zodiacale de casă, Taur sau Balanță sau când se află în semnul exaltării sale, Pești.

NU ÎNCEPE această mantră dacă Venus se află în Fecioară [detriment] sau în Scorpion ori Berbec [decădere].

Începe mantra vinerea, în timpul orelor lui Venus.

Ar fi bine ca în fiecare zi să vibrezi mantra în timpul orelor lui Venus. Acest lucru este ideal, însă dacă nu este posibil, vibrează mantra în orice altă oră, numai nu sări peste nici o zi!

Puterea ritualică/magică a planetei Venus: bani [mai puțin decât Soarele], bijuterii, ornamente, haine și decoruri frumoase. Activități sociale, artă, frumusețe, lux, plăcere, confort, relații sexuale pline de iubire și afecțiune, dans, cântat, actorie, cosmetice, coafare, cosmetică și farmec/atracție. În diagrama astrologică a bărbaților, Venus guvernează femeile, împreună cu Luna.

Părțile corpului guvernate de Venus: gâtul, glanda tiroidă, vocea, simțul tactil și rinichii. De asemenea, părul și pielea, în sensul cosmetic și al frumuseții.

Boli și afecțiuni: impurități în sânge care intoxică organismul, amigdalita, rujeola, variola, boli de rinichi, boli venerice.

Profesii: ambasadori ai păcii, artiști, muzicieni și poeți, actoria, carierele în teatru, cosmetica, croitori și creatori de modă, animatori, decoratori interiori, bijutieri, botanişti şi creatori şi compozitori ai frumuseţii.

În diagrama astrologică: casa în care este poziţionată planeta Venus, împreună cu casa/casele care au zodiile Taur sau Balanță în cuspidă.

Lucrarea cabalistică/magică cu pătratul planetar împuterniceşte chakra gâtului şi întăreşte un Venus slab/debil în diagrama astrologică. De asemenea ajută în afacerile guvernate de casa/casele care au zodiile Taur și Balanţă în cuspida/e şi casa în care se află Venus.

 

MANTRA PLANETEI VENUS:
„AUM DRAAM DRIM DRAUM SAU SHUKRAYA NAMA”

Dacă lucrarea ta este pentru câştiguri spirituale, înlocuieşte NAMA cu SVAHA ٠ [S-VA-HA]٠.

*Toate literele ‘R’ trebuiesc durigate.