Skip to content

Content Header

Piatra Filozofală

Piatra Filozofală published on

Piatra filozofală este soluția „totul-in-unul” pentru transformarea spirituală și fizică. Fiecare dintre noi lucrează spre același țel și anume acela de Zeificare, fie pe calea Magnum Opusului, yoga kundalinică sau alte practici și lucrări spirituale. Pe măsură ce progresezi în transformarea spirituală, înțelegi și vezi alterarea și munca neterminată a sufletelor noastre. Aceste lucrări spirituale, în special piatra filozofală, îți vor repara sufletul și îl vor aduce la stadiul de zeu. Toate țelurile alchimice pot fi atinse rapid cu piatra filozofală. Aceste țeluri alchimice presupun combinarea dintre Spirit și Material, fuziunea șerpilor gemeni (ida și pingala), unirea cakrelor superioare cu cele inferioare și crearea și folosirea elixirului vieții. Piatra filozofală le face pe toate acestea în același timp.

Piatra filozofală se recreează singură, întotdeauna, într-un mod care trece mereu prin moarte și renaștere. Piatra filozofală este în ea însăși o transformare constantă, întotdeauna activă. După ce corpul fizic ți se ajustează complet la energia pietrei, acesta se va recrea singur, păstrându-te întotdeauna activ. Așa lucrează imortalitatea, întrucât elixirul vieții se va recrea singur, menținându-se mereu activ și proaspăt. Cât despre lucrările magice cu piatra… poți multiplica puterea intențiilor tale pe atât demult pe cât dorești… iar piatra va continua să multiplice puterea intențiilor tale, încă pentru multă vreme după ce piatra a fost programată.

Procesul:

Explicația și înțelegerea felului în care piatra funcționează este precum o așchie în cur. Piatra filozofală conține elixirul vieții, sufletul și aura. Asta e formula. Ingredientele pietrei sunt toate făcute una din cealaltă, același lucru, în mod separat. Aura este din energia planului fizic și anume energie electromagnetică.

Sufletul este bioelectricitate, însă chakrele superioare sunt magnetice iar cele inferioare sunt electrice, așadar ambele seturi sunt bioelectrice și prin urmare electromagnetice. Elixirul vieții este creat din elixirul masculin, cel feminin și energie sexuală. Partea masculină este electrică, partea feminină este magnetică, iar energia sexuală este electromagnetică, în timp ce toate sunt bioelectrice. Din moment ce corpurile noastre fizice funcționează pe bioelectricitate, Aura ne este și ea bioelectrică.

Energia electrică și cea magnetică (masculin și feminin) sunt unite prin energia electromagnetică (sex), lucru din care rezultă energie electromagnetică/bioelectrică (masculin + feminin + sex/sau doar sex). Din această energie bioelectrică/electromagnetică (masculin + feminin + sex/sau doar sex), energiile electrice și magnetice se unesc din nou, iar procesul continuă. Felul de procesare este că energia masculină (electric/bioelectric) + energia feminină (magnetic/bioelectric) + energia sexuală (electromagnetic/bioelectric) = energie sexuală (electromagnetic/bioelectric), care încă odată este atât masculin (electric/bioelectric) cât și feminin (magnetic/bioelectric). Piatra creează exact energia care o creează pe piatră. Dacă nu poți înțelege asta, atunci îmi pare rău, nu e o altă cale prin care să explic procesul.

Lucrări alchimice:

A fuziona șerpii gemeni (ida și pingala) înseamnă a fuziona aspectul masculin cu cel feminin al sufletului. Fiecare șarpe sau aspect al sufletului este o treime dintr-un suflet deja perfect. În suflet avem o parte masculină (pingala), una feminină (ida) și una sexuală (sushumna). Pentru a te zeifica, aceste părți ale sufletului trebuie să se contopească una cu cealaltă în mod complet. De regulă acest lucru este realizat prin yoga kundalinică, întrucât aceasta sporește energia sexuală (puterea) a sushumnei, care mai apoi unește ida și pingala. Acest lucru este cel mai bine făcut prin relațiile sexuale cu Demonii sau prin tehnica respirația cobrei.

Piatra filozofală face și acest lucru. Procesul poate fi găsit în paragraful de mai sus. Ida este elixirul feminin, este energie magnetică și energie bioelectrică/electromagnetică. Pingala este elixirul masculin, este energie electrică și energie bioelectrică/electromagnetică. Sushumna este elixirul sexual și electromagnetic, care e bioelectricitate.

A combina „spiritul și materialul” înseamnă a combina energia sufletului cu energia lumii fizice. Acestea două sunt unite prin elixirul vieții care este creat atât din energia sufletului cât și din energia lumii fizice. Piatra realizează acest lucru.

Unirea chakrelor Superioare cu cele Inferioare este același lucru ca unirea aspectelor ida și pingala ale sufletului. Chakrele superioare sunt feminine, magnetice și bioelectrice/electromagnetice, iar chakrele inferioare sunt masculine, electrice și bioelectrice/electromagnetice. Chakra inimii este sexuală și bioelectrică/electromagnetică. Piatra le unește pe acestea.

Elementele (foc, pământ. apă, aer, chintesență) au proprietăți electrice, magnetice sau electromagnetice. Ida, pingala și sushumna sunt din elemente. Piatra va trezi elementele din suflet.

Nivele de progresie:

Din experiență, am învățat despre nivele majore ale progresiei spirituale. Când progresăm ne „reparăm” sufletele și trupurile, întrucât acestea amândouă au fost corupte și separate una de cealaltă. După o bună perioadă în care am făcut respirația cobrei, sushumna mi s-a transformat, lucru care a avut impact și asupra corpului fizic. Din experiența pe care am avut-o, sushumna mi-a fost reparată. Înainte de aceste schimbări, energiile elixirului circulau libere prin corp, după stimularea glandelor care le produc. După schimbare, după stimularea glandelor care secretă elixirul (glanda pineală, sacrumului și sexuală), energia acestora curgea automat prin sushumna. Elixirul masculin curgea în sus prin chakre și apoi în aură la fel ca și energia sexuală, iar elixirul feminin al glandei pineale curgea în jos în sushumna prin chakre și apoi în aură.

Acum, trupul/sufletul direcționează energiile elixirului vieții în suflet, trup și aură în mod automat și de unul singur. Acesta este un nivel important și descoperă atât de multe. Acest stadiu este important și trebuie descoperit, pentru a putea înțelege și crea în continuare piatra filozofală și pentru a putea lucra cu aceasta. De asemenea aș dori să menționez aici că după ce chakrele îți sunt în totalitate pline cu elixirul vieții, te poți aștepta la înălțarea inițială a Șarpelui Kundalini.

Piatra filozofală este EXTREM de puternică. Trupul îți va fi afectat de aceasta și la fel și sufletul. Ai fost avertizat.

Cerințe spirituale pentru piatră:

  • Recomand să începi să lucrezi cu piatra numai după ce sushumna ți-a fost transformată în felul explicat mai sus. Pentru a ajunge la acest nivel, stimulează-ți șarpele Kundalini în mod frecvent, astfel încât energia sexuală să ți se ridice prin chakre și să îți împuternicească sushumna. Acest lucru este ușor de realizat prin tehnica respirația cobrei, relații sexuale frecvente cu un Demon sau simplu prin împuternicirea chakrei bazale pe cât mai des posibil. Odată ce completezi acest nivel, o să fie mult mai ușor și mai rapid să îți încarci chakrele și Aura cu energiile elixirului.
  • Toate energiile elixirului ar trebui să îți fie deja puternice în chakrele sufletului. Acest lucru este necesar și important pentru crearea pietrei filozofale.
  • Toate chakrele trebuie să îți fie active și puternice.

Pregătire:

Pentru a te pregăti și pentru a îndeplini cerințele pentru crearea pietrei, întreține următoarea meditație pentru câteva săptămâni. Condensează-ți aura într-o mică sferă de lumină și circul-o prin toate extensiile din față și din spate ale chakrelor și de asemenea stimulează-ți glanda pineală cu aceasta. Termină cu chakra bazală, după care așază sfera câțiva centimetrii sub chakra bazală, direct pe șarpele Kundalini și ține-o acolo pentru un timp, până când aceasta activează energia sexuală în sus prin șira spinării. Depozitează sfera în centrul chakrei inimii, acolo unde îi este locul. Locul gol din centrul chakrei inimii (atunci când aceasta este împuternicită, activă și funcțională) este locul pentru piatră. Data viitoare când vei întreține această meditație, condensează-ți aura în aceeași sferă, întrucât acest lucru îi va spori puterea. Păstrează această sferă pentru crearea pietrei. Asigură-te că întreții și Meditația Sacrală din exercițiile preliminare ale Magnum Opus, pentru a-ți pune și elixirul masculin în mișcare. Sufletul trebuie să fie pregătit înainte de crearea acestei pietre.

Creația:

Extrage puțină bioelectricitate din *fiecare* dintre cele 7 chakre principale și așeaz-o în sferă. Această bioelectricitate din chakre va activa adevărata putere a pietrei. Dacă sfera/piatra se află în chakra inimii, ar trebui să simți efectele imediat după ce faci acest lucru, întrucât chakra inimii îi va circula energia.

Aceasta este crearea pietrei. Acum piatra ar trebui să aibă toate ingredientele din formulă: bioelectricitate + aura + elixirul vieții — sau — energia sufletului + energia lumii fizice + energia imortalității/perfecțiunii.

Atenție:

Ar trebui să simți tipul nou de energie al pietrei. Se prea poate să simți și „procesul” pietrei și să înțelegi cum aceasta lucrează. Dacă energia e prea puternică pentru tine, atunci așează piatra altundeva (cum ar fi în templul tău astral), întrucât chakra inimii servește la circularea energiei acesteia prin suflet și prin trup. Lucrează cu aceasta până când ești capabil să o menții în chakra inimii. Piatra este EXTREM de puternică! Este cea mai scurtă și mai rapidă cale spre zeificare.

Lucrări cu piatra:

Pentru a împuternici piatra, trebuie să adaugi la tăria acesteia. Condensează-ți aura în piatră, circul-o și în mod *opțional*, termină prin extragerea de Bioelectricitate nouă din cele 7 chakre principale și condensarea acesteia în piatră. Există și alte moduri de a folosi piatra, cum este acela în care conectezi toate chakrele la chakra inimii, după care învârți piatra în centrul chakrei inimii. De asemenea poți circula piatra înăuntru și în afara chakrelor slăbite, pentru a le împuternici. Menține-ți piatra curată; curăț-o în fiecare zi, în același fel în care îți cureți aura și chakrele. Atunci când piatra atinge o chakră, aceasta din urmă se va apropia mai mult de sufletul perfect, de zeificare. Toate lucrările alchimice pot fi definite prin simpla circulare a pietrei prin chakre.

Chakra inimii:

Atunci când chakra inimii este împuternicită în totalitate, în centrul acesteia există un loc pentru piatră. Chakra inimii servește scopului de a circula energia imortală/perfectă a pietrei prin suflet și trup, împuternicindu-le pe amândouă. În acest mod, energia pietrei ajunge prin întregul corp.

Lucrări magice:

Atunci când piatra este programată cu intențiile tale, aceasta îți va imprima intențiile în mod constant de-a lungul timpului. Asta înseamnă că puterea intențiilor/dorințelor tale va fi MULTIPLICATĂ cu trecerea timpului. Atunci când circuli o piatră programată prin chakre, îți vei imprima și programa sufletul cu dorințele tale, din nou și din nou, saturându-ți sufletul cu acestea în mod rapid. Atunci când așezi o piatră programată în chakra inimii, intențiile tale vor circula prin suflet, programându-ți-l mereu. Chakra inimii guvernează peste DORINȚĂ; așadar, atunci când intențiile tale sunt în acord dorința ta, chakra inimii va continua și ea să împuternicească programarea pietrei. De asemenea, poți vibra o rună pentru a-ți satura și mai mult piatra cu dorințele tale. Puterea acestei pietre este menită să îți creeze viața materială perfectă, în timp ce îți perfecționează viața spirituală.

Nivele ale transformării:

În timp ce continui să lucrezi cu piatra, trupul și sufletul îți vor trece prin multe transformări, de la sine. Acest lucru se datorează faptului că piatra este o combinație a tuturor lucrărilor alchimice, iar piatra este însăși energia dumnezeiască (imortală/perfectă). Trupul și sufletul se adaptează la asta.