Skip to content

Content Header

Meditația Șerpilor Gemeni

Meditația Șerpilor Gemeni published on

Twin_SerpentAceastă meditație le-a fost dată câtorva membrii ai clerului Bucuria lui Satan (Joy of Satan) de către Thoth și Azazel.

  1. Relaxează-te într-o poziție confortabilă. Curăță-ți aura și chakrele.
  2. Vizualizează-ți chakra bazală aprinzându-se într-o strălucire intensă. Apoi vizualizează o rază de lumină ieșind din chakra bazală în sus și până în chakra sacrumului, iluminând-o. Apoi iese din chakra sacrumului și intră în următoarea chakră, iluminând-o și încărcând-o cu energie. Fă la fel cu fiecare chakră, până la chakra coroanei. Dacă vrei, poți conecta și chakra de aur, situată deasupra capului (acest lucru este opțional).
  3. Acum extinde raza de lumină într-un pilastru de energie și învârte-l. Învârte-l din ce în ce mai tare. Pilastrul ar trebui să strălucească cu putere. Comandă-i pilastrului să se învârtă cu viteza luminii.
  4. Concentrează-te din nou pe chakra bazală, care strălucește cu putere. De aici vor ieși doi șerpi. Aceștia se vor curba în sus și vor intra în chakra sacrumului, iluminând-o (exact ca și în imaginea cu caduceul).*
  5. Vor ieși din chakra sacrumului, se vor curba în sus și vor întra în chakra plexului solar, iluminând-o.
  6. Iese din chakra plexului solar, numai pentru a se curba din nou în sus și să intre în chakra a patra/mediană, iluminând-o și pe aceasta. Continuă în felul acesta până la chakra coroanei (sau până la chakra a 8-a – chakra de aur – sau chakra a 9-a).
  7. Acum învârte din nou pilastrul la viteza luminii.
  8. Cele de mai sus constituie un set. Dacă vrei să faci un alt set, întoarce șerpii înapoi în chakra bazală și repetă întreg exercițiul.

*Șerpii se încolăcesc și se intersectează la nivelul fiecărei chakre – exact așa cum se arată în imaginea cu caduceul de mai sus.