Skip to content

Content Header

Practica cu pendulul

Practica cu pendulul published on

În cazul oricărui lucru, pentru a deveni adept, ai nevoie de practică, răbdare şi mai mult decât orice, ai nevoie de persistenţă. Cei mai mulți adepți au lucrat cu pendulele lor timp de ani întregi. Odată ce eşti avansat, pendulul îţi poate descoperi practic orice.

Pe aceia dintre voi care doresc să devină maeştrii în ale pendulului, îi sfătuiesc să înceapă să întrebe pendulul în fiecare dimineaţă, diverse întrebări banale, despre lucruri care ştiţi că se vor întâmpla în decursul zilei respective.

Spre exemplu: Va ploua azi? O să primesc bani azi? O să ies azi devreme de la servici? Pune întrebări uşoare, care nu au nici fel de importanţă, deoarece emoţiile şi dorinţele pot afecta foarte mult răspunsurile pe care le primim, acestea reprezentând momentul în care inacurateţea apare în peisaj. Notează-ţi întrebările în Jurnalul Negru. La sfârşitul zilei, treci prin toate întrebările şi scrie în dreptul lor răspunsul pendulului şi dacă acesta a fost sau nu exact. De asemenea îţi poţi folosi pendulul pentru a găsi obiecte rătăcite. Întotdeauna notează în Jurnalul Negru, acurateţea pendulului.

După câteva luni, ar trebui să observi o mare îmbunătățire a acurateţii răspunsurilor. Dacă vrei să avansezi în continuare, încearcă să pui întrebări pendulului, folosind o hartă.

Atunci când îţi înregistrezi munca în Jurnalul Negru, este bine să notezi şi ora, fazele Lunii, vremea, precum şi alte fenomene. În cazul doamnelor, este foarte important să notaţi şi fazele menstruaţiei. Acest lucru vă poate influenţa foarte mult, deoarece are de a face cu Luna. Amintește-ți că este foarte important să fi mereu pe cât de relaxat posibil atunci când lucrezi cu pendulul, deoarece acesta accesează partea dreaptă/psihică a creierului.