Skip to content

Content Header

Proeminența lui Neptun

Proeminența lui Neptun published on

Nicio astrograma nu este perfectă. Neptun, însă, este o planetă de care trebuie să fim atenți. Energiile acestei planete sunt foarte greu de sublimat. Meditația consistentă, care este de fapt guvernată de Neptun, poate ajuta.

Pe de altă parte, Neptun guvernează frumusețea eterică, este octava superioară a lui Venus. Mulți artiști, actori, creatori de frumusețe, muzicieni și cei înrudiți au un Neptun proeminent. Aspectele lui Neptun cu Venus pot inspira cele mai impresionante opere de artă și creativitate, acesta este aspectul creativ prin excelență, dar natura amoroasă are adesea de suferit, deoarece individul cu acestea este prea idealist și prea doritor de romantism total și perfecțiune în relațiile sale amoroase.

Neptun guvernează, de asemenea, sensibilitatea extremă și abuzul de droguri/alcool. Iată câteva exemple de Neptun proeminent:

Marilyn Monroe – Vedetă de cinema – Neptun în prima casă – co-guvernator al hărții sale. Acest lucru i-a subminat și slăbit personalitatea, așa cum Neptun slăbește. Cu cât Neptun este mai proeminent, cu atât mai mult lucrează pentru a slăbi personalitatea și pentru a face pe cineva inconsecvent, nesigur și cu tendințe evazioniste. În timp ce această planetă i-a dat farmec și frumusețe, ea a murit otrăvită [cum s-a întâmplat acest lucru, nimeni nu știe cu adevărat detaliile], Neptun guvernează otrăvurile. Neptun guvernează teatrul și Hollywood-ul.

Hector Berlioz – Compozitor și muzician – Neptun în conjuncție cu Luna sa guvernatoare.

David Bowie – Muzician – Neptun în conjuncție exactă cu ascendentul său.

Montgomery Clift – Actor – Neptun în cuadratură strânsă cu Mercurul său guvernator. Mare consumator de droguri și alcool. Multe dintre planetele sale se află pe grade nefavorabile. era predispus la depresie și avea “cicatrici emoționale profunde”. Cu Uranus la mânerul hărții sale de găleată, s-a simțit mereu înstrăinat.

Alice Cooper – Muzician – Neptun în conjuncție aproape exactă cu ascendentul său. Abuz de alcool și droguri.

Jacques Yves Cousteau – cunoscut oceanograf și biolog marin care a adus publicului multe informații despre mare și viața marină. Neptun [guvernează oceanul și biologia marină], în casa a 10-a a carierei sale.

Leonardo Da Vinci – renumit artist și sculptor – Neptun conjuncție cu Mijlocul Cerului [cuspida casei a 10-a a carierei], inconjuncție cu Jupiter care îl guvernează și trigon cu Venus.

Claude Debussy – muzician și compozitor – Neptun inconjunct cu mercurul său co-guvernator, în trigon cu Venus și în opoziție cu Jupiter. [Jupiter amplifică adesea orice planetă cu care intră în contact].

Gustave Paul Dore – Artist – Neptun în prima casă, conjuncție exactă cu mercurul co-guvernator; Neptun este, de asemenea, co-guvernatorul său. Neptun în sextil cu Venus.

Clint Eastwood – Star de cinema – Neptun în conjuncție strânsă cu mijlocul cerului, în trigon cu Marte, co-guvernatorul său.

Hermann Goring – Lider al celui de-al Treilea Reich – a fost rănit în zona inghinală [rană de glonț], în timpul loviturii de stat și i s-a administrat morfină, de care a rămas dependent pentru tot restul vieții sale. Pluton, guvernatorul hărții sale, se află în conjuncție exactă cu Neptun.

Mick Jagger – Muzician – Neptun în sextil cu Soarele care guvernează harta, cu ascendentul în Leu și cu co-guvernatorul Jupiter în Leu. Mare consumator de droguri și alcool.

Elton John – muzician – Neptun în opoziție cu Soarele său guvernator.

Iată cealaltă față a lui Neptun. Neptun guvernează nebunia, mincinoșii patologici și înșelătorii. Neptun, așa cum am menționat deja, influența sa este subminatoare și slăbitoare, autocompătimitoare, nesigură și, având în vedere celelalte aspecte și plasamente din hartă, poate fi mult mai rău. Am observat în hărțile multor criminali în serie, violatori de copii [în altă ordine de idei… violatorii și molestatorii de copii au adesea guvernatorul casei a opta a sexului plasat în casa a cincea a copiilor], au un Neptun proeminent.

Judy Goodyear – și-a ucis soții și chiar și pe fiul ei [pe care l-a înecat după ce l-a otrăvit pentru o perioadă lungă de timp], pentru banii din polița de asigurare prin folosirea otravei. Se poate observa o personalitate dezechilibrată aici – stellium Berbec indicând un egoism extrem în aspect de cuadratură strânsă cu Jupiter, amplificând aceste tendințe, fără aspecte dure din partea lui Saturn care să compenseze acest lucru. Neptun în conjuncție cu ascendentul ei. Neptun la 0 grade din Balanță, un grad critic, mai mult ca sigur în punctul ei estic.

Jeffrey Dahmer – criminal în serie – Acest tip era cu siguranță un schizofrenic. Acest lucru este evident dacă cineva a studiat psihologia anormală. Era în mod clar nebun încă din copilărie. Neptun în casa I.

David Berkowitz – criminal în serie – Neptun în sextil exact cu Pluton guvernator.

Richard Allen Davis – criminal în serie – Neptun în sextil exact cu Pluton conducător. Sadic cu probleme de furie – hartă cu Marte puternic în Capricorn la mâner. 5 planete în intensa si sexuala casă a 8-a.

Arthur Shawcross – criminal în serie, violator brutal și ucigaș de copii – guvernator al casei a 8-a [Săgetător pe cuspida], Jupiter în casa a 5-a a copiilor. Neptun în trigon exact cu Mercur, co-guvernatorul primei case.
Ed Gein [de unde au luat filmul “Psycho”] – criminal în serie, necrofil – Neptun în conjuncție cu Jupiter co-guvernator. Alte plasamente remarcate – Mercur, guvernatorul astrogramei, la 15 grade Leu, un grad foarte nefericit; unul dintre cele mai rele. Saturn în Pești la mânerul unei configurații de găleată, în casa a zecea, în opoziție cu Soarele, indicând probleme cu tatăl, care au lăsat cicatrici profunde și de durată, deoarece Saturn se află la mânerul care conduce harta, guvernând casa a opta a sexului, care are Capricornul pe cuspidă. Opoziție Pluton/Lună – mamă dominatoare, relație apropiată. Când spun “conduce astrograma” mă refer la faptul că influența este foarte puternică în calea unor cicatrici/încurcături personale/psihologice care nu dispar niciodată.

Jeremy Strohmeyer – ucigaș și violator de copii – guvernatorul casei a opta [Pești pe cuspida] Neptun, plasat în casa a cincea a copiilor. Neptun în sextil strâns cu Soarele guvernator și în cuadratură cu Saturn co-guvernator. Saturn în prima casă pe un grad rău – 9 din Fecioară, indicând nenorocire.

Jeffrey MacDonald – ucigaș de copii – Scorpion pe cuspida casei a opta, cu Pluton guvernator în a cincea a copiilor. Neptun în opoziție cu Luna co-guvernatoare a primei case.

William Heirens – ucigaș de copii – Vărsător pe cuspida casei a 8-a, cu Saturn co-guvernator în a 5-a a copiilor. Neptun în trigon guvernator strâns cu Luna guvernatoare a hărții.

Gary Michael Heidnik – criminal în serie – predicator creștin devotat și pastor; episcop. A ținut captive și, de asemenea, a ucis câteva dintre mai multe prostituate în subsolul său, unde le-a torturat. Una dintre ele a reușit să scape. Neptun în conjuncție cu Venus, guvernatorul hărții, în casa a 12-a.

Edmund Emil Kemper – criminal în serie, ucigaș și mutilator de adolescenți – Berbec pe cuspida casei a 8-a, cu Marte, guvernatorul său, în a 5-a a copiilor.

Howard Unruh – ucigaș de copii – guvernatorul casei a 8-a în a 5-a.