Skip to content

Content Header

Senzația culorilor 2

Senzația culorilor 2 published on

Intră într-o stare de transă.

Inspiră de câteva ori şi umple-te cu o anumită culoare a spectrului, vizualizând-o din ce în ce mai intensă cu fiecare inspiraţie. Roşu, albastru, galben, portocaliu, violet, verde, indigo (violet-albăstrui, culoarea Chakrei a 6-a) sau negru. Această meditaţie poate fi făcută şi după ce meditezi pe o anumită chakră: după ce termini, te poţi umple cu culoarea chakrei respective.

Ţine culoarea în tine pentru 2-4 minute. Dacă culoarea are o senzaţie plăcută, o poţi păstra pentru mai mult timp. Aceia care sunt obişnuiţi cu energia culorilor, le pot tolera mai multă vreme. Rata de creştere a duratei de menținere a culorilor, ar trebui să fie confortabilă şi graduală.

Pentru început, fiecare culoare ar trebui să fie în forma şi strălucirea ei pură. Odată ce eşti adept, poţi experimenta cu diverse nuanţe şi umbre ale acestora.

Dacă o culoare îţi dă o senzaţie negativă, lucrează în mod treptat cu aceasta. Pune-i minţii întrebări gen „de ce?” Ce înseamnă această culoare pentru tine? Care sunt asocierile pe care le ai cu o anumită culoare? Aceasta este o modalitate foarte bună de a afla mai multe despre tine însuţi. Care dintre culori îţi dau o senzaţie plăcută? Acestea vor fi culorile pe care le vei putea folosi cel mai des în viaţa ta. Cunoscând aceste lucruri, vei şti cu ce chakre trebuie să lucrezi mai mult, pentru a le împuternici pe deplin.

Cel mai important obiectiv al acestei meditaţii e acela de a *simţi* culorile. Energia colorată este excepţional de puternică atunci când este folosită în magie/vrăjitorie. Fiecare culoare are energii unice, care lucrează pentru a manifesta rezultate specifice acestora.