Skip to content

Content Header

Recuzitele magice

Recuzitele magice published on

Oamenii au folosit recuzitele magice timp de ani de zile, pentru a-i asista în concentrare atunci când făceau vrăji. Păpușile, ierburile care ard și cele ce înțeapă pentru a produce durere și furie, cercuri de pietre și orice altceva ce-ți induce starea de spirit necesară, care te ajută să-ți intensifici emoțiile corespunzătoare și care te ajută să-ți direcționezi energia și focalizarea, sunt numite „recuzite magice.”

Ar trebui să fii îndeajuns de puternic spiritual pentru a-ți influența mediul în care trăiești, folosindu-te doar de puterile minții, fără să trebuiască să te bazezi pe recuzitele magice. Cu siguranță că recuzitele sunt de ajutor în nivelul începător de magie, deoarece te ajută în focalizarea minții.

Totuși, lucrările avansate cu recuzite magice sunt o cu totul altă poveste și presupun infuzarea acestora cu energie, ori legarea formelor mentale sau a sufletelor de ele. Aceasta este împrejurarea în care recuzitele magice primesc o putere reală, putând deveni asistenți magici de sine stătători.