Skip to content

Content Header

Regresie în viețile anterioare

Regresie în viețile anterioare published on

În acest exerciţiu este necesară o relaxare şi o transă profundă.

Aşează-te într-o poziţie confortabilă. Ar trebui să începi prin a inspira până numeri la şase*.
Ţine aerul înăuntru şi numără până la şase. Şi expiră până numeri la şase.

Fă asta de câteva ori, până te simţi complet relaxat şi nu îţi mai poţi simţii corpul. Apoi mută-ţi atenţia şi concentrează-te pe partea din spate a corpului. Lasă-te dus de val; o senzaţie de cădere ar trebui să se manifeste. Este probabil ca aceasta să îi facă pe cei neexperimentaţi să se simtă ameţiţi. Dacă te simţi foarte inconfortabil sau ameţit, concentrează-te pe partea din faţă a corpului pentru a opri senzaţia de cădere în gol. Cu cât mai adâncă este căderea în gol, cu atât mai adâncă va fi transa şi cu atât mai uşor va fi să lucrezi cu mintea ta.

Atunci când ai obţinut o stare adâncă a transei, vizualizează-te trecând printr-o uşă în mintea ta. Cum mergi spre uşă, repetă-ţi în minte că, în momentul în care treci pragul uşii vei intra în una din vieţile tale anterioare. Aceasta ar trebui să fie viaţa precedentă acestei vieţi. Mergi prin uşă şi priveşte în jurul tău.

Pentru a merge înapoi mai multe vieţi anterioare, doar vizualizează din nou o uşă şi spune-ţi că te întorci în orice an doreşti să regresezi. Pentru a merge mai departe în orice viaţă anterioară, doreşte-ţi să mergi mai departe prin a-i cere minţii tale să te ducă într-un stadiu  sau an specific al vieţii tale. Fă-ţi timp pentru a te uita în jur şi pentru a-i pune întrebări minţii tale. Pentru a regresiona mai departe în fiecare viaţă anterioară, doreşte-ţi să te duci înapoi prin a-i spune minţii tale să te ducă mai departe în trecut, până când nu mai poţi regresa. Pentru a merge într-o viaţă viitoare – foloseşte aceeaşi tehnică, doar că fii conştient că acesta este doar una dintre posibilele vieţi viitoare. Pentru a ieși din regresie, mergi înapoi prin uşa către prezent.

 

*Numărul 6 este doar o sugestie. Dacă 4 este mai confortabil, asta este în regulă. NICIODATĂ nu te forţa să îţi ţii respiraţia! Ar trebui să te simţi confortabil şi relaxat întotdeauna.