Skip to content

Content Header

Deschidere și meditarea pe centrii clarauzului

Deschidere și meditarea pe centrii clarauzului published on

Clairaudience_PointsMeditarea pe centrii clar-audienței, știuți și ca „urechile psihice,” îți va împuternici auzul astral. Acest aspect este foarte folositor în comunicarea cu Demonii.

Doar relaxează-te și concentrează-te pe fiecare centru, vizualizându-l pe fiecare ca pe o stea luminoasă. Petrece câteva minute cu fiecare.

Ca să deschizi fiecare dintre aceste chakre minore, doar concentrează-te pe ele și vizualizează-le deschizându-se și strălucind ca niște stele și devenind din ce în ce mai luminoase. Acest lucru ar trebui repetat pe parcursul a câteva sesiuni de meditație pentru a le deschide în mod permanent. Aceste chakre sunt localizate identic pe ambele părți ale capului (ilustrația de mai sus arată doar o parte)Clairaudience.

Vei observa schimbări în conștiință și în abilitățile tale psihice, când faci acest exercițiu pentru orice perioadă de timp. Odată ce avansezi, poți întreține respirația chakrală, absorbind energie cu fiecare inspirație, iar odată cu expirația, extinzând și luminând ușor fiecare chakră pe care te concentrezi.

 Mai multe informații despre clarauz

*Dacă deja le ai deschise, atunci întreține respirația chakrală, luminându-le și încărcându-le cu energie*

 

*Ilustrații: „The Land Baby” de Hon John Collier; sec. al IXX-lea.